Saanut 1/5 tähteä

Vermijden. Dramatische kwaliteit. Geen service. Na online bestelling een kapotte legging ontvangen met groot gapend gat in de band. Naar de winkel gaan leek me de snelste oplossing. Chagrijnige medew... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Miestenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bekijk en bestel de nieuwste Claudia Sträter collectie van exclusieve dameskleding eenvoudig in onze webshop. Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis!

1,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vandaag

Vandaag voor €220 gekocht.
Daarna mocht ik geen gebruik maken van het toilet.
Zij zien mij hier niet meer terug!

11. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Vermijden. Dramatische kwaliteit. Geen service.

Vermijden. Dramatische kwaliteit. Geen service.
Na online bestelling een kapotte legging ontvangen met groot gapend gat in de band. Naar de winkel gaan leek me de snelste oplossing. Chagrijnige medewerker met verhaal over kleermaker, kaartjes, ect. Na eigen aandringen een nieuwe legging. Nieuwe legging na 1 dag ook kapot, gaten op meerdere plekken. De klantenservice gemaild met foto's. De oplossing: ga maar weer terug naar de winkel. Dat heb ik geweigerd want die is ver weg. Na aandringen kan ik de legging terugsturen voor een "passende oplossing". Ik wil mijn geld terug zoals meermaals aangegeven dus ik vraag naar de passende oplossing; weer een nieuwe legging. Ik heb geen vertrouwen dat die beter is dan de vorige 2. Kortom na twee weken gedoe en tijdverspilling; geen geld en geen legging. Met andere woorden; bespaar jezelf het geld en koop hier niets.

24. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

I worked for Claudia Strater HQ as a…

I worked for Claudia Strater HQ as a freelancer through the YoungOnes app, and I strongly do not recommend working with them if you’re a freelancer.

Normally, I never wait long to get paid,I always choose the option to be paid within 3 days. This time, that option wasn’t available, so I was forced to wait until the company paid YoungOnes before I could receive my payment.

I worked extremely hard in that magazine for an entire week, and I still haven’t been paid. The invoice states a 14-day payment term, but it’s now been over a month with no payment.

On top of that, they provide no clear information about the payment. I’ve called them several times, and each time they say the payment will be made, but it never happens.

I also contacted YoungOnes about the issue, but they didn’t really help. They just told me I needed to wait and that there was nothing they could do for me

Overall, a very disappointing and unprofessional experience.

19. tammikuuta 2026

Ik raad het af!

Ik raad het absoluut af!!!! Pas op voor RIVEN, hij heeft complexen en denkt dat hij twee talen spreekt, en hij behandelt andere meisjes seksistisch. Als je hem afwijst, zal hij onzin over je uitkramen. Hij behandelt zijn werknemers erg slecht. Hij is zelf maar een doorsnee werknemer en een nobody – hij denkt dat hij alles heeft dankzij zijn contract. Maar hij is gewoon walgelijk. Het kan ze niets schelen hoe iemand zijn werk doet, alleen hoe iemand je probeert te vleien. Dat is een enorm minpunt.

1. helmikuuta 2025
Claudia Sträter-logo

Vastaus yritykseltä Claudia Sträter

Beste, als bedrijf hebben wij het hebben van een veilige en vertrouwde werkplek hoog in het vaandel staan, dus wij nemen deze beschuldiging dan ook uiterst serieus. De naam waarmee de review is geschreven, komt ons alleen niet bekend voor als iemand die bij ons heeft gewerkt, danwel met ons werkt. Wij komen graag in contact om dit verder uit te zoeken.

Onbetrouwbaar bedrijf

Al meerdere jaren klant en nooit wat geclaimed. Deze keer tijdens black friday een trui gekocht waar een soort van olievlek op het voorpand zat. Klantenservice een mail gestuurd maar de (onbruikbare) trui moest eerst terug voor vervanging. Aangegeven dat dit een opgave is rond blackfriday,sinterklaas, kerst maar trui moest terug. Bij pakjetkunt vervolgens 3 kwartier in de rij gestaan. Na circa week de mededeling dat ik mijn geld terugkreeg omdat trui niet meer voorradig was. Nu paar maanden later staat dezelfde trui in mijn maat in de sale voor 20 euro duurder. Klantenservice gemaild hierover. Komen terug met de mededeling dat het een technische fout is op hun site. Trui geprobeerd te bestellen en dat kan gewoon. Niets fout….voor mij geen Claudia Strater meer.

13. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ben er een paar keer binnen gelopen en…

Ben er een paar keer binnen gelopen en iets gepast..
De dames vd verkoop staan gezellig te kletsen zonder dat je uberhaupt wordt opgemerkt na het passen.
Oftewel volledig genegeerd.
Zet daar geen voet meer over de drempel.
Wat een arrogantie zeg.

16. heinäkuuta 2025

Wat een verschrikkelijk verkoopster

Wat een verschrikkelijk verkoopster. Ik vroeg naar een blauwe blouse die ik gezien had maar ze keek mij aan alsof ze water zag branden. Een wat oudere verkoopster met blond haar. Verschrikkelijk....ik ga er nooit meer naartoe.....

13. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Service met een gouden rand

Service met een gouden rand. Ik ben altijd zeer tevreden met mijn aankopen bij CS. Zo had ik enige maanden geleden een prachtige mantel gekocht. Helaas kreeg ik na een paar weken wat mankementen aan deze jas. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en ik mocht mijn jas retour zenden. Na twee dagen kreeg ik een mail dat zij een nieuwe mantel naar mij hadden gestuurd. Ik ben hier enorm dankbaar voor.

21. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Jonge vrouwen worden niet geholpen???

Ik ben een jonge vrouw van 28 en hou van mooie merken zoals Claudia Strater, ik denk een merk wat niet veel door mijn leeftijdsgenoten gedragen wordt. Ik ben een tijdje geleden voor het eerst in de winkel in Noordwijk geweest. De eerste keer dat ik daar kwam met mijm vriend werden we niet aangesproken, diezelfde dag op de terug weg toch nog even naar binnen geweest. Geheel op eigen houtje vanalles gaan passen, de 2 dames hadden het niet druk met klanten, wij waren samen met een ander stel als enige binnen. Ik koos ervoor twee mooie rokken te kopen eenmaal aan de kassa was daar het eerst contact, dit contact was leuk en heb ik als prima ervaren.
Nu was ik vandaag weer de winkel ik gestapt, alleen, om even in de sale te kijken. Ik was de enige klant en weer twee dames die geen aandacht voor mij hadden. Eenmaal halverwege de winkel zei een van de twee gedag. Vervolgens komt er een vrouw van middelbare leeftijd binnen en deze kreeg alle aandacht, van beide.

Ik voel mij NIET serieus genomen door de verkoopsters in deze zaak. Ik had de intentie iets te kopen vandaag en ben zonder iets vertrokken. Slecht service. Train je personeel

25. kesäkuuta 2024

Uitstekende service

Laatst een trui online besteld, deze werd zeer snel geleverd. De trui is van goede kwaliteit. Ik had nog een paar items gezien en besloot deze in de winkel te kopen zodat ik kon passen.
Vriendelijk personeel, ze lieten me (op mijn eigen verzoek) eerst rustig kijken en passen. Ik had al wat items en wilde alleen nog voor een winterjas kijken. De verkoopster kwam even vragen of ze iets voor me kon betekenen. Dat was niet nodig maar ze bleef even gezellig praten. Totaal niet opdringerig of pushen voor verkoop.
De jas viel tegen maar ik zag nog een andere jas. Deze gepast en hij was perfect. Helaas was hij wel een stuk duurder en eigenlijk boven budget.
De verkoopster gaf aan dat ze even iets voor me na ging kijken omdat er een sale aan zat te komen.
Ze kwam terug en vertelde dat ik de jas (en de rest van de kleding) al voor de uitverkoop prijs mocht kopen. Deze zou 2 dagen later ingaan. Dit scheelde echt veel.
Ik was erg onder de indruk van deze service. Ik voelde me als klant echt gewaardeerd. Ik ga dus zeker vaker bij CS Haarlem winkelen.

9. joulukuuta 2023

geen aandacht voor klanten

Mijn moeder is op leeftijd. Is afhankelijk van ons. Haar uitje is naar haar favoriete kleding winkel Claudia Strater. Want daar werd ze altijd zo leuk geholpen. Paar weken terug gingen we naar haar favoriete kledingwinkel, wat had ze zich daarop verheugd. Ze was hard toe aan nieuwe kleding. Komen we daarbinnen, staan er twee verkoopsters druk met elkaar in gesprek, helemaal achterin de winkel. Ze keurden ons geen blik waardig. Uiteindelijk hebben we zelf wat kleding uit de rekken gepakt, maar er kwam geen verkoopster voor een praatje of hulp. We waren de enige in de winkel. Toen we gingen passen, kwamen we langs de verkoopsters. Er kon nog net een hallo af en ze gingen door met hun gesprek. Ze kwamen ook niet naar de paskamer en ik was er klaar mee. zag de teleurstelling op mijn moeders gezicht. Toen we de kleedkamer uitkwamen, vroeg 1 van de verkoopsters, paste het? Nee was ons antwoord. En ze gingen weer door met hun gesprek. We zijn geslaagd aan de overkant. Daar zijn de prijzen 3x zo laag en ontzettend leuk geholpen. Wat jammer dat zo'n dure winkel, zulke verkoopsters daarin zet.

28. helmikuuta 2023

Slechte Klantenservice

Bestelling gedaan en na 8 dgn nog steeds niets ontvangen. Email gestuurd, gebeld met de klantenservice. Antwoord:" geduld mevrouw, we hebben het druk! Fijne dag. "
Waardeloos! Bestel niks meer na arrogantie en onvriendelijkheid. Zijn genoeg andere winkels!

20. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een hele voor mij dure jas (>…

Ik heb een hele voor mij dure jas (> 300 euro) gekocht bij claudia strater. Eerst een paar keer in de winkel gepast en toch teruggelegd. Veel te duur voor mij. Maar het bleef knagen
Toch op de website besteld. Eerst in het plastic laten hangen en toen toch een paar keer gedragen. Maar toen zag ik hele donkere vlekken over 1 hele mouw en verder zaten er ook vlekken op de voor' en achterpanden. Ik was er zo zuinig op geweest! De jas teruggestuurd naar cs. Kreeg hem van espresso! weer retour met de mededeling dat ik zelf de vlekken wel veroorzaakt zou hebben.
Wat dacht je zelf, het zijn geen gebruikersvlekken of zo maar echt vlekken in de stof.
Ik had van zo'n zaak toch iets meer klantvriendelijkheid verwacht. Voor mij nooit meer (te) dure kleding van claudia strater!
Groeten, Tonja van Zoelen

2. syyskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Nog geen geld retour na een maand.

Een maand geleden een pantalon besteld in de winkel en betaald. 2 dagen later ontvangen, maar helaas volgende dag teruggestuurd. Nu bijna maand verder en nog steeds m’n geld niet terug. Op retourformulier duidelijk mijn bankgegevens vermeld. Ook na telefoontje nog steeds niets gehoord van de klantenservice. Bar slecht, bestel hier nooit weer!

17. elokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Zending eind 2020 retour gezonden…

Zending eind 2020 retour gezonden duurde wat lang voor teruggave geld dus klantenservice gemaild binnen 2 dagen geregeld op mijn woord gelooft knap in deze moeilijke tijden voor de retail ga zo door en heel veel succes volhouden

19. tammikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte service,idd na…

Zeer slechte service,idd na tetourzending van 4/8/2020 niet bevestiging van retour en geld terug gekregen of enigszins informatie over afwikkeling.was altijd zeer tevreden over CC maar deze winkel is nu helaas voor mij totaal afgeschreven!

22. syyskuuta 2020

Claudia Sträter betaalt niets retour

Alle online bestellingen die geretourneerd worden, worden niet terug betaald ivm faillissement van Claudia Sträter. Als wordt gezegd dat je binnen 2 weken geld retour ontvangt, is dat niet waar. Ik heb een link gekregen van een curator die de zaken regelt. Daar kun je je aanmelden en aangeven welk bedrag je te goed hebt. Oftewel: daar kun je achter in de rij aansluiten en fluiten naar je geld. Ik heb ruim €200 te goed voor artikelen die ik retour gezonden heb.

26. elokuuta 2020

Echt heel slecht

Echt heel slecht. De maten op hun website kloppen niet, de kleren waren te groot. Toen ik deze spullen in de winkel wilde retoureren hadden ze tegen mij gezegd dat het niet mogelijk was, omdat ze nieuwe kassa's hebben die daarop nog niet ingesteld zijn. Vervolgens had ik een winkel op een andere locatie gebeld, hetzelfde verhaal gehoord. Duidelijk een leugen aangezien de eigenaar falliet is, dus kan me niet voorstellen dat ze nieuwe kassa's in alle winkels hebben gekregen. Uiteindelijk heb ik het retour gestuurd, helemaal geen mail gehad dat ze het hebben ontvangen. Gelukkig had ik een foto gemaakt van het pakket en de code en kon gewoon zien dat ze het hadden ontvangen. Daar ook weer een screenshot van gemaakt. Omdat ik geen updates of wat dan ook kreeg had ik maar zelf een mail gestuurd waarop netjes gereageerd werd dat het binnen 2 weken verwerkt wordt en geld terug gestort wordt. Inmiddels zijn we bijna 3 weken verder en ik heb nog steeds helemaal geen mail of geld gezien. Echt belachelijk slecht. Ze liegen tegen hun klanten en houden zich niet aan de afspraken.

15. elokuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Horrible online shopping experience…

Horrible online shopping experience with Claudia Strater while ordering a leather jacket of 349 EUR. I had to make 4 or 5 phone calls to receive only an update of when they will be processing my refund because DHL couldn't deliver this item to my house. Each time they would say that they will keep me informed and obviously they did NOT. Only after telling them that I will contact the Netherlands Authority for Consumers and Markets I managed to receive a confirmation that the item was back to their warehouses and that they will process the refund in 14 days.
Lack of respect towards customers, unprofessional attitude and they claim to be a respectful brand.

25. heinäkuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin