Jeg bestilte en ring til min kæreste, som skulle have den ombyttet til en størrelse større 2 gange. De var super søde til at bestille den hjem i rigtig størrelse og sende tilbage til os igen. God o... Näytä lisää

Super service🤩🤩🤩 Købte en gave over nettet og spurgte om den kunne pakkes ind. Blev leveret i den smukkeste indpakning uden ekstra omkostninger. De varmeste anbefalinger både vedr. produkter og se... Näytä lisää

Altid søde og hjælpsomme ❤️ Jeg køber næsten alt mit tøj hos Culli, pigerne er alt søde til at vejlede og hjælpe med at finde det outfit som man føler sig tilpas i, de får de varmeste anbefalinger... Näytä lisää

God og hurtig betjening. Kjolen passede ikke, jeg modtog pengene ganske få dage efter jeg returnering. Jeg handler gerne hos Culli.dk en anden gang.

1. Naistenvaateliike
  2. Koruliike

Hos Culli.dk finder du et lækkert udvalg af trendsættende brands som Samsøe Samsøe, Co´couture, Maanesten, Second Female, Enamel, mbyM, Ivy Copenhagen, Arkk Copenhagen, Pernille Corydon, Neo Noir, Five Units, Puma og Stine A. Besøg os i Silkeborg midtby eller shop døgnet rundt på Culli.dk. Vi tilbyder dag-til-dag levering, gratis ombytning, fri fragt og 14 dages fuld returret. Kontakt kundeservice på 86825054 / 21748675. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig i centrum og får den bedste personlige service overhovedet. Vi er ikke i tvivl om at dette er grundlaget for vores eksistens. Vores ønske er at have en webshop med personlighed, hvor man kan mærke personerne bag den, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde jeres ønsker.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

God service.

God og venlig service og betjening.

14. maaliskuuta 2024

Hej Karin…
Vi er glade for din fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner… TAK…

Flinke og behjælpelige med ombytning

De var super søde til at bestille den hjem i rigtig størrelse og sende tilbage til os igen. God og hurtig service både med forsendelse og besvarelse af min henvendelse på mail.

Anbefaler gerne dette sted:)

20. maaliskuuta 2024

Hej Nicholas…
1000 tak for din fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner… Glade kunder betyder ALT.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening.
Kjolen passede ikke, jeg modtog pengene ganske få dage efter jeg returnering.
Jeg handler gerne hos Culli.dk en anden gang.

19. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Culli

Det er vi meget glade for og vil glæde os til at se dig derinde igen:-) Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 skønne stjerner....

Super service

Hurtig ekspedition af min ordre, som var lige som den skulle være. Dejlig butik og super service ved afhentning.

17. helmikuuta 2024

Så dejligt at høre - vi er glade for din fine anmeldelse - 1000 tak<3

Fuldt tilfredsstillende køb med hurtig…

Fuldt tilfredsstillende køb med hurtig levering, handler gerne hos Culli igen.

17. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Culli

Og det er vi så glade for🤍 Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 skønne stjerner🙏 Vi glæder os til at se dig igen🤩

Super webshop og butik

Super webshop og butik. Fede produkter, kyndig vejledning, hurtig og venlig service. Kan anbefales.

14. helmikuuta 2024

Så dejligt med glade kunder - 1000 tak for de 5 flotte stjerner🤩🤍

Altid service i topklasse og byen…

Altid service i topklasse og byens bedste tøjbutik at handle i 👍

15. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Culli

Hej søde Helle... 1000 Tak for din flotte anmeldelse og de 5 fine stjerner - dem er vi rigtig glade for<3

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside - fine varer og hurtig ekspedition

9. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Culli

1000 tak for din skønne anmeldelse og de 5 flotte stjerner - dem sætter vi stor pris på:-)

Fin service

Hurtig levering og fine bukser

6. tammikuuta 2024

1000 tak for din fine anmeldelse🤩 og ikke mindst de 5 flotte stjerner☺️

Havde bestilt øreringe på nettet til…

Havde bestilt øreringe på nettet til afhentning i butikken - og de var flot pakket ind, da jeg hentede dem.

15. joulukuuta 2023

Hej Gitte:-)
1000 tak for din fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner - dem er vi glade for:-)

Flinke og rare mennesker i butikken…

Flinke og rare mennesker i butikken online bestilling var pakket ind som gave.

9. joulukuuta 2023

Hej Freddy...

Tusinde tak for din fine anmeldelse med de 5 flotte stjerner.
Rigtig god jul:-)