ChiCura Copenhagen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Fandt firmaet gennem reklamer på Facebook. Jeg var helt ærligt lidt bange for, at jeg gik i fælden på et hustler firma. MEN alt har simpelthen været til perfektion og min frygt blev heldigvis... Näytä lisää

Modtog to rammer der var gået i stykker i transport, og der var hurtig reaktion og nye rammer på vej på ingen tid.

Har bestilt et smukt stort billede på 100/140. Hurtigt levering og billedet svarer fuld op til forventningen. Dog er glasset og bagbeklædningen beskadiget. Meget hurtig får jeg nyt glas og beklædni... Näytä lisää

Fik leveret en ramme, der kom lidt senere en først antaget, hvilket blev varslet og ovenikøbet godtgjort ved at lande på adressen i stedet for hos postbox. Der var desværre en lille rids i glasset... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Kehystämö
  3. Julistekauppa

ChiCura – Et dansk designmærke. Vi motiveres af konstant udvikling i et kreativt univers og den boblende fornemmelse i maven når vi mindes om, at vi er med til at skabe et personligt touch i folks hjem.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Super service

7. elokuuta 2025

Hej Mai

Tusind tak for de 5 stjerner ! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du oplevede super service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team ChiCura Copenhagen

Hurtig levering bestilte og fik leveret…

Hurtig levering bestilte og fik leveret dagen efter vauuuv

7. elokuuta 2025

Hej Jette,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Hvor er det skønt at høre, at du modtog din bestilling allerede dagen efter – *vauuuv*, det er vi glade for, at du lagde mærke til!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Rigtig god service

Der var desværre en lille rids i glasset til rammen, hvorefter der fluks blev sendt et nyt. Meget god service, bestemt anbefalingsværdigt!

23. heinäkuuta 2025

Hej Christine.
Tusind tak for de 5 stjerner og din grundige anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du oplevede god service hele vejen – både med opdatering omkring levering og den hurtige håndtering af glasset.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling!

Team ChiCura Copenhagen

Lækre plakater at vælge imellem og den…

Lækre plakater at vælge imellem og den jeg valgte kom hurtigt og levede op til mine forventninger😊

29. heinäkuuta 2025

Hej Pernille
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er virkelig dejligt at høre, at du fandt noget, du kunne lide – og at plakaten levede op til dine forventninger. Vi er glade for, at leveringen også gik hurtigt og gnidningsfrit.

Tak fordi du delte din oplevelse!

Meget hurtig levering og super fine…

Meget hurtig levering og super fine produkter

26. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du er glad for både den hurtige levering og vores produkter. Vi sætter stor pris på din feedback.

Hurtig levering super service

Hurtig levering super service.
Kan klart anbefales.
Torben

4. heinäkuuta 2025

Hej Torben,

Tusind tak for de 5 stjerner og dine venlige ord! 😊 Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både levering og service. Din anbefaling betyder virkelig meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team ChiCura

Hurtig service og et mega smukt billede…

Hurtig service og et mega smukt billede 😊😊man kan mærke et super kvalitet i billedet 🥰 ikke sidste gang jeg køber et ved ChiCura Copenhagen

18. kesäkuuta 2025

Hej Vivi,

Tusind tak for de 5 stjerner og dine dejlige ord! 😊 Det gør os virkelig glade at høre, at du er så begejstret for både servicen og plakatenskvalitet – og at det ikke bliver sidste gang, du handler hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os! 🥰

Team ChiCura

Fint og hurtig tak

Fint og hurtig tak

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for, at alt gik fint og hurtigt. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for os.

Super flotte produkter og hurtig…

Super flotte produkter og hurtig levering

22. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hej Lone, Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du er glad for vores produkter og oplevede hurtig levering. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Flot produkt

21. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Tusind tak for din feedback! 😊 Det glæder os at høre, at du synes, produktet er flot.
Mange tak for at du delte din oplevelse.

Hurtig levering

Hurtig levering. Fik dog defekt ramme men det var nemt at komme i kontakt med Chicura og de sendte en ny til mig. Så hurtig levering, god kommunikation og virkelig din ramme og plakat

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Tak for de 4 stjerner og din ærlige feedback. 😊 Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og fandt vores kommunikation god. Vi beklager, at rammen oprindeligt ankom defekt, men er lettet over at høre, at processen med at få en ny var nem og hurtig.

Tak fordi du valgte at handle hos os, og vi håber, du nyder din ramme og plakat.

Sehr empfehlenswert!

Sehr schöne Poster und schnelle Lieferung.

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hallo, Vielen Dank für die 5 Sterne und Ihre freundlichen Worte! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen unsere Poster gefallen und dass die Lieferung schnell erfolgte. Wir sind stets bemüht, unseren Kunden die besten Produkte und einen reibungslosen Service zu bieten.

Wir schätzen Ihre Empfehlung sehr und freuen uns, dass Sie zufrieden sind.

Hurtig levering og god kontakt

Hurtig levering og god kontakt. For at i skulle have 5 stjerner syntes jeg godt i kunne have sat plakaten i rammen før levering . Det var trods alt en kæmpe plakat og ramme jeg bestilte til en ikke så lille penge . Men den er fanme flot . March......

17. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Tak for de 4 stjerner og din ærlige feedback. 😊 Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og god kontakt. Jeg forstår din pointe omkring monteringen af plakaten i rammen. På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke denne service. Men vi værdsætter virkelig din feedback, og det er noget, vi vil overveje for fremtiden.

Det er fantastisk at høre, at du synes, plakaten er flot! Vi håber, den vil bringe glæde i dit hjem.

Fineste træfigurer

Hurtig betjening
Købte 2 små træfigurer og var lige hvad jeg forventede, og lidt til.
Super flotte.

2. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at figurerne levede op til – og endda overgik – dine forventninger. Vi er glade for, at du er tilfreds. 😊

Skulle have tilføjet en ekstra ting til…

Skulle have tilføjet en ekstra ting til min afsendelse. Dette blev fikset på et øjeblik. Virkelig god kundeservice. Jeg er meget tilfreds og kommer med garanti til at handle meget mere her.
Tak til Daniel for en god oplevelse.

23. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen og fik en god oplevelse – vi sender rosen videre til Daniel. 😊 Vi glæder os til at handle med dig igen!

Super god hjemmeside og hurtig…

Super god hjemmeside og hurtig levering.
Det er til en julegave, men er sikker på at den falder I rigtig god jord ☺️

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber, julegaven bliver et hit – og rigtig glædelig jul! 🎄