Det er et yderst fornuftigt firma at handle med. Special tak for Fru Freja som var en særdeles god hjælp og rådgivning i kundeservice. Firmaet har fin hjemmeside, nemt at bestille og nemt a... Näytä lisää
Vi er meget tilfreds med tæppet, lige efter vor smag, og leveringen var hurtigere end vi havde forestillet os , tak
Tæppet lever op til alle forventninger. Smukkeste farver , og kvaliteten er i top. Stort udvalg. Nemt at bestille. Hurtig levering lige til døren.
Kan kun anbefale dem, tæppet leveret hurtigt, men levede desværre ikke op til mine forventninger. Sendte tæppet retur og modtog hurtig beløbet. Har før købt tæppe derfra, og altid uden problemer
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Carpet Avenue - Ægte Tæpper Online Stort udvalg af ægte tæpper til markedets bedste pris. Oplev vores unikke sortiment af ægte tæpper. Vi giver dig adgang til det bredeste udvalg af håndlavede tæpper. CARPET AVENUE – find dit tæppe her!
Bargkoppelweg 64, 22145, Hamburg, Saksa
- +45 32 74 27 69
- info@carpetavenue.com
- carpetavenue.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Blev anbefalet af Mohamad Saleem
Blev anbefalet af Mohamad Saleem. Vi var begge ansat hos A/S Lysberg, Hansen & Therp.
Flot tæppe, hurtig levering alt perfekt.
Preben Staal
Fin service og hurtig levering.
Fin betjening
Fin betjening, nem og tilgængelig hjemmeside, hurtig og pålidelig levering…. 🌟
Hurtig levering og lige til døren !
Fint tæppe
Gode varer, hurtig ekspedition.
Efterfølgende rettelse blev hurtigt klaret.
God kommunikation.
Har købt flere gange
Hurtig levering og et smukt tæppe i…
Hurtig levering og et smukt tæppe i præcis de mål, som jeg havde brug for.
det fungerer helt glat.
Hurtig Levering
Hurtig Levering.
Og Tæppet er super flot
Men Der var godt nok hul i Pakken …
Så man kunne se hvad der var i.
Indpakning Burde være af en bedre kvalitet .
Velinformeret om levering af pakken👍
Vi købte et tæppe lørdag…
Vi købte et tæppe lørdag d.01-11-2025.onsdag d.05-11-2025 blev tæppet leveret af DHL.Det vi havde set
på nettet var også det vi fik.Super forretning og
super god service.Kan 100% anbefale dette firma.
Hurtigt
Hurtigt, nemt og holder, hvad de lover. Tæppet er præcis, som jeg havde set på hjemmesiden.