Det er et yderst fornuftigt firma at handle med. Special tak for Fru Freja som var en særdeles god hjælp og rådgivning i kundeservice. Firmaet har fin hjemmeside, nemt at bestille og nemt a... Näytä lisää
Tæppet lever op til alle forventninger. Smukkeste farver , og kvaliteten er i top. Stort udvalg. Nemt at bestille. Hurtig levering lige til døren.
Kan kun anbefale dem, tæppet leveret hurtigt, men levede desværre ikke op til mine forventninger. Sendte tæppet retur og modtog hurtig beløbet. Har før købt tæppe derfra, og altid uden problemer
Flot tæppe til en god pris - hurtig levering, og kvaliteten ser rigtig god ud. Farver og udseende svarer fint til hjemmesiden, og billedserien udmærker sig ved at have fotos af tæppet med møbler, mege... Näytä lisää
Carpet Avenue - Ægte Tæpper Online Stort udvalg af ægte tæpper til markedets bedste pris. Oplev vores unikke sortiment af ægte tæpper. Vi giver dig adgang til det bredeste udvalg af håndlavede tæpper. CARPET AVENUE – find dit tæppe her!
Bargkoppelweg 64, 22145, Hamburg, Saksa
- +45 32 74 27 69
- info@carpetavenue.com
- carpetavenue.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
fik en fin behandling er tilfreds med…
fik en fin behandling er tilfreds med mit køb kunne godt finde på at handle der igen
Flot ræppeg hurtig levering
Kvalitet til en god pris
Vi fik ret hurtigt vores nye tæppe og…
Vi fik ret hurtigt vores nye tæppe og det er helt perfekt. Det er virkelig god kvalitet og er super flot og dufter rigtig godt. Vi kan klart anbefale Carpet Avenue.
Nem at bestille hurtig levering
Mega tilfreds
Hurtig levering af rigtig flot tæppe, som lever helt op til forventningerne 🤩
Fantastisk stor udvalg
Fantastisk stor udvalg fornuftige priser og problemfrit bestilling og levering. Jeg er helt tilfreds.
Dejlig mange billeder af produktet på…
Dejlig mange billeder af produktet på hjemmesiden.
Tæppet lever op til forventning - både mht kvalitet og farver.
Relativ hurtig levering
Superlækkert tæppe til meget billig…
Superlækkert tæppe til meget billig pris. Hurtig levering
Hurtig levering og god kvalitet
Super service kvik levering.
God kvalitet
God kvalitet. Var heldig med god outlet pris og gls leverede helt “ oppe” ved min dør. I’m happy
Forstår godt denne forretning får 4,9…
Forstår godt denne forretning får 4,9 her på trustpilot.
Jeg er bare meget, meget glad for de to tæpper jeg har købt her. Og så er der god kundeservice!
Kommunikation i top
Varens kvalitet er fin. Leveringen er som lovet.
Kommunikationen er i top - meget venlig betjening og svar på mails inden for ganske få minutter.
Bestilte et Kelimtæppe
Bestilte et Kelimtæppe. Det kom efter 4 dage og er ligeså flot som på billedet. Tak