Cat Litter Prince of Qatar Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Al maanden geleden bij online zoeken op alternatieve kattenbakkorrels op dit merk gekomen. Ik heb 2 katten die van dezelfde (grote) kattenbak gebruikmaken. Deze vul ik met een hele zak. Ik schep regel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hoewel de verpakking mooi is en de kattenbakvulling er op het eerste gezicht goed uitziet, zal ik dit product niet opnieuw kopen. Eerder heb ik de lavendelvariant geprobeerd, maar die begon al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De korrels klonteren stevig samen, waardoor uitscheppen heel makkelijk gaat en er weinig product verloren gaat en het dus ook lang meegaat. De actieve kool doet zijn werk uitstekend, geuren worden goe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige kattenbakvulling! Bijna geen uitloop. Vormt goede klonten daardoor makkelijk uit te scheppen. Veel minder stof dan met kattengrit. Wij wonen in Nederland dus bestelde ik meteen 4 zakken om... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Cat Litter Prince of Qatar bieden we hoogwaardige biologisch afbreekbare kattenbakvulling. Onze duurzame formule zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving voor je kat, met uitstekende geurbestrijding en klontvorming. Onze kattenbakvulling is gemaakt van sojabonen, dus volledig biologisch afbreekbaar en combineert zorg voor je kat met milieubewuste keuzes. We hebben twee varianten van onze kattenbakvulling beschikbaar: lavendel en actieve kool.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

De katten houden er niet van.

Snelle levering. Maar jammer genoeg houden de katten er niet van. Is het de kleur of de lavendelgeur? Geen idee. Bovendien is er een zeer sterke amoniak geur wanneer de katten hun plasje doen.

26. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Hoewel de verpakking mooi is

Eerder heb ik de lavendelvariant geprobeerd, maar die begon al snel naar urine te ruiken. Daarom heb ik de variant met actieve kool een kans gegeven, maar helaas is het resultaat hetzelfde. Zeker met het warme weer begint de kattenbak al na één dag onaangenaam te ruiken.

Het ligt niet aan de hoeveelheid die ik gebruik: ik vul een grote kattenbak met twee volledige zakken. Daarnaast kleeft de vulling ook erg hard aan de bodem, waardoor het schoonmaken veel lastiger wordt.

Voor mij is dit product dan ook geen aanrader.

10. helmikuuta 2026

Een toppertje

Een toppertje , snelle service . Kregen ook een mooi handgeschreven gepersonaliseerd kaartje en een leuk speeltje voor mijn 2 dames poezen .

10. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Heel tevreden

Heel tevreden. Snelle levering, met altijd een persoonlijke attentie. Ruikt heel goed en zuinig in verbruik

8. toukokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Ik denk opzich is het een heel goed…

Ik denk opzich is het een heel goed product maar mijn kat wil er niet van weten wat ik spijtig vind maar ik blijf proberen het te aanmoedigen omdat ik vond het is echt wel stof vrij en dat vind ik hier zo super aan

27. huhtikuuta 2026
Cat Litter Prince of Qatar-logo

Vastaus yritykseltä Cat Litter Prince of Qatar

Hallo Hans,

Onze kattenbakvulling wordt door de meeste katten snel aanvaard, maar voor sommige katjes blijft een verandering altijd even spannend. 😸

Katten zijn echte gewoontedieren, een beetje zoals mensen, die ook vaak dezelfde producten blijven kopen in de winkel.

Wat je kunt doen (en wat wij aanraden), is om Cat Litter Prince of Qatar eerst te mengen met hun huidige kattenbakvulling. Voeg daarna geleidelijk steeds meer van onze kattenbakvulling toe. Zo kunnen je katjes rustig wennen aan hun nieuwe kattenbakvulling.

Het mengen kan zeker geen kwaad en de klontvorming blijft goed werken. Zelfs wanneer het gemengd is, zul je al enkele voordelen merken: minder uitloop en minder stof. 😊

We hopen dat we je hiermee hebben kunnen helpen!

Met vriendelijke groeten
Team Cat Litter Prince of Qatar

Saanut 4/5 tähteä

Prima

Tot nu toe al altijd super tevreden geweest met mijn abonnement. Telkens werd er een kleine attentie meegestuurd, tot nu...jammer.

21. huhtikuuta 2026
Cat Litter Prince of Qatar-logo

Vastaus yritykseltä Cat Litter Prince of Qatar

Hallo Cynthia,

Sorry voor het ongemak! We hebben jammer genoeg 2 weekjes zonder speeltjes gezeten doordat ons pakket bij pakjesdienst vertraging had opgelopen. Daardoor konden we tijdelijk geen extraatje meesturen.

Goed nieuws: alle pakjes die sinds maandag vertrekken, bevatten weer een leuk speeltje voor de katjes 😸🎁

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin