Özel hastanenizde aldığım hizmetten memnun kalmadım. İlgili doktorun yaklaşımı saygısız ve profesyonellikten uzaktı. Muayene sırasında sesini yükseltmesi, sert ve kırıcı bir üslup kullanması ve hast... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Oda hizmeti gayet iyi Şelval ve yaren hanım gece hemşerileri gayet iyiydi hizmetleri gündüz Hemşireleri Feyza Beyza ve Sude hanım onlarında hizmetleri gayet iyiydi hepsine teşekkürlerimi sunuyorum Has... Näytä lisää
Babamın beyin cerrahi ameliyatı için Çevre hastanede kaldık çalışanların ilgi alakası çok güzeldi her şey için teşekkür ederiz Giresun’dan ameliyat içi geldik bende bir sağlık çalışanı olarak hemşi... Näytä lisää
Babamın Ürolojik rahatsızlığı için İbrahim Halil Bozkurt hocamıza geldik ve bizimle gayet güzel bir şekilde ilgilendiler. Ameliyatımız güzel geçti ve iyileşme süreci de gayet güzel ve hızlı geçti. Has... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Since 1983, renovated in 1993, Private Çevre Hospital has been holding services since 1994, continues to provide all health services fully refurbished units. Luxury rooms and suits are available in our hospital. It has 5 large manternity operating rooms, 2 plastic surgery rooms, the latest systems in operating theaters equipped coronary care units servings 24 hours. Our hospital is Istanbul's one of the most modern health care institution. The hospital it self to be worthy of trust and reputation have been following all the scientific developments and daily health care services carried out with great self-confidence.
Yhteystiedot
Cemal Sahir Sok. No:4 Mecidiyekoy, 34394, SISLI, Turkki
- 0090 507 564 45 30
- international@cevrehastanesi.com.tr
- cevrehastanesi.com.tr
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Surgery Experience
I had my gallbladder removed because of gallstones. My surgeon Dr Hakan Evrüke is an expert in this and he guided me very well throughout the process, from diagnosis until operation and post-operation care. He made sure no question remained unanswered. All the staff in the hospital are very nice and ready to help as much as they can.
360 lipo ve BBL ameliyatı oldum
360 lipo ve BBL ameliyatı oldum. Op. Dr. Ali Cem Oktay on işlemlerini gördüğümde ikna olmuştum ama bu kadar güzel bir sonuçla karşılaşacağımı düşünmemiştim. Hayalimde ki fiziğe kavuşturdu beni. Kendisinin ve ekibinin ilgisi için çok teşekkür ederim.
Herşey Çok güzeldi çok teşekkür ederim
Çok güzeldi herşey çok teşekkür ederim
Almanyadan geldim közkapak Ameliyati…
Almanyadan geldim közkapak Ameliyati icin.Mecidiyeköy cevre Hastanesi
Service olarak baya menun kaldim
Oda olarak cok güzel temizlik
Hemsiriye olarak
Gece Betül hemsiriye
Gündüz Rabiye
Arzu hemsiriye hizmetlerinden dolayı cok menun kaldim .Tüm personele ve Doktorlarımıza Tesekürler ediyorum
2 gün önce 2
2 gün önce 2. Ameliyatimi oldum sevgili Ali Cem Oktay da. Yine ev konforunda aile şefkati ile tüm personel seferber idi. Bir kez daha tercihimde yanılmadığımi gördüm. 100 kg vermiş bir tüp mide hastası olarak sonraki ameliyatlarımda tabiiki burada olacak. İyi ki varlar.
12 Aralık 2025 tarihinde Çevre…
12 Aralık 2025 tarihinde Çevre hastanesinde bir ameliyat geçirdim. Başta doktorum Ali Cem Oktay bey olmak üzere herkes süreç içerisinde çok ilgiliydi. Hemşireler Feyza, Beyza Beyül Kaya ve Betül Yazgan gece gündüz devamlı ilgilendiler. Sürecimi hızlıca atlatmamı sağladılar. Hastane personeli Ayşe, Eda, Hamide ve Elif hanım da aynı şekilde çok iyi ilgilendiler. Özellikle İsmet beyin ilgili ve motivasyonu için çok teşekkür ederim. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edebileceğiniz bir hastane.
The hospital's care and attention were…
The hospital's care and attention were excellent.
I had an examination in cevre…
I had an examination in cevre hospiral.Dr samet cagrı coskun very experience doctor, I am very happy for all the personel. Everthing are on time ve fast.thanjs to all
Hastane güzel çalışanların mükemmel…
Hastane güzel çalışanların mükemmel özellikle gece nöbetçisi çok ilgiliydi güleryüzlüler içinizde şüphe bırakmadan her şeyi detaylıca anlatıp gösteriyorlar
Yakınım göz ameliyatı oldu
Yakınım göz ameliyatı oldu. Zorlu bir katarak ameliyatı başarılı bir şekilde yapıldı. Kontrol muayenesinde de başarılı geçen bir ameliyatın sonucu olarak göz derecesi sıfır çıktı. Süreçte ameliyat doktorumuza ve ilgili koordinatörümüze, ameliyat ekibi ve reşit hocamıza aynı zamanda hastane çalışanlarına çok teşekkür ederiz. İyi çalışmalar dileriz.
06.12.2024 tarihinde göz Ameliyati…
06.12.2024 tarihinde göz Ameliyati oldum çok zor bir göz kataraktım vardı fakat süreç o kadar kolay ilerledıki anlatamam gerek doktorum gerek ise bu süreci koordine eden göz sorumlusu sevgi hanımın ilgi ve alakası mükemmeldi. Ameliyatımı yapan doktoruma sonsuz teşekkürler bugun kontrole geldım 13 numara olan gözlerim suanda sıfırlanmış durumda bu mutluluğumu inanın anlatamam cevre hastanesi iyi ki varsınız :)
No vayan
Esten lejos de este hospital, no vayan, lean las reseñas todo es cierto, son solo estafadores a, pedirán depósito y los bloquearán !!!!!
Bugün eşime çekap yaptırdım çok güzel…
Bugün eşime çekap yaptırdım çok güzel biyer calisanlar güler yüzlü çok menmun kaldık herkese tavsiye ederim.
Good experience and good hospitality.
Good experience and good hospitality.
Hygene Invitoment.
They will tell you I wasn’t a patient…
They will tell you I wasn’t a patient but I stayed here and the receptionist pushed his luck!! Tried to scam me out of £400 when I contacted the receptiom for the email to complain to protect British patients they called me derogatory names. You can find me on social media Grace Anderson for proof. I am in the process of legal action. Frauds
Merhaba ben ihsan 27 kasımda özel çevre…
Merhaba ben ihsan 27 kasımda özel çevre hastanesinde bi operasyon geçirdim. Yattığım günden taburcu olduğum süre boyunca doktorum Samet bey hemşire hanımlar personel arkadaşlar hepsi çok ilgiliydi çok teşekkür ediyorum
Genel olarak hizmetten doktorumuz Raşit…
Genel olarak hizmetten doktorumuz Raşit Bey ve tüm servis hemşirelerimizden çok memnun kaldık. Aynı zamanda Besra Hanım bizimle çok iyi ilgilendi ve her konuda yardımcı oldu.
Tek belirtmek isteyeceğim şey gece geç saatlerde temizlik hizmetleri için odaya gir çık yapılmasının büyük önem gerektirmediği durumlarda hastayı sürekli uyandırdığı için yapılmaması olacaktır.
Öncelikle doktorumuz Raşit Bey’e sonra tüm sevis hemşirelerimiz ve Besra Hanım’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
HASTANENİN KARDİYOLOG HEKİMİ ZİYA BEYE…
HASTANENİN KARDİYOLOG HEKİMİ ZİYA BEYE MUAYENE OLDUM. KARŞILAMASINDAN, İLGİ VE ALAKASINDAN GAYET MEMNUN KALDIM.
Hiç beklemeden son derece ilgilisin…
Hiç beklemeden son derece ilgili son derece profosyenel bir yaklasim ile agirlandim .Çok resekkur ederim .Sevgilerle
İlk geldiğimiz andan itibaren…
İlk geldiğimiz andan itibaren karşılamada görev alan çalışma arkadaşımızdan başlayarak odaya eşlik eden personline, hemşire arkadaşlardan hekimlerimize kadar herkes kendimizi hastanede değil evimizdeki konforlu alanda hissetmemiz için ellerinden geleni yaptılar. Bu süreçte başta Op.Dr. Ali Cem Oktay hocamıza, asistanlarına ve İsmet beye güler yüzleri ve emeklerinden dolayı teşekkürü borç biliriz.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.