Carpro Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Este o experienta de vis . Masina a fost aproape noua iar personalul incepand cu Domnul Emil care a fost recomandat de un prieten din Anglia a fost super profesional si serviabil . Oricum eu la... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Serviciu perfect de la inceput cu alegerea masinii, booking, luare pana la predare autoturismului la sfarsit. Toate foarte necomplicat, masina era supercurata si intr-o stare perfecta! Tot personalul... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Am inchiriat un Renault Captur de la Carpro pentru o saptamana, au fost foarte punctuali asteptandu-ma mai inatinte de ora stabilita in aeroportul Otopeni, am semnat contractul, mi-a dat cheia si a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Din cauza mea am intarzaiat la livrarea de masina pentru ca am zapacit orele si am pus orele de SUA in loc de orele de Romania. Spre surprinderea mea insa, dupa 2 ore cand am venit in continuare b... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Autovuokraamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

CARPRO este un portal web care ofera solutii de inchiriere auto in peste 30 de orase din Romania.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(83)

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Van , Ford Transit 8+1

Superprofesionisti , raspund rapid la telefon sau mesaje , in cazul meu au gasit foarte repede o solutie care mi se potrivea ; am avut un up-grade la un Ford Transit 8+1 aproape nou cu 15.000 km in bord de care am fost foarte incantati si multumiti .
Data viitoare sigur prima varianta pt rent-a-car este Unirent .

23. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Ich habe jetzt schon einige Produkte…

Ich habe jetzt schon einige Produkte von carpro gekauft und natürlich auch angewendet, u. a cquartz uk 3.0 mit gliss, deshalb, multi x usw. Wirklich 1. Liga. Bei der letzten Bestellung wurde mir anstatt eines Applikators ein Schwamm geliefert. Angerufen und reklamiert. Am nächsten Tag kam das richtige Produkt + 30 ml ECH2O + kleines Snickers 😀 so geht das! Top!

1. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Masina a fost super ok ,nu am avut…

Masina a fost super ok ,nu am avut niciun fel de problema cu ea, ba chiar mi-a placut foarte mult si cum arata ,arătând super ok si interiorul cat si exteriorul chiar si oamenii care lucreaza aici sunt amabili si foarte atenti cu clientii

7. helmikuuta 2023

Cele mai bune servicii

Cele mai bune servicii! Niciodată nu am avut nici cea mai mică problemă iar mașinile au fost de fiecare aproape noi! Cei mai buni! Recomand cu încredere! 😀😀😀🚘

21. tammikuuta 2023

Foarte mulțumită

Sunt foarte mulțumită, sunt începătoare de câteva luni și au avut încredere in mine și mi-au dat o masina de nota 10 … o sa mai închiriezi cât de curând … recomand cu încredere !!

19. tammikuuta 2023

Închiriere mașina aeroport TM

Totul a decurs f bine: condiții de închiriere clar explicate, rezervare rapida, preluare mașina (in 15 min de la apelul care anunța aterizarea), semnare rapida a documentelor + plata, predare mașina. Mașina conform clasei rezervate, curată și cu plinul făcut. Personal amabil și săritor. Recomand cu drag. DR

2. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Inchiriez masini cu Carpro din 2016…

Inchiriez masini cu Carpro din 2016 circa 3-4 ori pe an si sunt foarte multumita de promptitudinea si profesionalismul Carpro si in special persoana de contact ,procesul de inchiriere este simplificat si preturile sunt competitive,au masini pe toate gusturile si comunicarea este ireprosabila.Astazi am predat masina catre Autonom in Aeroportul Iasi,de data asta am ramas profound impresionata de calitatea si curatenia masinii,nu a lipsit nimic,nu a avut nici un semn sau mesaj in bord,tancul plin ochi,asa da,sa tot faci afaceri cu cei de la Autonom,multumesc din suflet.

2. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Smooth and hassle free experience…

Smooth and hassle free experience renting a car through CarPro. I have rented a car through CarPro for 9 days in February, provided them with my flight number and their representative got in touch with us as soon as we landed in Bucharest Otopeni.
The agent was friendly and helped us with any information we required when taking the car and within 10 minutes I was already in the car leaving the airport.Car was as described,clean, well cared for and only @27000 km on the clock.Returning the car took only 5 minutes as I opted for full insurance and no deposit was required.
5* is just not enough for this car hire experience ☺️
I look forward to booking with CarPro next time I will come to Romania.

Regards,
G. Savin

3. maaliskuuta 2020

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin