Bra att ni skickar påminnelse på SMS, när man varit sjuk och inte fått lön som vanligt på ett tag kommer man lätt efter och det blir snabbt rörigt, speciellt om man fortfarande inte mår hundra bra. Så... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag har uppgivit ett nytt e-mail. Det tidigare email'et har hamnat i orätta händer och måste bytas. Jag har skickat de 798 kronorna som ni begärde den 26/12 1925. E-mail-ändringen har vållat vissa pro... Näytä lisää
Tycker att coeo Inkasso är det bästa inkassoföretaget. För att så fort man hamnar i någon knipa som gör att man inte kan betala hela summan på en gång så kan man antingen välja att delbetala eller... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ett väldigt krångligt inkassobolag, dom har ingen empati eller förståelse i någon form. Dom ska bara ha pengar skickar ett skuldebrev och du har 4 dagar på dig från du fått skuldbrev att betala. Ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
coeo är ett av Europas snabbast växande inkassobolag, med verksamhet i nio länder. Med modern avancerad teknik i kombination med kompetenta medarbetare driver vi utvecklingen inom branschen. Vi erbjuder effektiva och skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att hantera obetalda fordringar på ett rättvist och transparent sätt. Med hjälp av vår innovativa teknik optimerar vi hela inkassoprocessen, vilket leder till snabbare och mer kostnadseffektiva resultat - alltid med din kund i fokus. Vi samarbetar med några av Europas största företag och erbjuder ett partnerskap som går utöver det traditionella – där både resultat och långsiktiga kundrelationer är i fokus. Vårt mål? Att tillsammans forma en smartare, mer tillgänglig och innovativ inkassobransch. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.coeo-inkasso.se
Ruotsi
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
ni har bra tålamod, bättre än andra inkasso,

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Missade 1 Avbetalning vid julhelgen pga en oförutsedd händelse.Erbjöd mig att betala dubbelt vid nästa Månadsbetalning.Mailade,chattade och ringde till Coeo.Istället för att Samarbeta så krävde Coeo flera tusen omgående,eller hotade med Kronofogden.De anställda(empatilösa individer)verkar ha fått order att köra över alla sina Kunder.Några aktörer vilka granskat TrustPilot påstår att Företag Köper omdömen.En del goda omdömen om Coeo verkar vara Troll,eftersom de alltid kommer direkt efter ett dåligt omdöme.Massor med negativa omdömen!Följer ej riktlinjerna om god inkassosed enligt SvenskInkasso och inkassolagen.Coeo bemöter ej kunden med respekt och ödmjukhet,utan hotar med KF.
Kund
Enkelt att betala och logga in. Tack för ni gör det enkelt

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Att ni är så hjälpsamma ovh ger alternativ till o komma i kapp
Den e bra på att vänta tills folk har pengar tack för att ni vänta och tack igen

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Det var enkelt och lätt att reglera skulden med Swish

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Varning! När man betalar en faktura dubbelt ta Coeo tar ut en avgift på 50 kronor. Detta trots att det inte är tillåtet att ta ut avgift för återbetalning då de ska följa Condictio indebiti (principen som handlar om att den som har gjort en felaktig betalning ska få tillbaka beloppet från den som mottagit det felaktigt betalda beloppet). I mitt fall var beloppet så lågt att avgiften utgjorde cirka 25% av beloppet. Otroligt att ett så etablerat företag lurar konsumenter. Jag rekommenderar alla att anmäla företaget till ARN.

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Vorsicht wenn park&control am Werk ist lauert coeo schon im Hintergrund ! Lösung: park&control meiden, dann kommt das Syndikat nicht zum arbeiten. Das System ist auf Abzocke angelegt.

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Coeo-Inkasso kommt immer wieder mit neuen Forderungen.Immer mit dem gleichen Aktenzeichen.Am 28.02.2025 wurde eine Überweisung getätigt,die ich meiner Ansicht nach nicht überweisen hätte müssen,weil einer Klarna Angestellte ein Fehler gemacht hat.Der Betrag von ca.53€ wurde zwar zu meinen Gunsten auf 18€ gesetzt,doch dieser Betrag ist nicht gerechtfertigt!
Die Angelegenheit wäre damit erledigt(oder eher noch nicht richtig bearbeitet?).Doch seit dem immer wieder neue Forderungen.Einmal 53.32€ zu meinen Gunsten 26.66€, dann 53.57€ durch ein Brief einer Anwältin Frau Mumm und heute am 27.02.2026 per E-Mail eine weitere Forderung von 27€ bezahlbar bis 09.03.2026.
Meine Rückmeldung wurde nicht beantwortet.
Ist das Betrug?
Ich werde auch dieser Aufforderung nicht nachkommen!
"Your response is unacceptable. I do not speak English/Swedish fluently and communicate via translation tools. I require all payment details in writing to ensure accuracy. I have already provided Case No. 3940114. There is no legal 'compliance' reason preventing you from emailing an IBAN and a total balance. I am prepared to pay 680 SEK + statutory fees immediately. Stop forcing a phone call that is impossible due to the language barrier and provide the details via email."

Vastaus yritykseltä coeo Inkasso
Min erfarenhet eller förklaring om min erfarenhet