Carpetright Nederland Arvostelua

4 997
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Er was snel contact. Bij thuisbezoek een opvallend klein aanbod in stalen. Toezeggingen gedaan die niet waar bleken. Bijv: u kunt met het transportbedrijf overleggen wanneer het u past om het tapijt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een service! Alles volgens afspraak, goed en snel gelegd. Vakkundig antwoord bij vragen en afwikkeling. Echt een aanrader wanneer je in omstreken Doetinchem op zoek bent naar een eerlijk bedrijf v... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit
  2. Mattokauppa
  3. Mattoliike

Yrityksen kirjoittama

Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.

Hyvä

(4 997)

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Eens maar nooit weer Carpetright voor ons

In eerste instantie in de winkel werden we goed geholpen... Tot de eerste aanbetaling en daarna is alles wel mis gegaan.
Miscommunicatie
Afspraken niet nakomen
Materiaal niet op orde
Kwaliteit voldoet niet

Dit was eens en nooit weer een aankoop bij Carpetright!!
Nu contact opgenomen met hoofdkantoor, geen enkele verwachting meer van dit bedrijf dat ze iets doen met een klacht.

4. heinäkuuta 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Men komt afspraken niet na, belt niet terug wanneer is afgesproken dat wel te doen. Als je uiteindelijk de order annuleert gaat het zeer moeizaam om de aanbetaling weer terug te krijgen. Geen aanrader.

1. heinäkuuta 2025

Update

Update: 30-6-'25:

Krijg dan eindelijk de factuur via mail binnen.
Een totaal andere dan de geprinte factuur die ik in de winkel kreeg met een bedrag een paar honderd euro hoger dan afgesproken en geleverd.

Hoofdkantoor kan mij hiermee niet helpen, maar zal het filiaal contacteren....

Wordt vervolgd en dus nog steeds niet opgelost.

Update: 1-7-'25:
Filiaal belt mij, kan originele factuur niet inkijken maar zal een nieuwe correcte factuur doormailen. Jullie raden het al: hetgeen telefonisch overeen gekomen is wederom niet doorgevoerd. De met pin betaalde aanbetaling van 200,- is niet verwerkt en de niet gebruikte lijm door legger is deels wederom niet volledig van het te betalen bedrag gehaald.

De saga duurt voort.

1. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wachten al maanden op het plaatsen van…

Wachten al maanden op het plaatsen van onze raamdecoratie. Veel heen en weer gejojo. Zelf overal achteraan moeten gaan. Filiaal die definitief sluit. Komen ze eindelijk het plaatsen, hebben ze maar de helft bij zich. Ongelofelijk. En fatsoenlijke reactie of excuses komen ze niet mee aan.

25. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Service in winkel was goed, levering zeer slecht

Ik was erg tevreden over de service toen ik mijn vloer in de winkel bestelde. Echter, daarna is het misgegaan.

Op 24-06-2025, vandaag dus, stond de levering van mijn vloer gepland, zoals bevestigd tijdens mijn aankoop in de winkel. Voor deze levering heb ik vrije uren opgenomen van mijn werk, en mijn zusje heeft eveneens vrij genomen om hierbij aanwezig te zijn.

Tot mijn grote frustratie wordt de vloer vandaag niet geleverd. In plaats daarvan is mij – na talloze telefoontjes en tegenstrijdige informatie van uw medewerkers – medegedeeld dat de levering pas aanstaande donderdag zal plaatsvinden. Daarbij wil ik ook benoemen dat in één van de eerste telefoontjes werd gezegd dat het wél vandaag geleverd zou worden, om vervolgens weer te horen dat het niet zo is.

Bovendien is dit niet de eerste keer dat het misgaat. Eind vorige maand werd er onverwacht al geprobeerd om de vloer te leveren, terwijl dat duidelijk veel te vroeg was. Toen is nogmaals bevestigd dat de levering op 24 juni zou plaatsvinden. Het is dus helaas niet bij één fout gebleven, maar er is sprake van herhaalde miscommunicatie rondom deze bestelling.

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Wat spijtig om te horen dat uw bestelling niet volgens verwachting gaat. Wij zijn momenteel aan het veranderen van systeem en levermethode. Helaas brengt dit wat 'kinderziektes' met zich mee. Ons welgemeende excuses.

Super tevreden

Even oriënteren bij Carpetright Heerenveen. Heel vriendelijk ontvangen en goed te woord gestaan. Dit resulteerde in dat wij de gehele bovenverdieping opnieuw voorzien van tapijt, gordijnen en raamdecoratie hebben besteld. Ook gelijk maar een trap renovatie erbij gedaan. In overleg alles in gedeeltes geplaatst zoals wij dit graag wilden. Alles is tot in de puntjes toe goed geregeld en geplaatst door vakkundige en zeer vriendelijke mensen . Wij zijn SUPER tevreden met het resultaat en zullen Carpetright Heerenveen dan ook zeer zeker aanbevelen.

17. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring bij ons in Heerenveen! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen met het uitzoeken van nieuwe vloerbedekking, gordijnen en raamdecoratie voor uw bovenverdieping en traprenovatie. We waarderen uw aanbeveling enorm.

Saanut 1/5 tähteä

amateurs eerste klas, koop hier nooit een vloer!

wat ging er mis? alles!! de afspraak in de winkel duurde meer dan drie uur!! elke keer als ik dacht dat we er waren kwam er weer wat anders. de meeste man kende het computersysteem nog niet, maar collega's die op dat moment geen klanten hadden kwamen niet helpen. op afgesproken tijd kom ik mijn vloer halen. Staat geleverd in het systeem, betaald en nog krijg ik hem niet mee. Is die voor een andere klant. Vloerinspectie is ook flut, wordt goedgekeurd en tijdens het leggen van de vloer wordt het afgebroken omdat de vloer niet goed is en er van alles aan moet worden gedaan. puntje bij paaltje wordt er schade gemaakt aan het kozijn van de deurpost in de woonkamer. Maar dit wordt weggefuifd omdat diegene heeft gezegd dat die het niet heeft gedaan. afspraken worden niet nagekomen, wacht nu nog steeds 2 weken op een belletje. Alleen als je er achter aanzit willen ze misschien iets voor je doen. ik koop hier echt nooit meer een vloer!!

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Wat vervelend om te lezen dat de bestelling niet naar verwachting is gegaan. Wij zullen dit bespreken met het desbetreffende filiaal.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte Communicatie naar de klant en incomplete leveringen

Communicatie naar de klant over lopende bestellingen is ronduit slecht.
Vaak vinden incomplete leveringen aan de klant plaats. Ook verspreid over meerdere dagen. Dus daar gaat je verlofuren…Ondanks het bovenstaande heeft de stoffeerder wel zijn best gedaan.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Bedankt voor je melding. Wij gaan dit bespreken met de transporteur

Saanut 5/5 tähteä

De mannen die het laminaat zijn komen…

De mannen die het laminaat zijn komen leggen waren echt vakkundig en heel snel klaar. Het ligt er mooi bij.

MAARRRRR we hebben € 170,= voor de plinten en die zijn perfect gezaagd, maar ze laten bijna allemaal los. Het dubbelzijdig plakband wat er tijdens de productie is aangebracht is veel te dun. Het plakt gewoon niet goed.

Ik heb een wia uitkering en kan geen kitspuit kopen. Als ik die kan lenen bij het filiaal op de Binckorst dan plak ik ze zelf in een middagje vast. En daarna breng ik de kitspuit weer terug. Ik woon 200 meter bij de zaak vandaan.

Als dat mogelijk is dan ben ik tevreden......

Mvg. Menno Smit

12. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Fijn dat u tevreden bent over het laminaat! Vervelend te horen dat de plinten loslaten door het plakband. We kijken graag of we u kunnen helpen met een kitspuit van de Binckhorst-filiaal, zodat u de plinten zelf kunt vastzetten. We nemen contact met u op.

Eindoordeel matig.Verkoop verliep…

Eindoordeel matig.Verkoop verliep soepel, inmeten ook. Aangepaste offerte nooit ontvangen, dus discussie over de rekening. Het leggen ging snel , maar erg slordig. Randafwerkingen matig gedaan.

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Er van uit gaande dat het inmiddels hersteld is, is het natuurlijk wel heel erg vervelend. Ons welgemeende excuses hiervoor.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden klant; Yasin, pvc specialist, is zeer kundig

Ik bestelde mijn pvc vloer bij Carpet Right Capelle a/d Ijssel. Prettig geholpen in de winkel, maar waar ik vooral heel blij mee ben is de kundigheid waarmee het werk werd gedaan. Yasin en assistent hebben echt laten zien hoe vakmensen dit doen. Ik ben echt zeer tevreden.

6. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Wat fijn dat u zo prettig geholpen bent in de winkel. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de vakkundigheid waarmee de vloer is gelegd. Dank voor uw feedback!

Saanut 2/5 tähteä

Service ging mis in Cruquius het is wel…

Service ging mis in Cruquius het is wel netjes gelegd. Verkeerd opgemeten, afgesneden, halve opdracht uitgevoerd, na'2 weken de rest, na weken mededeling vinyl niet meer leverbaar,

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Uw casus is momenteel in behandeling bij mijn collega. Excuses dat dit zo bij u gelopen is.

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies voor mooi vloertje, niet te duur en perfect gelegd

Ik heb goed advies van Carpetright Leeuwarden gehad bij beweging in mijn houten vloer op een bovenverdieping. Ook over het leggen van de vloer ben ik diktevreden. Mijn twijfels, omdat ze goedkoop zijn, zijn weggenomen. Ze hebben mijn vragen altijd goed beantwoord.

17. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Fijn te horen dat u goed advies heeft gekregen en tevreden bent over het leggen van de vloer. We zijn blij dat uw twijfels zijn weggenomen en bedanken u voor de feedback!

Saanut 2/5 tähteä

2 dagen na montage van 5 plissé…

2 dagen na montage van 5 plissé gordijnen viel 1 van de gordijnen naar benden (plakstrips i.v.m. kunstofkozijnen). Mail gestuurd en 2 keer gebeld met degene die de montage had gedaan. Deze hebben contact gehad met CarpetRight, maar van CarpetRight zelf nooit iets gehoord. Nu 3 weken later nog steeds onduidelijk wanneer het probleem wordt opgelost. En sturen ze ook nog rustig een aanmaning terwijl ik wel op tijd heb betaald. Kan ik een aanmaning naar CarpetRight sturen?

6. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Jeetje wat vervelend dat het plisse al zo snel 'naar beneden' valt. Dit mag natuurlijk niet de bedoeling zijn. Ik ga er vanuit dat het inmiddels is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn mag u een e-mail sturen naar klantenservice@carpetright.nl wij zullen dit dan oppakken.

Saanut 5/5 tähteä

Bij binnenkomst al een warm welkom van…

Bij binnenkomst al een warm welkom van de manager. Een professioneel advies van de vloeren aangezien ik kinderen heb.
Na het in meten is alles al vlot gelegd.
Al met al een hele fijne ervaring gehad met Carpetright en zal zeker de volgende keer terug komen.

13. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen met het kiezen en leggen van een vloer die past bij uw situatie. We zijn blij met uw positieve ervaring en hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Tegenvaller

Slecht bereikbaar
Rekenen paar honderd euro voor lijm (delen liggen los)
Prijs kwaliteit valt tegen. 18 jaar geleden heel veel beter!

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Wij vanuit klantenservice zijn doorgaans prima bereikbaar op 0800-1515. Mocht het nog nodig zijn horen wij u graag,

Fijne hulp

Fijne hulp, nemen de tijd voor je en er is voldoende keuze.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met onze ruime keuze. Dank u wel!

Saanut 1/5 tähteä

No support provided after wrong installation

Less than a year after installation, the carpet started to fray in the area under the front door. It's clear that it wasn't installed properly. The edge that goes under the door wasn't glued down or secured correctly. I called the Carpetright store and they asked me to send an email with photos. I just wanted to know if it was under warranty and, if not, whether they could fix it—even for a fee—before it gets worse. They replied to the email saying the manager was on vacation and that they would get back to me once he returned. Weeks went by and nothing happened. I sent another email asking if the manager had returned. No reply for over a month now...

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Can you sent me an e-mail at klantenservice@carpetright.nl with some information about your order? Thank you very much.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin