Fandt firmaet gennem reklamer på Facebook. Jeg var helt ærligt lidt bange for, at jeg gik i fælden på et hustler firma. MEN alt har simpelthen været til perfektion og min frygt blev heldigvis... Näytä lisää
Modtog to rammer der var gået i stykker i transport, og der var hurtig reaktion og nye rammer på vej på ingen tid.
Har bestilt et smukt stort billede på 100/140. Hurtigt levering og billedet svarer fuld op til forventningen. Dog er glasset og bagbeklædningen beskadiget. Meget hurtig får jeg nyt glas og beklædni... Näytä lisää
Fik leveret en ramme, der kom lidt senere en først antaget, hvilket blev varslet og ovenikøbet godtgjort ved at lande på adressen i stedet for hos postbox. Der var desværre en lille rids i glasset... Näytä lisää
ChiCura – Et dansk designmærke. Vi motiveres af konstant udvikling i et kreativt univers og den boblende fornemmelse i maven når vi mindes om, at vi er med til at skabe et personligt touch i folks hjem.
Kanalholmen 14 S, 2650, Hvidovre, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Lynhurtig levering
Perfekt indpakket
Perfekt vare

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Flotte plakater printet på papir af meget god kvalitet. De kom hurtigt med posten. Jeg er godt tilfreds!

Hvis man kunne give flere stjerner end 5, så havde I fået det 😊
Min plakat blev leveret meget kort tid efter at jeg havde bestilt den, og den var pakket meget forsvarligt ind.
Jeg sendte en forespørgsel på mail en sen aften, og fik svar efter få minutter.
Plakaten lever klart op til forventningerne 🙏🏼
Jeg er vild med jeres værdigrundlag som også fint præsenteres i pakken.
Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Shipment was via ups. I got a dubious message before Christmas that the item was sent to the delivery station close to where I live. I was there twice, it was not there. Still no info where it is as of January 5. Considering the high shipment costs I do not want to order again, but am unsure if it will be returned so I at least get recovered the price for the item. Unfortunate.

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Supergod kundeservice ifm. en reklamation, hurtig levering

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Lækkert produkt, hurtig service og gode priser…kan det være bedre….🙏🏻

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
God service og hurtig levering.
Da vi modtog vores nye fine plakat, havde den desværre en fejl. Vi kontaktede kundeservice, hvor vi hurtigt fik svar og fik tilsendt en ny uden problemer.
Vi er fuldt ud tilfredse med servicen og er rigtig glade for plakaten.

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Modtag kun plakaterne til at starte med, dog sendte de hurtigt rammerne da de blev gjort opmærksom på manglen.
Desværre var glasset i den store ramme revnet da jeg endelig modtog de eftersende rammer...

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Mega flotte plakater, hurtig levering, og så fin en kundeservice, da jeg havde “bøffet” I bestillingen .

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Hurtig levering og god indpakning. Jeg bestilte en plakat på 70x100 og var flot pakket ind og i god stand.

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Dette er en anmeldelse efter firmaet spottede en mindre produktfejl jeg beskrev i en tidligere anmeldelse med middel karakter uden jeg i øvrigt havde klaget direkte i formodning om det ikke kunne betale sig.
Efter en hurtig og venlig kommunikation, og dokumentation, senere fik jeg tilsendt en tilsvarende, om fejlfri ramme uden yderligere omkostninger.
Snorlige, må jeg sige.

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Jeg oplevede en meget fin service - blev ringet op, da en del af min ordre var i restordre - og vi fandt en løsning, så jeg kunne få resten med det samme.
Rammerne er en meget flot kvalitet - og det samme gælder for glasset👌🏻

Vastaus yritykseltä ChiCura Copenhagen
Flotte kvalitets billeder, printet på kraftigt papir. Hurtig levering - nem og pålidelig webshop
Produktet præcist som forventet. Hurtig og forsvarlig levering.