Fandt firmaet gennem reklamer på Facebook. Jeg var helt ærligt lidt bange for, at jeg gik i fælden på et hustler firma. MEN alt har simpelthen været til perfektion og min frygt blev heldigvis... Näytä lisää
Modtog to rammer der var gået i stykker i transport, og der var hurtig reaktion og nye rammer på vej på ingen tid.
Har bestilt et smukt stort billede på 100/140. Hurtigt levering og billedet svarer fuld op til forventningen. Dog er glasset og bagbeklædningen beskadiget. Meget hurtig får jeg nyt glas og beklædni... Näytä lisää
Fik leveret en ramme, der kom lidt senere en først antaget, hvilket blev varslet og ovenikøbet godtgjort ved at lande på adressen i stedet for hos postbox. Der var desværre en lille rids i glasset... Näytä lisää
ChiCura – Et dansk designmærke. Vi motiveres af konstant udvikling i et kreativt univers og den boblende fornemmelse i maven når vi mindes om, at vi er med til at skabe et personligt touch i folks hjem.
Kanalholmen 14 S, 2650, Hvidovre, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig levering bestilte og fik leveret dagen efter vauuuv

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Der var desværre en lille rids i glasset til rammen, hvorefter der fluks blev sendt et nyt. Meget god service, bestemt anbefalingsværdigt!

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Lækre plakater at vælge imellem og den jeg valgte kom hurtigt og levede op til mine forventninger😊

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Meget hurtig levering og super fine produkter

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Hurtig levering super service.
Kan klart anbefales.
Torben

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Hurtig service og et mega smukt billede 😊😊man kan mærke et super kvalitet i billedet 🥰 ikke sidste gang jeg køber et ved ChiCura Copenhagen

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Hurtig levering. Fik dog defekt ramme men det var nemt at komme i kontakt med Chicura og de sendte en ny til mig. Så hurtig levering, god kommunikation og virkelig din ramme og plakat

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Hurtig levering og god kontakt. For at i skulle have 5 stjerner syntes jeg godt i kunne have sat plakaten i rammen før levering . Det var trods alt en kæmpe plakat og ramme jeg bestilte til en ikke så lille penge . Men den er fanme flot . March......

Hurtig betjening
Købte 2 små træfigurer og var lige hvad jeg forventede, og lidt til.
Super flotte.

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Skulle have tilføjet en ekstra ting til min afsendelse. Dette blev fikset på et øjeblik. Virkelig god kundeservice. Jeg er meget tilfreds og kommer med garanti til at handle meget mere her.
Tak til Daniel for en god oplevelse.

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Den bestilte vare kom efter få dage og var super fin. Meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Super god hjemmeside og hurtig levering.
Det er til en julegave, men er sikker på at den falder I rigtig god jord ☺️