Har for første gang bestilt en vare gennem Christina Wedel. Lang leveringstid, men det havde de forberedt mig på. Udmærket kvalitet vare, da den kom. Selvom jeg må erkende, at jeg nok havde... Näytä lisää

Endelig fandt jeg en kjole som skal bruges ved min datters bryllup i august måned. Tulippa, gul med et ærme, det er simpelthen den mest smukke kjole jeg har prøvet længe, smuk smuk farve og den passe... Näytä lisää

Jeg så en præsentation af en super smart kjole på Instagram. Jeg var i tvivl om størrelsen, ringede til firmaet. De havde travlt, så jeg sendte en sms med mine mål. Christina ringede tilbage til mig... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Webshop der producerer slow-fashion tøj til kvinder i størrelse 34-54, produceret i Europa

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Lækkert tøj og god service.

Super webshop. Let at foretage køb, super god info om størrelser og pasform. God information om ordre og forsendelse. Tøjet er i virkelig god kvalitet, både materiale og udførelse. Lever helt op til det I lover.

5. joulukuuta 2021

Christina Wedels tøj er det bedste.

Christina Wedels tøj er det bedste.
Sidder perfekt, lækker kvalitet.
Jeg er kæmpe fan 😍

13. marraskuuta 2021

Kære Marina

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med design og kvalitet 😊

Kh Christina Lorentzen, kundeservice

Fabelagtigt tøj og super service

Christina Wedels tøj fungerer bare - altid! :)

Og så får man den sødeste service fra teamet

10. marraskuuta 2021

Kære Else Kathrine

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med tøjet og din oplevelse hos os 😊

Tak for fin service

Tak for fin service, så glad for mit sæt ;)

9. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Christinawedel.com

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med dit nye sæt og din oplevelse hos os 😊

Lækkert tøj

Lækkert tøj, god service

7. marraskuuta 2021

Kære Marianne

Kh Christina Lorentzen, kundeservice

Lækre produkter leveret hurtigere end…

Lækre produkter leveret hurtigere end lovet 😍

Kære Jette

Super fine varer

Super fine varer. Priserne er ikke lave. men kvaliteten er også helt i top. Fede gennemtænkte designs som bare holder.

Kære Birgit

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med design og kvalitet 😊

Kh Christina Lorentzen, kundeservice

Super lækkert tøj der er værd at vente…

Super lækkert tøj der er værd at vente på 😁

Kære Lise

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med tøjet og gider vente lidt ekstra 😊

Kh Christina Lorentzen, kundeservice

Christina er bare den bedste

Christina er bare den bedste til at style og hendes tøj kollektion er så flot :O)
Jeg kan varmt anbefale at deltage på Christinas events, samt købe hendes lærke tøj på Christinas webshop.

5. marraskuuta 2021

Kære Carolyn

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med tøjet og vores events - der er mange flere i vente 😊

Fantastisk tøj

Fantastisk tøj, god service

5. marraskuuta 2021

Kære Kirsten

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er glad for tøjet og din oplevelse hos os 😊

Kh Christina Lorentzen, kundeservice

Har fået min første ordre og alle ting…

Har fået min første ordre og alle ting er helt, som jeg havde forestillet mig. Super kvalitet og pasform.

1. marraskuuta 2021

Kære Elisabeth

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med dit nye tøj 😊

Hurtig levering

Hurtig levering. Flotte støvler

11. lokakuuta 2021

Kære AB

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med dine nye støvler og din oplevelse hos os 😊