Snelle en betrouwbare analyse. Uitgebreid. Mooie prijs. Waarschijnlijk met AI gedaan, maar daar moet je dan ook wat tijd in steken. De grafische weergaven kunnen nog wat contrastrijker, labeling wat... Näytä lisää
Eerlijk en betrouwbaar. Alles in 1 overzicht. Schade verleden (zover bekend), maar ook eerdere verkopen met prijs en km stand. Rapport was om onbekende reden niet compleet bij downloaden, maar kreeg g... Näytä lisää
Dankzij jullie rapport kwam ik erachter dat de verkoper niet wist dat de auto een warmtepomp had. Geeft zelfs ieder rapport een cijfer zodat je ook met 0,0 verstand kan zien of de data goed is
Een helder overzicht van de betreffende auto. Wordt veel informatie over vermeld. Dit geeft een betere indruk op de auto waarvoor interesse is gewekt. Ook de APK-keuringen van de voorbije jaren worden... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Niet tevreden, als nog opgelost.
Niet tevreden, als nog opgelost.
Er wordt voor 2,50 euro een rapport aangeboden wat uiteindelijk 4,99 euro kost.
En dan niets ontvangen op de mail.
Update:
Er was iets fout gegaan met verzenden ( dat kan gebeuren). Het is als nog opgestuurd.
We gaan voor 4 sterren.....

Vastaus yritykseltä Carscanner
Netjes geholpen na invoeren verkeerd…
Netjes geholpen na invoeren verkeerd kenteken door typfout
Thank you verry much !!!
SNEL EN GOEDKOOP
Vragen om km stand van het voertuig en…
Vragen om km stand van het voertuig en deze vervolgens verwerken in de adviesprijs

Onjuist schade rapport
Ik wilde van een te kopen auto de schade geschiedenis weten. 5 euro betaald en kreeg te lezen dat er geen schade bekend was. De gegevens die men wel wist staan gewoon gratis openbaar op de rdw site.Terwijl er meerdere schademelding en van deze auto bestaan en zelfs gemeld zijn door de verkoper. Dat maakt een nogal onbetrouwbare indruk om het zacht uit te drukken.

Uitgebreid,duidelijk rapport
Snel een waardevol en uitgebreid rapport via e-mail,prima
Zeer snel een goede review
Zeer snel een goede review van een aan te kopen auto gehad. Ik had me echter in 1 nummer van het kenteken vergist, gratis de juiste review gekregen van de auto die ik wilde kopen. Dat vind ik nog eens super klantvriendelijk.
Alles correct en snel weer gegeven
Alles correct en snel weer gegeven. Behulpzaam met de prijs indicatie
Goed compleet rapport goede service
Goed compleet rapport met ook marktplaatsverleden wat helpt bij bieden. Prijs ook goed.
Geeft een goed beeld over marktwaarde…
Geeft een goed beeld over marktwaarde en prijsontwikkeling van de auto.
Een must om dit rapport op te vragen voordat je de auto koopt en tevens inzicht in vergelijkbare auto’s.
Rapportcijfer
Als particulier kun je niet in alle systemen onderzoek doen naar het verleden van een auto.
Met het rapportcijfer wordt een potentieel voertuig gelijk beoordeeld. ook voertuigen waar je opt eerste gezicht denkt dat het wel een net voertuig is maar dan een een slecht rapportcijfer geeft Gewaarschuwd mens telt voor M6 ;-P
Dit in mijn beleving UNIEK .
Uitstekende tips ook. Prima app!! Aanrader.
100% Tevredenheid!
Snelle service, goede ondersteuning, een compleet rapport en dat allemaal voor een lage prijs!
👌
Waardebepalingen kloppen helemaal niet.
Waarde opgevraagd voor de te kopen auto; vraagprijs was ±75.000,= terwijl de werkelijke waarde op de website van Carscanner werd bepaald op € 61.000,=.
Daarna mijn in te ruilen auto opgevraagd, die volgens Carscanner uit zou komen op € 40.000,=.
Dat zou dus betekenen € 21.000,= of max. € 22.500,= bijbetalen. Ter controle dezelfde gegevens opgevraagd bij de ANWB waardebepaling en de BOVAG; hoera hetzelfde of vergelijkbare resultaten. Maar......
Bij de dealer bleef de vraagprijs vaststaan op € 75.000,= en voor mijn auto werd slechts € 28.000,= geboden, waardoor een dus een gat van maar liefst € 47.000,= ontstond, i.p.v. de voorgespiegelde € 21.000,=.
Dat is natuurlijk nooit bij een merkdealer te overbruggen, dus moest ik met grote teleurstelling afzien van de koop.
Vraag is natuurlijk: Hoe kan het dat er zulke grote verschillen in waardebepalingen ontstaan?
Aangezien er nergens een telefoonnummer van Carscanner bekend is, heb ik deze reactie algemeen geplaatst en n.a.v. de reactie van Carscanner ga ik per mail verder, om duidelijkheid te krijgen. Hopelijk wordt dat hier ook geplaatst.
Op advies van Carscanner heb ik andere inruilbiedingen opgevraagd en € 32.000,= lijkt beter in de markt. De geboden € 28.000,= zou dus lijken op: géén interesse, of wij willen er grof geld aan verdienen.
Dat laatste lijkt te kloppen, want de te kopen auto had 9.000 km gereden en de prijs bleef gelijk: € 75.000,=. Daarmee komt de bijbetaling op € 75.000,= - € 32.000,= en dat is € 43.000,= waarmee het gat dus slechts € 4.000,= verschilt. Ik blijf wel in m'n oude koets rijden, want deze handel is i.m.h.o niet te rechtvaardigen.

Goede info gegeven
Benodigde info
Zeer uitgebreid rapport
Zeer uitgebreid rapport, wat absoluut een aanrader is als je verschillende occasions wilt vergelijken.
Snelle reactie op mijn mail in de…
Snelle reactie op mijn mail in de avond.
Goed en duidelijk rapport.
Top!
Duidelijk en goede omschrijving
Duidelijk en goede omschrijving
Fijn product
Fijn product, welke veel informatie geeft over de betreffende auto tegen een hele nette prijs!