Jeg fik tidligere lavet en kreatinbehandling et andet sted, men desværre blev mit hår meget slidt og nærmest brændt. Jeg var derfor nødt til at tage til en frisør, som klippede mit hår helt kort –... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Chanel. Allerede efter mit første besøg for seks måneder siden så mit hår langt bedre ud efter klipningen. Og nu, seks måneder senere og efter at have brugt CC Co... Näytä lisää
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Chanel, og jeg er så tilfreds med resultatet. Jeg fandt hende gennem TikTok, hvor jeg har fulgt med i de imponerende resultater, hun har skabt for andr... Näytä lisää
Jeg havde en virkelig god oplevelse og behandling hos Cc haircuts. Mit hår har været ødelagt og svækket efter graviditet, men efter besøget føles mit hår helt nyt, friskt og sundt igen. Det har gi... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
At CC Cosmetics, we are more than just a worldwide cosmetics brand; we are dedicated to deliver a unique hair experience through our products and unique haircut- that are expertly crafted to tackle some of the most stubborn hair problems, providing you with the ultimate solutions for your hair care needs. Founded by Chanel Mirakhori with her mission to help everyone on their hair journey through her products, haircut and knowledge
Yhteystiedot
Thit Jensens gade, 8000, Aarhus, Tanska
- ccteam@cccosmetics.dk
- cccosmetics.dk
On vastannut 62 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vildeste forvandling af mit hår
Var hos CC cosmetics igår og fik lavet den bedste klipning for mit hår!!! Altså det kan ikke samlignes med en klipning man får hos andre frisører, da jeg kom derfra med INGEN spaltede spidser. Mit hår er silkeblødt, vaskede mit hår i morges og er normalt vant til at mine ender filtre sammen, men ikke i dag - det er så lækkert og blødt. Købte hendes hårvitaminer, og glæder mig sådan til at se resultaterne. Et ekstra plus er, at Chanel er SÅ sød og virkelig har givet mig meget viden med omkring mit hår, samt hvordan jeg undgår at slide på det og den korrekte pleje osv.
Jeg kommer bestemt igen 🤍
Woooow altså
Woooow altså jeg fik en CC haircut
Kan man bliver mere glad og helt igennem lykkelig at komme ud fra en frisør som virkelig ligger alt sit kærlighed i hår og i kunder hold op en oplevelse og resultat jeg elsker det og der er gået ca 6 uger fra jeg var der inde og man kan virkelig se og mærke på mit hår at det er så lækkert og de vitaminer wooow alt det bedste og mere til mit hår og jeg selv elsker det ❤️ million ⭐️ og ❤️ fra mig
Skiftet min gamle frisør ud med cc casmetics haircut🤭
Jeg har haft en fast frisør igennem mange år men jeg har fulgt med i cc casmetics processen, og deres haircut🫶🏽 er meget skeptisk med frisører MEN så tænkte jeg at den metode passede perfekt til mig, så hoppede jeg ud i det! Mit hår elskede, den behandling den fik fra cc casmetics. Vil du gerne give dit hår det bedste? Så kan jeg anbefale cc casmetics haircut fra hjertet🫶🏽
Så, så anbefalesværdigt!
Chanel er simpelthen så dybt professionel og kompetent og ved absolut hvad hun laver. Man er ikke i tvivl om at hun brænder for at gøre en forskel for os, som bare ønsker flot hår som hende. Hun kan svare på alle spørgsmål og sjældent har jeg mødt én person som jeg har så meget tillid til, hvad angår mit hår.. Er så glad og kan varmt anbefale CC Hårklip. Forestiller mig også at starte på hårsæt og piller indenfor kommende fremtid da jeg ikke er i tvivl om dens virkning!
Kan 100% anbefales
Kan 100% anbefales! Imødekommende, skøn og sød frisør, som går efter dine behov og lytter til dig. Mit hår er blevet transformeret til noget at det smukkeste, og jeg er SÅ glad for det!
En kæmpe stor og varm anbefaling herfra
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Det kan jeg virkelig anbefale at alle prøver! Super professionel man føler sige i rigtig gode hænder hele vejen. Det er ikke sidste gang vi kommer!
Jeg besøgte nylig CC Haircut
Jeg besøgte nylig CC Haircut, og jeg må sige, at det var en af de bedste oplevelser, jeg har haft hos en frisør. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med en varm velkomst og et smil fra det venlige personale. Salonen er stilfuldt indrettet med moderne møbler og en afslappet atmosfære.
Min frisør var utrolig professionel og dygtig, og hun kom med gode forslag til, hvordan jeg kunne forbedre mit hår. Jeg følte virkelig, at hun lyttede til mig og ønskede at give mig den bedst mulige oplevelse.
Selve klipningen og stylingen var fantastisk. Hun var omhyggelig og præcis, og resultatet var bedre, end jeg havde håbet på. Mit hår så sundt og glansfuldt ud. Jeg satte også stor pris på, at jeg fik nogle gode råd til, hvordan jeg kan vedligeholde frisuren derhjemme.
Priserne hos CC Haircut er rimelige i forhold til den høje kvalitet af service, man får.
Alt i alt var mit besøg hos CC Haircut en skøn oplevelse, og jeg vil helt sikkert komme tilbage igen. Hvis du leder efter en frisørsalon, der kombinerer professionalisme, venlig service og en afslappet atmosfære, kan jeg varmt anbefale CC Haircut. ❤️
Jeg har for nyligt fået klippet spidser…
Jeg har for nyligt fået klippet spidser hos CC og det var uden tvivl min bedste beslutning! Længde bliver ikke taget af, og håret efterlades friskt og sundt !
Jeg har også købt produkterne b.l.a hår shampo og hår maske, og hvor har jeg længe ledt efter shampo som denne wow! Efterlader håret luftig lækkert og blødt! Stor anbefaling herfra! 🌟🌟🌟🌟🌟
Den mest professionelle og hyggeligste…
Den mest professionelle og hyggeligste salon-oplevelse, jeg nogensinde har haft! 😍
Jeg fik en CChaircut, og resultatet blev så fantastisk. Mit ødelagte hår blev forvandlet til sundt og silkeblødt hår, og jeg har allerede fået mange komplimenter. Jeg følte mig virkelig velkommen og tryg med det samme, og hendes passion for sit arbejde skinner igennem.
Hele oplevelsen var en fornøjelse, og det skal helt klart gentages uden tvivl. Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der ønsker en personlig og professionel hårplejeoplevelse. Tusind mange tak sødeste Chanel !🫶🏻
Fantastisk oplevelse
Jeg kan ikke sige nok gode ting om min oplevelse hos CC cosmetics. Servicen var helt igennem fantastisk fra start til slut. Utrolig dygtig og professionel, og jeg elsker virkelig mit nye hår! Jeg føler mig som en helt ny person med denne friske og flotte klipning.
Atmosfæren i salonen var også skøn, og jeg følte mig meget velkommen og godt taget hånd om.
Jeg kan varmt anbefale CC cosmetics til alle. Tusind tak for den fantastiske service, jeg kommer helt sikkert igen!
Fik en CC Haircut for 3 måneder siden…
Fik en CC Haircut for 3 måneder siden plus jeg købte vitaminerne med hvor jeg siden dengang har taget vitaminerne til dagligt og lad mig bare sige det sådan her. JEG ER I CHOK 😦 Det er nok det vildeste af det vildeste jeg har oplevet med mit hår til dags dato. Vokset 11 cm på 3 måneder og mit hår var fuldstændig ødelagt og kort inden jeg kom ind til en CC Haircut, men efter klipningen var mit hår fuldstændigt sundt og klar til at vokse igen, jeg er så glad, og så taknemmelig for at have fundet hendes klipning som kommer til at være mit faste sted fra nu af samt hendes vitaminer som jeg aldrig stopper med at tage.
KÆMPE ANBEFALING PIGER!
12/10 herfra😍😍
Dårligt
. De opkræver det fulde beløb ved udeblivelse som er helt fair, dog bliver der tilbudt at få en ny tid istedet for en faktura. Jeg spørg hende om hendes ledige tider og hun tilbyder tider i samme måned som min booking var, jeg fortæller hende jeg ikke kan, og jeg får at vide at det ikke er muligt at bestille en tid hvis det ikke er samme måned, det er åbenbart deres “ ordningsregler og politik” men det står ingen steder.
En anden ting er, at hun booker dig ind i systemet med din private mail, og laver en kode til din profil på hendes booking side. Hun har på intet tidspunkt fået tilladelse fra mig til at lave en profil for mig til hendes bookings side.
0 ud af 5 stjerne. Drop det sted.

Vastaus yritykseltä CC COSMETICS
Jeg har været igennem noget af en…
Jeg har været igennem noget af en forfærdelig rejse med mit hår, alt i alt, så er jeg aldrig gået glad fra en frisør, indtil jeg var inde hos CC. Mit hår var så utrolig tørt og slidt, da jeg gik ud derfra beholdte jeg stadig længden men, det var silkeblødt, nu mangler det bare kærlighed, med de lækre produkter jeg fik fra skønne Chanel, så glæder jeg mig meget til resultatet af længden om nogle måneder, kan helt klart anbefales og virkelig god service og sådan et kært menneske Chanel er, tusind tak!
CC Haircut
Jeg fik CC Haircut og er superglad for mit resultat. Jeg kunne se en forandring med det samme. Oveni det var Chanel så sød og så venlig at snakke med!
Kæmpe anbefaling 🫶🏽
Bedste hårklipning til dags dato!!!
Jeg har i dag været forbi CC Cosmetics på Østerbrogade, og jeg er sååå glad for mit resultat.
Jeg kan helt klart anbefale CC haircut til alle!!
Det er den bedste hårklipning du kan få, hvis du ikke miste længde på dit hår!
Udover det er der også en rigtig god service. Chanel er super sød og venlig. 🥰🥰
Det er ikke sidste gang jeg kommer hos CC Cosmetic!! 😍😍
Bedste oplevelse hos en frisør
Det var det bedste oplevelse og den hyggeligste samtale/ oplevelse jeg har haft hos en frisør
Hun er meget dygtig og omhyggelig med sit håndværk og kan klart anbefales. Nu glæder jeg mig bare til at begynde på hendes hår vitamin og se resultatet derfra også
Jeg kom ind for at få klippet mine…
Jeg kom ind for at få klippet mine slidte spidser, men hun fjernede alt andet. Min hård længde er nu fuldstændig væk. Oven i købet begyndte hun at anbefale sine produkter, som jeg tidligere har brugt en masse penge på uden nogen effekt. Det er virkelig frustrerende og spild af penge. Jeg anbefaler ikke dette sted til nogen. Hvis du ønsker at smide dine penge væk, er dette frisøren for dig. JEG HAVDE GIVET 0 STJERNER HVIS JEG KU!!!!!

Vastaus yritykseltä CC COSMETICS
Jeg har desværre haft en meget…
Jeg har desværre haft en meget skuffende oplevelse hos denne frisør. Produkterne, de bruger, er af meget dårlig kvalitet og gør absolut ingen forskel. Det føles som spild af penge. Jeg vil bestemt ikke anbefale denne salon til nogen, der søger kvalitet og resultater.

Smukkeste resultater hos CC HAIRCUT
Jeg har netop haft den mest fantastiske oplevelse hos CC HAIRCUT. Fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig velkommen og godt taget imod.
Chanel er en sand professionel. Hun lyttede til mine ønsker og gav mig et resultat, som er helt fantastisk, og jeg forlod salonen så glad. Jeg har aldrig været så tilfreds med en klipning før.🥰
Ud over den fremragende service og det flotte resultat, var hele oplevelsen præget af en venlig og personlig betjening. Det er tydeligt, at Chanel brænder for sit arbejde og virkelig går op i sine kunders tilfredshed.
Jeg har mange gange været ked af mit resultat hos andre frisører, men jeg kan varmt anbefale CC HAIRCUT til alle, der ønsker at gå glade hjem. Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg!😍
Jeg er vild med produkterne!
Rigtig gode produkter, som efterlader dit hår helt silkeblødt efter brug. Jeg kan klart anbefale CC Cosmetics!
Og så er hun super hurtig til at svare, hvis man har spørgsmål.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.