Meget behagelig og imødekommende dialog på mail med hurtig responstid samt god information og fleksibilitet. Derefter uproblematisk levering af bog med dedikation. Glæder os til at vende tilbage og væ... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meget flot produkt lever helt op til mine forventninger. Det er nummereret og signeret. Et mærkat på bagsiden, som forklarer hvad det er for et billede. Ville jeg gerne have haft. Det kunne f.eks.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg var på den fedeste natfototur med Jakob med Mælkevejen som fokus - og som en bonus fik vi en gang smukt nordlys med! Det var den absolut bedste nat længe, og jeg fik nogle fantastiske billeder med... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ud over at se nogle fantastiske billeder fra Clearsky, - kan jeg kun varmt anbefale - hvis muligheden skulle byde sig - at opleve et af Jacobs foredrag. Lige nu pryder et af billederne min ene væg i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Clearsky astrofoto er baseret i det sydlige Danmark. Jeg fotograferer nattehimlen for at vise vores vidunderlige og uendelige univers, samt nattens magiske landskaber. Jeg er internationalt anerkendt, og har vundet 1. pladsen i IPA "International Photography Awards", både i 2022 og 2023 - Desuden har jeg repræsenteret det danske landshold for fotografer i WPC "World Photographic Cup" i både 2022 og 2023. Flere af mine billeder er blevet vist på APOD, en kanal der bestyres af selveste NASA. Et af mine solbilleder vandt i 2024 som årets bedste naturfoto i Danmark. Udover at tage mine billeder er jeg en passioneret foredragsholder og forfatter. Mine foredrag er yderst populære, og mine fotobøger om universet har modtaget store flotte anmeldelser fra både Politken, Ekstra bladet, Videnskab.dk og mange flere.
Grønsundsvej, 4871, Horbelev, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vi var på besøg i Atelieret og se en helt fantastisk fotoudstilling.
Måtte simpelthen købe en af bøgerne og kalender.
Høflig fotograf som virkelig formåede at fortælle om motiverne og stjernerne. Man bliver helt draget ind i universet. Vil anbefale ALLE at se hans fantastiske fotografier og om ikke andet købe bøgerne. Vi er fans herhjemme.

Vastaus yritykseltä Clearsky astrofoto - Jakob Arthur Andersen
Har købt hans første bog som julegave sidste år. Man mærker han brænder for sin metiér. Fantastiske billeder og interessante fortællinger om metode, teknik og stjernebilleder. Den vakte begejstring.

Vastaus yritykseltä Clearsky astrofoto - Jakob Arthur Andersen
Hurtig levering og god service. Solid indpakning, og til rimelig pris.
Meget fin signering.

Vastaus yritykseltä Clearsky astrofoto - Jakob Arthur Andersen
Fantastisk bog med de mest magiske og smukke billeder af himlens stjerner og planeter.

Vastaus yritykseltä Clearsky astrofoto - Jakob Arthur Andersen
Virkelig kompetent og informativt fordrag. Der er ingen tvivl om at Jacob brænder for at give sin viden videre.
Samtidig er han fantastisk til at formidle på en sådan måde at man føler sig fanget af emnet og i et sprog så alle kan være med.
Absolut ikke sidste gang jeg deltager i hans foredrag.

Vastaus yritykseltä Clearsky astrofoto - Jakob Arthur Andersen
Jeg har købt begge bøger som Jakob Arthur Andersen har udgivet. Begge bøger er virkelig godt gennemarbejdet, og der er gode forståelige forklaringer på Mælkevejen og andre galakser.
Bøgerne indeholder tekst men mest imponerende fotos af himmelrummet.
Bøgerne egner sig godt som opslagsværker, men også til gaver - både til jul, fødselsdage, værtindegaver m.v.
Mvh Bjørn Nielsen (amatørfotograf)

Vastaus yritykseltä Clearsky astrofoto - Jakob Arthur Andersen
Nu har jeg set Jacob Arthur Andersen 2 gange og det har været suverænt, han møder op 100% forberedt og er god til at fortælle til folk nede på jorden så det er til at forstå, og han har en hel række af hans fantastiske billeder med, det bliver ikke bedre.

Vastaus yritykseltä Clearsky astrofoto - Jakob Arthur Andersen
Fantastisk foredrag i Planetarium!
En perfekt kombination af vidensformidling og en visuel præsentation der efterlod publikum med hagen helt nede på brystet.
Kan varmt anbefales!

Vastaus yritykseltä Clearsky astrofoto - Jakob Arthur Andersen
Super gode foto, spændende oplevelser som man ikke kan se med det blotte øje. Jeg har selvføgelig købt bøgerne og fået dem dedikeret af forfatteren. Bruger også den seneste bog om mælkevejen som gave

Vastaus yritykseltä Clearsky astrofoto - Jakob Arthur Andersen
Himmelrummet og universet er så ufatteligt, at det, for ”almindelige” mennesker, først bliver til at forstå, når det formidles af en person som Jakob Arthur Andersen, Clearsky Astrofoto.
Jeg har været til flere af hans foredrag i Planetarium i København og observatoriet i Brorfelde, og Jakob mestrer kunsten at få det ufattelige bragt ned i ”jordhøjde”.
Derudover har jeg købt Jakobs bøger, ”himlen set fra jorden” og ”Mødet med Mælkevejen”. Bøgerne indeholder mange af Jakobs astrofotos, som er rene mesterværker, og i tekst fortæller Jakob om billederne.
Jeg kan kun anbefale Clearsky Astrofoto og det gælder både hans foredrag, bøger og hans fotokunst.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.