Clientflow Arvostelua 24

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Clientflow er et virkelig troværdigt og dygtigt team. Vi har brugt dem til Google Ads og Facebook-annoncering, og de har virkelig optimeret vores forretning. Faktisk har vi indimellem været nød... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har været rigtig glade for at bruge dem hos Vitro Festudlejning. De er både kompetente og dygtige, og hele processen har været meget professionel. Emilis har altid været nem at komme i kontakt med... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi fick fantastisk hjälp med att flytta vår butik till Shopify! Allt gick smidigt från start till mål – temat Adaptavi anpassades perfekt efter våra behov, och vi fick full support under h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super søde, imødekommende og helt vildt dygtige. Vi har brugt Clientflow i vores parfumevirksomhed og Emil og Julius har været guld værd. De løser opgaverne perfekt og er stærke i deres rådgivning. Og... Näytä lisää

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Mega gode gutter fra Clientflow…

Mega gode gutter fra Clientflow Solutions. De er kniv skarpe til deres arbejde og kan varmt anbefale dem, hvis man leder efter eksperter! 5 herfra :)

19. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Clientflow

Kære Sebastian. Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang med dine projekter 🙏🏼

Hvor skal jeg starte?

Hvor skal jeg starte?

Jeg har sparret og samarbejdet med Emilis på flere af vores største cases og hver eneste gang tænker man “Wow jeg har virkelig mødt min overmand her”!

Emilis er en mand som handler med hjertet, hvilket du ser når han gør alt for at din case skal blive en succes, fordi han inderst inde laver det han laver fordi han ELSKER at se virksomhedsejere se deres “barn” vokse og blive til det de havde drømt om!

Hvis du ønsker et samarbejde som er meget mere end bare et samarbejde med kolde tal og ingen relation skal du ikke vælge Emilis, men hvis du derimod ønsker et samarbejde med relation, dynamik, resultater og meget mere, ja så er Emilis den rette!

5 KÆMPE stjerner herfra!

6. syyskuuta 2023

Kære Mikkel,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den betyder meget!

God hjælp

Emilies har hjulpet os med eksekvering af vores lægekliniks online markedsføring. Super god energi og kæmpe drive. Meget hjælpsom. Altid hurtigt respons. Tilpasser sig de arbejdsgange, der fungerer for os. Giver god sparring. God value for money.

20. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Clientflow

Hej Morten. Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi glæder os til fortsat at hjælpe jer med at indfri jeres målsætninger.

/Emilis

Saanut 5/5 tähteä

Always your best interest at heart

I’ve had the honour of working with Emilis for a year now (and counting). His professional and personal mindset reflects calmness, attentiveness, and thoroughness when working on social media projects. He is always overflowing with suggestions and has a keen eye on how to approach a myriad of challenges derived from new and existing data. Emilis possesses a strong ability to receive constructive feedback by turning it into a learning opportunity which he skillfully iterates and implements into new solutions. The key is to reciprocate his professional energy to get the maximum out of his efforts.

1. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Clientflow

Dear Rasmus, it was a pleasure working with you. Thank you for the kind words. 🙏🏼
/Emilis

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin