Elsker min stegegryde fra Holm Jeg kan næsten ikke leve uden Det eneste minus er at håndtagene bliver brand varme
Virkelig en dårlig airfryer… jeg vil ønske jeg kan få mine penge tilbage. Der er ikke engang en brugsanvisning med.., man brændere hænderne når maden skal ud af ovnen. I kurven er der huller i hvilket... Näytä lisää
Har købt HOLMs AirFryer deli-ovn, og kan absolut kun anbefale den. Jeg har lavet bl.a. Kylling på Rotisserie, Ribbensteg, Pølsegryde i kurv, Pommes Frites m.m. og varmer dybfrosne rundstykker hver mo... Näytä lisää
Jeg har fået HOLMS Airfryer XL i fødselsdagsgave og har stort set ikke brugt min ovn siden jeg fik den. Så nemt og simpelt at bruge ,dog gad jeg godt vide om man kan købe yderlige tilbehør til? Baggr... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.
Tanska
- claus-holm.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Har købt en bradepande
Har købt en bradepande, måske kun 200.- men belægning forsvinder og resten ruster - både på belægning og i hanke.
Har købt en airfryer Af5502-D
Har købt en airfryer Af5502-D
Det er den dårligste af de 3 airfryer jeg indtil dato har haft, selv simple ting bliver ikke varmet ens i den, uanset hvor mange gange skuffen tages ud og madvarerne rystes rundt.
Købte et madolinjern fra Holm
Købte et madolinjern fra Holm. Sat ned fra kr 349 til kr 99.
Sikke noget ubrugeligt plastic skrammel. Selv 5 kr havde været over pris. Brugt en gang, og nu kasseret og sorteret til plastic affald. Beklager “klima”. Den står for Holms regning.
Rigtig godt, men lidt langsomt
Fungerede rigtig godt på hjemmesiden, og skide smart at man kan handle på tværs af de andre sider i jeres koncern. Dog lidt en skam at det tog to hverdage for jer at pakke varen, og at den derfor var en hel uge undervejs
Bestilte en mini stegepande
Bestilte en mini stegepande, og må godt nok sige at jeg er glad for kvaliteten, udover jeg er tilfreds med produktet, så var leveringen i top, 2 hverdage, og jeg havde mit produkt, også var det lige op til jul, hvor der burde forekomme længere leveringstid, men næh nej, så 5 stjerner herfra
Skærebræt i plast
Skærebræt i plast, skæreridser efter første gang, her efter flere gange i brug er det stort set til at smide ud, bakterier vil hobe sig op alle revnerne.
Kan ikke anbefale dette...
ovnfaste fade
Om man kan lide kokken Claus Holm, er jo en smags sag.
Men vi har fået nogle ovnfaste fade fra ham. Og det er god kvalitet og de er virkelig lækre og tåler alt (både microovn og maskinopvask).
De produkter vil vi gerne anbefale.