Det er et yderst fornuftigt firma at handle med. Special tak for Fru Freja som var en særdeles god hjælp og rådgivning i kundeservice. Firmaet har fin hjemmeside, nemt at bestille og nemt a... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Tæppet lever op til alle forventninger. Smukkeste farver , og kvaliteten er i top. Stort udvalg. Nemt at bestille. Hurtig levering lige til døren.
Kan kun anbefale dem, tæppet leveret hurtigt, men levede desværre ikke op til mine forventninger. Sendte tæppet retur og modtog hurtig beløbet. Har før købt tæppe derfra, og altid uden problemer
Flot tæppe til en god pris - hurtig levering, og kvaliteten ser rigtig god ud. Farver og udseende svarer fint til hjemmesiden, og billedserien udmærker sig ved at have fotos af tæppet med møbler, mege... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Carpet Avenue - Ægte Tæpper Online Stort udvalg af ægte tæpper til markedets bedste pris. Oplev vores unikke sortiment af ægte tæpper. Vi giver dig adgang til det bredeste udvalg af håndlavede tæpper. CARPET AVENUE – find dit tæppe her!
Yhteystiedot
Bargkoppelweg 64, 22145, Hamburg, Saksa
- +45 32 74 27 69
- info@carpetavenue.com
- carpetavenue.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God kvalitet af tæppe, fuldstændig som lovet i annoncen
God oplevelse
Hurtig levering, god kommunikation og fint produkt (afghan kelim old style)
Nemt yrtigt og problemfrit
Jeg havde fejlbedømt størrelsen på…
Jeg havde fejlbedømt størrelsen på tæppet. Jeg returnerede derfor tæppet og det gik fint uden ekstra udgifter.
satisfied.
I am happy with my carpets but I would have preferred them cleaned/washed before shipping.

Vastaus yritykseltä Carpet Avenue
Fint quality og super levring
En god oplevelse
Nemt at bestille. Hurtig levering. Farver på hjemmesiden stemmer godt overens med virkeligheden.
Det er et yderst fornuftigt firma at handle med.
Det er et yderst fornuftigt firma at handle med.
Firmaet har fin hjemmeside, nemt at bestille og nemt at følge levering med GLS.
Jeg er super tilfreds fra kundeservicen ( fru Freja ), hun rettede min fejl under bestilling.
- Det bestilte tæppe og løber lever fuldt optil billeder og beskrivelse.
- Kvaliteten, prisen og leveringsservice lever op til alle forventninger.
- pakning af tæppet var udmærket.
Mange tak for den flotte handling, så jeg anbefaler Carpet Avenu.
rigtig god service
Brugt hjemmesiden for første gang
Brugt hjemmesiden for første gang - rigtig god oplevelse og jeg vil helt sikkert bruge den igen og anbefale den til andre
God kvalitet og betjening.
Hurtig og god betjening og kvalitet der lever op til mine forventninger.
Flot tæppe til rigtig god pris
Meget flot kelim tæppe til en rigtig go…
Meget flot kelim tæppe til en rigtig go pris.
Forsendelse 3-4 dage hen over en weekend.
Tæppet lever op til alle forventninger
Stort udvalg.
Nemt at bestille. Hurtig levering lige til døren.
Tæppe fra Carpet Avenue, Hamborg
Tæppet, jeg købte, var af god kvalitet. Jeg er også tilfreds med, at leveringstiden ikke var særlig lang.
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, med produktet, hurtig levering af et fint og ubeskadiget tæppe.
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse, tæppet er dejligt. Nemt at bestille og nemt at følge levering med GLS. Mange tak til alle.❤️👍
Fin hjemmeside med et godt udvalg
Fin hjemmeside med et godt udvalg. Gode priser.
Lidt lang leveringstid.
Trustpilot-kokemus