1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

coaté biedt luxe plaids en kussenhoezen van premium materialen zoals katoen, linnen en wol. Onze producten combineren stijl en comfort, perfect voor een verfijnde interieuruitstraling. We zijn trots op onze klantgerichte service en streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Coate . De levering was goed en alles kwam netjes op tijd aan.
De kussenslopen vind ik echt heel mooi — ze zien er stijlvol uit en voelen van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee en zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen. Een fijne ervaring!

17. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Kussentje is prima …

Kussentje is prima maar verzending duurde wel erg lang!

6. tammikuuta 2026

Beste Theresa,

Dank je wel voor je feedback. Fijn om te horen dat het kussen bevalt. Excuses dat de levering langer duurde dan verwacht door de feestdagen. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Saanut 5/5 tähteä

Een prachtige plaid bij Coate besteld…

Een prachtige plaid bij Coate besteld en snel geleverd gekregen. De kwaliteit was zeer goed en hij was mooi verpakt. Helaas paste de kleur niet helemaal bij onze bank wat we heel jammer vonden. Contact gezocht via de mail met Coate die eerst voorstelden een andere oplossing te zoeken. We hadden echter geen andere meer passende plaid gezien dus we kregen een retourlabel via de mail. Het geld netjes teruggestort gekregen met aftrek van bezorgkosten.

7. tammikuuta 2026

Hoi Karin,

Fijn om te horen dat je zo tevreden was over de kwaliteit, verpakking en levering! Jammer dat de kleur net niet aansloot bij jullie bank. We waarderen je als klant enorm en hopen je bij een volgende, misschien nieuwe collectie, weer te mogen verwelkomen bij coaté.

Prima ervaring!

Duidelijk site, snelle levering, product zoals omschreven, prima dus!

16. joulukuuta 2025

Hoi Nancy,

Dank je wel voor je fijne review. Leuk om te horen dat alles duidelijk was en naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij coaté.

Snelle levering, mooie kwaliteit

15. lokakuuta 2025

Hoi Nanda,

Dank je wel voor je review. Fijn dat de levering snel was en dat je blij bent met de kwaliteit. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij coaté.

Geweldige klantenservice

Vanaf aanvang bestelling tot levering goed op de hoogte gehouden m.b.t. de levering. Per ongeluk verkeerde formaat binnenkussen besteld. Dit werd direct opgemerkt en hersteld. Spullen werden goed verpakt verzonden en het materiaal is subliem! Ik raad iedereen de producten van Coate aan!

19. lokakuuta 2025

Hoi Monique

Veel dank voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in coaté. We vinden het belangrijk om goed mee te denken, dus fijn dat het verkeerde formaat binnenkussen snel kon worden opgelost. Extra leuk om te horen dat de kwaliteit en verpakking zo gewaardeerd worden. Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer!

Prachtige kussenhoezen

Prachtige kussenhoezen, lekker zacht. Goede kwaliteit, de rits is mooi weggewerkt.

19. syyskuuta 2025

Beste Thilde,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kussenhoezen! Bedankt voor je mooie woorden en het delen van je ervaring, dat waarderen we enorm.

Lieve groet,

Snelle bezorging.

Snelle bezorging.
Goede communicatie.

15. syyskuuta 2025

Hoi Betsy,

Bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn dat je de snelle bezorging en communicatie waardeert en hopen je snel weer terug te zien.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke mails ontvangen wanneer ik…

Vriendelijke mails ontvangen wanneer ik een vraag had en prachtige kussens

8. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Coate

Wat fijn om te horen dat onze service en mails goed zijn bevallen en dat de kussens in de smaak vallen. Bedankt voor je mooie woorden, we hopen je snel weer terug te zien bij coaté.

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn aankoop!

Afgelopen tijd behoorlijk druk geweest met het inrichten van ons huis. De kussens van coaté zijn van goede kwaliteit en geven onze woonkamer de final touch. Zeer blij mee en ik kom zeker terug voor een plaid wanneer het een beetje afkoelt.

17. elokuuta 2025

Hoi Aaron,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat de kussens goed passen bij het inrichten van jullie huis en de woonkamer echt compleet maken. We zien je graag weer terug bij coaté wanneer de plaid aan de beurt is.

Saanut 5/5 tähteä

Ik was erg tevreden met de vlotte…

Ik was erg tevreden met de vlotte communicatie. Als ik een vraag had werd ik snel geholpen en geadviseerd. Verder maakt Coate haar belofte waar, ze levert duurzame producten van mooie kwaliteit.

28. heinäkuuta 2025

Hoi Senaa,

Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat je onze communicatie als vlot en behulpzaam hebt ervaren en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de producten. Dat is precies waar we het voor doen.

Saanut 5/5 tähteä

Fijn contact met de klantenservice

Ontzettend tevreden met de snelle levering en de uitstekende klantenservice. Coate nam zelfs de moeite om via WhatsApp te vragen of de maten die ik had besteld klopten, aangezien het om afwijkende maten ging. De kussens zelf zijn simpelweg geweldig! Ze zijn prachtig, stevig en van uitstekende kwaliteit.Ik ga hier zeker vaker iets bestellen! Hartelijk dank voor de geweldige service en het leveren van de mooie kussens.

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Coate

Wat een mooie woorden, dank je wel voor je vertrouwen. Fijn dat onze mails en service je goed hebben geholpen en dat je zo blij bent met de kussens. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij coaté.

Klacht heel netjes opgelost

Klacht heel netjes opgelost

1. heinäkuuta 2025

Beste Sandra,

Bedankt voor je review Sandra. Fijn om te horen dat we je klacht naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We staan altijd klaar om te helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Eindelijk een shop gevonden die echt om zijn producten en klanten geeft

Plaid besteld nadat wij Coatę tegen kwamen op social media. Volgende dag al in huis, super mooi verpakt en geweldige kwaliteit. Zo blij mee dat wij na een paar maanden een ander model hebben bij besteld. Je vind tegenwoordig zoveel rommel online, eindelijk een shop gevonden die echt om zijn producten en klanten geeft.

13. elokuuta 2025

Hoi Leentje,

Wat een prachtige review, dank je wel. We zijn blij dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en service en dat je ons opnieuw hebt gekozen. Dit motiveert ons om altijd het beste te blijven bieden.

Lieve groet,
Team coaté

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin