Vanvittig stilet.
Fuld support herfra.
CASSIAR er et kvalitetsbevidst tøjmærke, som vægter kvalitet og bæredygtighed
Nørre Havnegade 8, st. sal. tv, 6400, Sønderborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Vanvittig stilet.
Fuld support herfra.
Fantastisk service - vild kvalitet og fremragende hurtig levering! TOP kvalitet👌

Vastaus yritykseltä Cassiar
Har ikke fået min pakke inden for tidsfristen selvom jeg har betalt for at den kom indenfor 6 hverdage og der har jeg betalt ekstra for omfg!

Vastaus yritykseltä Cassiar
Jeg er så begejstret for Cassiar! Deres t-shirts er bløde og lavet af den bedste kvalitet, så du føler dig godt tilpas hele dagen. Jeg elsker også deres unikke design, der gør, at jeg kan skille mig ud i mængden.
Men det bedste af alt er deres fremragende kundeservice. Jeg har aldrig oplevet en så hjælpsom og opmærksom virksomhed før. De går virkelig langt for at sikre, at deres kunder er glade og tilfredse.
Alt i alt vil jeg varmt anbefale Cassiar til alle, der ønsker at eje tøj med en god kvalitet, der er både stilfuldt og komfortabelt. Deres dedikation til deres kunder og deres produkter gør dem til et tøjmærke, der står over resten.

Vastaus yritykseltä Cassiar
Super god kvalitet , og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Cassiar
Endelig har jeg fundet en hvid t-shirt hvor man ikke kan se igennem! Nogle lækre tykke t-shirt’s i en ekstrem lækker kvalitet.
Kæmpe anbefaling

Vastaus yritykseltä Cassiar
Lækker kvalitet, hurtig levering og super service

Vastaus yritykseltä Cassiar
God service og hurtig levering. Er så glad for endelig at have en t-shirt, som passer perfekt og har det dejligste stof. Materialet er tykt og overraskende blød. Kan anbefales herfra.

Vastaus yritykseltä Cassiar
Eminent t-shirt. Stilren og tidsløst look. Jeg har sjældent oplevet en t-shirt med sådan en fantastisk pasform samt kvalitet. Jeg anbefaler klart at handle hos Cassiar, da de leverer. Foruden dette, er deres service fremragende og så gør det ikke noget at alle produkter er 100% bæredygtige. Varm anbefaling herfra til alle. Stærkt arbejde af drengene fra Cassiar!

Vastaus yritykseltä Cassiar
Exceptionel t shirt med fantastisk materiale og pasform.
Kan stærkt anbefales 🤩

Vastaus yritykseltä Cassiar
Deres dedikation til bæredygtighed, fik mig til at prøve deres t-shirts. Med lovning på en tykkere og blødere t-shirt, var forventningerne høje - og jeg må bare sige... De leverer! Den har en fed pasform, føles behagelig på huden og så kan man nemt ånde i den.
Jeg er positivt overrasket. Jeg håber I udvider jeres sortiment.

Vastaus yritykseltä Cassiar
Fantastisk service og fantastisk, hurtig levering. Det spiller bare:)

Vastaus yritykseltä Cassiar
Fik min varer hurtigt og kvaliteten er virkelig god. Jeg har altid haft problemer med at finde en T-shirt med rigtig god kvalitet som ikke er for tyk eller for tynd og det har jeg endelig fundet hos Cassiar. Det kan helt klart anbefales

Vastaus yritykseltä Cassiar
Det er helt klart TOP kvalitet. 100% anbefales. Både den sorte og klassiske hvide t-shirts sidder fantastisk godt, og man kan mærke, at det her, det er kvalitet🥇

Vastaus yritykseltä Cassiar
En brandvarm anbefaling herfra - alle pengene værd! Kvaliteten er i top, og det er sjældent man kommer forbi en så behagelig og stilren t-shirt. Hurtig levering og sublim service