De eerste dongle bestelde ik via Bol.com helaas lukte het maar niet om hem te laten verbinden in mijn auto. Gelukkig werd ik geduldig geholpen door de klantenservice van Carme en kwamen wij uiteindel... Näytä lisää
Had even moeite met uitzoeken welk type past bij mijn auto. Vraag gesteld en meteen feedback gekregen. Het installeren binnen 5 minuten afgerond. We gaan het zien of verbinding CarPlay stabiel bl... Näytä lisää
Een aantal dagen geleden bestelde ik een Premium 2-in-1 CarPlay & Android Auto Dongle bij Carmestore. Het apparaatje werd snel geleverd en zag er degelijk uit. Het was niet te groot, dit zou makkelijk... Näytä lisää
Enige tijd geleden had ik de Mini 2-in-1 Car Dongle aangeschaft en deze werkte perfect. Helaas gooide Gemini wat roet in het eten waardoor het niet lukte om alle commando's uit te laten voeren bij... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Carme is een premium merk dat zich richt op het verbeteren van de rijervaring en het verrijken van het leven van onze klanten. Wij geloven dat autorijden comfortabel, veilig en plezierig moet zijn, en onze producten zijn ontworpen om precies dat te bereiken. Ons merkslogan, "Upgrade your ride, Upgrade your life" vat onze toewijding samen om hoogwaardige, innovatieve producten te leveren die de algehele rijervaring naar een hoger niveau tillen.
Hollanti
- info@carmestore.nl
- carmestore.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Heel snel geleverd,gemakkelijk…
Heel snel geleverd,gemakkelijk installeren
Snelle levering en een geweldig product
Supersnelle levering en een product dat eenvoudig te installeren is en goed werkt.
Goeie dongel
Snelle levering. Moet de dongel weliswaar nog installeren maar dit is een goed artikel.
Werkt niet samen met Toyota rav4
Werkt niet samen met Toyota rav4. Lijst auto's opnemen die wel geschikt zijn voor deze dongle.

Vastaus yritykseltä Carmestore
Vlot geïnstalleerd
Vlot geïnstalleerd. Zowel Bluetooth als wifi op je iPhone aanzetten. Dan de corresponderende code accepteren en even geduld totdat alles ingeladen is.
In je iPhone zie je een bijkomende CarPlay connectie met de Dongle.
Start dan automatisch op.
Indruk dat Waze een fractie trager gaat. Bellen en whatsapp geen enkel probleem.
Klank bij gebruik van spotify lijkt kwalitatief beter met de kabel doch toch tevreden dat ik van de kabel verlost ben.
Veel plezier ermee.
Goede duidelijke website.
Goede duidelijke website.
Snellr levering.
Werkt prima en super snelle levering!!
Uistekende product
Uistekende product, had ik het maar eerder geweten. Inderdaad instappen en klaar. Makkelijk installeren
Bestellen gaat zeer vlot
Bestellen gaat zeer vlot, snelle en correcte levering. Persoonlijke service!
Super dongle
Echt een fantastisch apparaatje werkt super geeft veel info en is duidelijk.
Installatie was een makkie en eenmaal in de auto maakt de dongle razendsnel verbinding
Goed werkend product
De Car dongle is super snel geleverd.
En het aansluiten is een fluitje van een cent!
Ik ben er heel blij mee.
Werkt perfect
Top product !
Duidelijke site, snel geleverd, het product is heel erg snel en makkelijk te installeren...doet precies wat t moet doen !! Top dus en aan te raden !!
Verbinding is niet altijd optimaal
Hij is makkelijk te verbinden, mijn spotify en google maps doen het helemaal prima erop! Alleen als ik een contact wil bellen, verbreekt de verbinding opeens, dan verbind die weer opnieuw en verbreekt weer de verbinding. Dat vind ik wel jammer, hierdoor heb ik de usb stick uit mijn auto gehaald…
Alles werkt naar behoren
Alles werkt naar behoren. Niet veel poes pas.
Alleen kost het bij bol.com bijna €30,- en bij jullie €50,-
Snap niet waarom. Best wel jammer.
Niet vlekkeloos maar tevreden.
Bestelling en levering ging niet in een keer goed. Ook niet na contacten met de supportdesk. Al bij al is de bestelling uiteindelijk keurig geleverd met een verontschuldiging vanuit Carme.
Werkt erg fijn en snelle installatie
Werkt erg fijn en snelle installatie
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.