Yritys on vastannut
Mycket lätt att betala in. Om man har flera räkningar, håller de alla separat så att man kan betala de man kan. De erbjuder också avbetalning vid ev behov.
Ett väldigt krångligt inkassobolag, dom har ingen empati eller förståelse i någon form. Dom ska bara ha pengar skickar ett skuldebrev och du har 4 dagar på dig från du fått skuldbrev att betala. Ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag har uppgivit ett nytt e-mail. Det tidigare email'et har hamnat i orätta händer och måste bytas. Jag har skickat de 798 kronorna som ni begärde den 26/12 1925. E-mail-ändringen har vållat vissa pro... Näytä lisää
coeo är ett av Europas snabbast växande inkassobolag, med verksamhet i nio länder. Med modern avancerad teknik i kombination med kompetenta medarbetare driver vi utvecklingen inom branschen. Vi erbjuder effektiva och skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att hantera obetalda fordringar på ett rättvist och transparent sätt. Med hjälp av vår innovativa teknik optimerar vi hela inkassoprocessen, vilket leder till snabbare och mer kostnadseffektiva resultat - alltid med din kund i fokus. Vi samarbetar med några av Europas största företag och erbjuder ett partnerskap som går utöver det traditionella – där både resultat och långsiktiga kundrelationer är i fokus. Vårt mål? Att tillsammans forma en smartare, mer tillgänglig och innovativ inkassobransch. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.coeo-inkasso.se
Ruotsi
On vastannut 65 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ni lyssnade och svarade snabbt, enorm mänsklig förståelse!
Bra hjälp. Förklara vad som gäller och hur man gör

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Det är alldrig roligt att betala skulder men Coeo Inkasso är lättast och smidigast. - 1 stjärna pga inkasso överhuvudtaget.

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Chatten är bra , trevlig personal som svarar när man ringer.

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Sämsta Inkasso Någonsin, Det svårt att komma överens med Dem, dem vill inte hjälpa, istället PLUSSAR MASSA AVGIFTER, Fusk inkasso hur kan det ens finas i Sverige,🤮🤮🤮

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Smidiga med avbetalning och vid försening.

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Bra att ni skickar påminnelse på SMS, när man varit sjuk och inte fått lön som vanligt på ett tag kommer man lätt efter och det blir snabbt rörigt, speciellt om man fortfarande inte mår hundra bra. Så tacksam för hjälpen och stödet att kunna göra rätt för sig. Tack!

Hej
Jag har inte råd just nu när jag får mitt lön då ska jag betala allt den 25 maj jag ska betala
Very disappointed, I tried contacting this company 18 times through mail since I’m out the continent and I can’t call from here. I’ve been charged unfairly from another company (Hallon) and escalated it to inkasso, which I payed blindly but after contacting this company (Hallon) they closed the case and said I should get my money back since it was their mistake. Haven’t gotten not even 1 reply. This is the worst customer service I experienced in my life. Please contact me back and I’ll provide details if needed but I want my money back.
I repeat, I cannot log in sine the case it’s been closed but I haven’t received my money back either. I tried mailing and no response. And I cannot call… please give me a solution to this problem I want my 400sek back!!!!

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Jag tycker ni har en enkel, icke dömande framtoning. Och det är väldigt lätt att få en avbetalningsplan vilket gör det lättare för kundens välmående att ta tag i sin skuld.