ChiCura Copenhagen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Fandt firmaet gennem reklamer på Facebook. Jeg var helt ærligt lidt bange for, at jeg gik i fælden på et hustler firma. MEN alt har simpelthen været til perfektion og min frygt blev heldigvis... Näytä lisää

Modtog to rammer der var gået i stykker i transport, og der var hurtig reaktion og nye rammer på vej på ingen tid.

Har bestilt et smukt stort billede på 100/140. Hurtigt levering og billedet svarer fuld op til forventningen. Dog er glasset og bagbeklædningen beskadiget. Meget hurtig får jeg nyt glas og beklædni... Näytä lisää

Fik leveret en ramme, der kom lidt senere en først antaget, hvilket blev varslet og ovenikøbet godtgjort ved at lande på adressen i stedet for hos postbox. Der var desværre en lille rids i glasset... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Kehystämö
  3. Julistekauppa

ChiCura – Et dansk designmærke. Vi motiveres af konstant udvikling i et kreativt univers og den boblende fornemmelse i maven når vi mindes om, at vi er med til at skabe et personligt touch i folks hjem.

Erinomainen

Perfekt indpakket
Perfekt vare

10. helmikuuta 2026

Hej Karin

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at både levering, indpakning og varen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Everything perfect

30. tammikuuta 2026

Hi Paulo
Thank you so much for your 5-star review!
We’re very happy to hear that everything was perfect. That truly means a lot to us.

Thank you for taking the time to share your experience.

Flotte plakater

Flotte plakater printet på papir af meget god kvalitet. De kom hurtigt med posten. Jeg er godt tilfreds!

16. tammikuuta 2026

Hej Cecilie
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af plakaterne og den hurtige levering.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tak for de fine ord 😊

Hvis man kunne give flere stjerner end…

Hvis man kunne give flere stjerner end 5, så havde I fået det 😊
Min plakat blev leveret meget kort tid efter at jeg havde bestilt den, og den var pakket meget forsvarligt ind.
Jeg sendte en forespørgsel på mail en sen aften, og fik svar efter få minutter.
Plakaten lever klart op til forventningerne 🙏🏼
Jeg er vild med jeres værdigrundlag som også fint præsenteres i pakken.
Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen

8. tammikuuta 2026

Hej Helle.
Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse — den gør os virkelig glade! 😊

Vi er så glade for at høre, at både leveringen, indpakningen og plakaten levede op til dine forventninger, og at du oplevede hurtig respons fra os.

Det betyder ekstra meget for os, at vores værdigrundlag også mærkes og opleves, når man modtager pakken.

Så endnu en gang tusind tak for din tillid 😊🙏

Shipment via ups did not work

Shipment was via ups. I got a dubious message before Christmas that the item was sent to the delivery station close to where I live. I was there twice, it was not there. Still no info where it is as of January 5. Considering the high shipment costs I do not want to order again, but am unsure if it will be returned so I at least get recovered the price for the item. Unfortunate.

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hi Susanne, Thank you for sharing your experience — we are truly sorry to hear that your parcel has still not been received.

We can see that we shipped your order with UPS on December 21st, one business day after receiving it on December 19th. This makes it especially unfortunate that it has still not been delivered, and we completely understand your frustration — particularly considering the high shipping costs.

Of course, we will make sure to help you further.
Could you please contact us at studio@chicura.com
with your order number, so we can follow up with UPS immediately and keep you updated along the way?

Once again, we sincerely apologise for the inconvenience — and thank you for your patience.

Supergod kundeservice

Supergod kundeservice ifm. en reklamation, hurtig levering

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hej Lene, Mange tak for de 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse — både med vores kundeservice i forbindelse med reklamationen og den hurtige levering. Tak fordi du valgte os 🙏

Lækkert produkt

Lækkert produkt, hurtig service og gode priser…kan det være bedre….🙏🏻

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med både produktet, servicen og priserne – det varmer virkelig!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🙏🏻

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering.
Da vi modtog vores nye fine plakat, havde den desværre en fejl. Vi kontaktede kundeservice, hvor vi hurtigt fik svar og fik tilsendt en ny uden problemer.
Vi er fuldt ud tilfredse med servicen og er rigtig glade for plakaten.

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hej Mads, Tusind tak for de 5 stjerner og din virkelig fine anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at I oplevede god service og hurtig levering – og at vi hurtigt fik løst problemet med plakaten, da der opstod en fejl.

Vi er rigtig glade for, at I er tilfredse med både håndteringen og den nye plakat. Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Revnet glas

Modtag kun plakaterne til at starte med, dog sendte de hurtigt rammerne da de blev gjort opmærksom på manglen.

Desværre var glasset i den store ramme revnet da jeg endelig modtog de eftersende rammer...

13. marraskuuta 2025

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner. 😊 Vi er glade for at høre, at rammerne blev sendt hurtigt afsted, så snart vi blev gjort opmærksomme på den manglende del af ordren.

Det er til gengæld rigtig ærgerligt at høre, at glasset i den store ramme var revnet ved modtagelsen – det skal selvfølgelig ikke ske. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få løst det. Vil du sende et billede af skaden til studio@chicura.com
, så sørger vi for at finde en løsning med det samme?

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Mega flotte plakater

Mega flotte plakater, hurtig levering, og så fin en kundeservice, da jeg havde “bøffet” I bestillingen .

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hej Lene, Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Hvor er det skønt at høre, at du er glad for plakaterne og den hurtige levering – og dejligt, at vi kunne hjælpe dig godt videre, selvom der var sket en lille “bøf” i bestillingen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Hurtig levering og god indpakning

Hurtig levering og god indpakning. Jeg bestilte en plakat på 70x100 og var flot pakket ind og i god stand.

20. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hej Camilla, Tusind tak for de 5 stjerner og din fine feedback! 😊 Det er dejligt at høre, at plakaten ankom hurtigt, var godt pakket ind og i perfekt stand – især med den store størrelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

God og hurtig levering

God
Og hurtig levering

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hej Lisbeth, Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både leveringen og hastigheden.

Tager kundetilfredshed virkelig seriøst

Dette er en anmeldelse efter firmaet spottede en mindre produktfejl jeg beskrev i en tidligere anmeldelse med middel karakter uden jeg i øvrigt havde klaget direkte i formodning om det ikke kunne betale sig.
Efter en hurtig og venlig kommunikation, og dokumentation, senere fik jeg tilsendt en tilsvarende, om fejlfri ramme uden yderligere omkostninger.
Snorlige, må jeg sige.

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hej Jonas, Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊 Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og god opfølgning, og at vi fandt en løsning, du er tilfreds med. Vi gør os umage for at tage kundernes feedback seriøst, så det betyder meget at høre, at det kom til udtryk her.

Meget tilfreds

Hurtigt levering. God stand efter fragt

22. syyskuuta 2025

Hej Julie,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du er meget tilfreds, og det levede op til dine forventninger.

Team ChiCura Copenhagen

God service og flot kvalitet!

Jeg oplevede en meget fin service - blev ringet op, da en del af min ordre var i restordre - og vi fandt en løsning, så jeg kunne få resten med det samme.
Rammerne er en meget flot kvalitet - og det samme gælder for glasset👌🏻

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hej Jette, Tusind tak for de 5 stjerner og din virkelig fine anmeldelse! 😊 Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god service og fandt en løsning sammen med os, så du kunne få din ordre hurtigt. Og hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten på både rammerne og glasset👌🏻

Fin levering og produkt

Fin levering og produkt

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen

Hej Christina, Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og produkt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team ChiCura Copenhagen

Produktetsmukt og hurtigt. præcist som forventet

Produktet præcist som forventet. Hurtig og forsvarlig levering.

11. syyskuuta 2025

Hej Sara.
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er virkelig dejligt at høre, at produktet levede op til dine forventninger, og at leveringen var både hurtig og forsvarlig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.