Saanut 2/5 tähteä

Super schysst och generöst att man kan göra avbetalningsplaner hos er, men super tråkigt att ni inte har överseende och kan göra ett undantag med att lägga om en betalningsplan då er hemsida bara sto... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra att ni skickar påminnelse på SMS, när man varit sjuk och inte fått lön som vanligt på ett tag kommer man lätt efter och det blir snabbt rörigt, speciellt om man fortfarande inte mår hundra bra. Så... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Tycker att coeo Inkasso är det bästa inkassoföretaget. För att så fort man hamnar i någon knipa som gör att man inte kan betala hela summan på en gång så kan man antingen välja att delbetala eller... Näytä lisää

1. Velkojen perintä

Yrityksen kirjoittama

coeo är ett av Europas snabbast växande inkassobolag, med verksamhet i nio länder. Med modern avancerad teknik i kombination med kompetenta medarbetare driver vi utvecklingen inom branschen. Vi erbjuder effektiva och skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att hantera obetalda fordringar på ett rättvist och transparent sätt. Med hjälp av vår innovativa teknik optimerar vi hela inkassoprocessen, vilket leder till snabbare och mer kostnadseffektiva resultat - alltid med din kund i fokus. Vi samarbetar med några av Europas största företag och erbjuder ett partnerskap som går utöver det traditionella – där både resultat och långsiktiga kundrelationer är i fokus. Vårt mål? Att tillsammans forma en smartare, mer tillgänglig och innovativ inkassobransch. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.coeo-inkasso.se

4,2

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Ger ingen hjälp alls

Ger ingen hjälp alls. Visserligen trevligt bemötande i telefon, men finns inga som helst lösningar för att underlätta i svår situation, trots info om att höra av sig vid svårigheter att betala, för att 'tillsammans hitta en lösning'. När ett ärende nu hann gå till Kronofogden påstår dom att dom inte har någon möjlighet att hjälpa. Men vet av erfarenhet att dom i deras position kan dra tillbaka ärendet och återupprätta avbetalningsplanen. Men av någon anledning väljer dom att inte göra det. Jag tycker att man åtminstone kan få en andra chans, situationen är nog tuff som den är. Så från mig blir det minus i omdöme.

22. tammikuuta 2026

Hej Carina,
Vi beklagar att vi inte kunnat hitta en lösning för dig. Du får gärna återkomma till oss om du vill så vi kan titta på ditt ärende igen och se hur vi kan komma vidare med en lösning som fungerar på ett bra sätt för alla parter.
Vänliga hälsningar coeo, tel: 010-1468740

Bra kommunikation

Bra kommunikation

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso

Tusen tack för feedbacken!

Saanut 1/5 tähteä

Ett av de sämre företag jag varit med…

Ett av de sämre företag jag varit med om. Vägrar svara på e-post och vill att man chattar. Hade de haft en meddelandefunktion på hemsidan/mina sidor så hade det varit godtagbart, men att kräva att folk ska lägga tid på att sitta i kö till en chatt är helt oacceptabelt. Dessutom står det bara "du har plats 1 i kön" hela tiden.

13. tammikuuta 2026

Hej Lena,
Vi beklagar verkligen att du haft en dålig upplevelse. Tyvärr kan vi inte på grund av GDPR och sekretess svara på ärendespecifika frågor via email. Vill du inte skriva med oss via chatt är du varmt välkommen att ringa till oss på telefon 0101-1468740. Vi hoppas att vi kan få en ny chans att hjälpa dig! Hälsningar coeo

Saanut 4/5 tähteä

Jag har uppgivit ett nytt e-mail

Jag har uppgivit ett nytt e-mail. Det tidigare email'et har hamnat i orätta händer och måste bytas. Jag har skickat de 798 kronorna som ni begärde den 26/12 1925. E-mail-ändringen har vållat vissa problem. Då kontakt inte har uppnåtts. Jag vet inte varför. Jag hoppas att de 798 kronorna når fram till er. / Bengt Johansson

28. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Går inte att få kontakt svarar ej

Går inte att få kontakt svarar ej. Bara en ai chatt på hemsidan som svarar. Inkassoföretag som inte återkopplar =katastrof

18. joulukuuta 2025

Hej Matilda,

Vi beklagar att du inte fått kontakt med oss.

Vill du prata med en rådgivare är vi bemannade helgfri mån-fre kl 9-17. Vi nås på tel 010-1468740 alternativt på chatt via MinaSidor, www.coeo-inkasso.se.

Du kan också boka ett möte med oss via chatten så ringer vi upp dig på en bokad tid.

Hoppas vi får kontakt!

Hälsningar coeo

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin