Hurtig og god kundeservice ved returnering af en trøje, som var købt fysisk i butik som gave. Bor på Sjælland, men det var ikke noget problem at få en returlabel. Kunne desværre ikke få bytte til... Näytä lisää
Jeg bestilte gaven som afhentning og det fungerede helt perfekt. Butikkens flotte indretning og spændende udvalg er klart et besøg værd i sig selv. Derudover er der super sød og venlig betjening.
Min ordre blev ekspederet hurtigt og leveret hurtigt. Dog ikke til den postomdeling/afhentning jeg havde bedt om, og som blev bekræftet i min ordre. Lidt træls at skulle køre noget længere efter pakk... Näytä lisää
Kul og Koks har en lang historie i Koldings bymidte, faktisk kunne vi fejre 25 års fødselsdag i 2016. Henrik Plechinger startede Kul og koks i 1991, med det helt klare formål at skabe en butik der var med til at sætte et synligt præg på herrermoden. I dag er butikken blandt landets førende når det gælder om at være på forkant og spotte nye mærker og trends. Kul og koks holder et solidt mix af danske og udenlandske mærker, der alle udmærker sig ved at de hver især skiller sig ud fra mængden enten visuelt eller kvalitetsmæssigt.
Østergade 28, 6000, Kolding, Tanska
- hello@kulogkoks.dk
- www.kulogkoks.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Super service og god kommunikation.
Som altid lækre sager og en service i…
Som altid lækre sager og en service i topklasse👌
Min overall nummer 1 fysiske butik
Min overall nummer 1 fysiske butik! Kommer der flere gange om måneden, og kører gladeligt fra Vestfyn for at blive betjent af Jan, Henrik og de andre drenge 👏🏻👏🏻 det bedste udvalg, styles, og den bedste service - ja… vi ses vist snart igen 😅💸💸
Jeg var nervøs for
Jeg var nervøs for, om min alt for sent, bestilte julegave ville nå frem... Kundeservicen var hurtig til at give mig ro i sindet. Den kom allerede 2 dage senere. Alt er godt, og gaven vakte begejstring.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Kul & Koks.
Dorte
mega mega mega mega mega mega mega mega…
mega mega mega mega mega mega mega mega mega godt
Indpakning af det købte
Hurtig levering, mulighed for at skrive det var en gave, og juhu gaven var pakket ind, det sætter jeg pris på
Monsterhurtig levering og mega nemt og…
Monsterhurtig levering og mega nemt og lige så hurtigt at få returneret til anden størrelse. Varmeste anbefaling herfra.
Varen var perfekt 🌞
Service, levering og kvalitet i top👍
Var sent ude med en fødselsdagsgave og lynhurtigt og allerede dagen efter kom pakken og ydermere pakket pænt ind...👌Det er sagtsusme god service!!!!💪
Nem og hurtig køb på hjemmside
Nem og hurtig køb på hjemmside. Kom dagen efter bestilling og I meget flot indpakning.
Som altid fantastisk service!
God rådgivning om størrelse på sko.
God rådgivning om størrelse på sko jeg ville købe online. Levering næste dag. Bliver ikke bedre🤩🤙🏼
Alt perfekt
Bestilte vare over nettet. Dejlig overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Bedste butik i kolding
Jeg har altid handlet ved Kul og koks
Synes det er de sødeste mennesker og man bliver altid hjulpet
Meget bedre end harrsø
Kom til Kolding og handl i kul og koks