Codacollect Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ze hebben mij netjes een mail gestuurd. Dat het product wat ik besteld heb niet meer hadden en eind juli er weer zou zijn. Ze zeiden de pakjes die we nog hebben sturen we zowiezo op naar jou en g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De producten zijn van goede kwaliteit en precies zoals omschreven. Tevens had ik een vraag over mijn order en werd snel en goed door de klantenservice geholpen. Tevens zat er een leuk extraatje... Näytä lisää

1. Keräilyliike
  2. Askarteluliike
  3. Karttakauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Coda Collect specialiseren we ons in het bieden van hoogwaardige beschermende accessoires voor Pokémon, Yu-Gi-Oh!, MTG en nog veel meer TCG. Ons doel is om verzamelaars te helpen hun kostbare items in topconditie te houden en hun verzamelingen op een stijlvolle en veilige manier te presenteren. Bij Coda Collect begrijpen we de waarde van je collectie en bieden we alleen producten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je kaarten en verzamelobjecten veilig, zichtbaar en in topconditie blijven. Of je nu een beginnende verzamelaar bent of een doorgewinterde expert, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik koop al jaren hier de beste…

Ik koop al jaren hier de beste bescherming voor mijn TCG. Niet alleen bieden ze snelle service, ze zijn ook uiterst klantvriendelijk en behulpzaam. Hopelijk kan ik hier nog jaren mijn bescherming kopen.

21. marraskuuta 2024

Top bedrijf

Top bedrijf, kwalitatief goede producten. Vooral handig als je veel kaarten naar psa wilt sturen. De pull tab sleeves zijn echt fantastisch. En tot nu toe elke keer een freebie bij de bestelling!
Al met al zeer tevreden!

16. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Coda Collect, de beste bescherming!

Coda Collect maakt al een hele tijd de beste TCG accessoires, en blijven ook continu werken aan goede, nieuwe producten. Ik ben er al lang erg tevreden mee en blijf bestellen. De nieuwe perfect fit sleeves zijn ook zeker een aanrader! De verzending is snel en goed. Het contact altijd even vriendelijk. Kortom: top!

30. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb meerdere bestellingen geplaatst…

Ik heb meerdere bestellingen geplaatst bij CodaCollect en ben altijd zeer tevreden. De bestellingen werden altijd op tijd verzonden en de prijs/kwaliteit verhouding is top. Daarnaast heb ik de eigenaar een paar keer ontmoet op een evenement. Hij is erg relaxed en behulpzaam. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het kopen van TCG-producten. Bedankt voor de geweldige service!

Betrouwbaar en eerlijk!

Groet,

JirensRevolution

4. heinäkuuta 2024

Super producten voor je TCG

De communicatie via Instagram verliep al goed, ik stelde een vraag over een product en kreeg snel een reactie!

Verder;
- Goed assortiment
- Goede prijzen
- Goede kwaliteit
- Snelle verzending!!!

22. toukokuuta 2024

Top bedrijf!

Alles super geregeld! Top kwaliteit! Erg snelle verzending! Ik heb al Meedere bestellingen gedaan en alles wat geweldig!

15. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin