Had even moeite met uitzoeken welk type past bij mijn auto. Vraag gesteld en meteen feedback gekregen. Het installeren binnen 5 minuten afgerond. We gaan het zien of verbinding CarPlay stabiel bl... Näytä lisää
Enige tijd geleden had ik de Mini 2-in-1 Car Dongle aangeschaft en deze werkte perfect. Helaas gooide Gemini wat roet in het eten waardoor het niet lukte om alle commando's uit te laten voeren bij... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Carme is een premium merk dat zich richt op het verbeteren van de rijervaring en het verrijken van het leven van onze klanten. Wij geloven dat autorijden comfortabel, veilig en plezierig moet zijn, en onze producten zijn ontworpen om precies dat te bereiken. Ons merkslogan, "Upgrade your ride, Upgrade your life" vat onze toewijding samen om hoogwaardige, innovatieve producten te leveren die de algehele rijervaring naar een hoger niveau tillen.
Hollanti
- info@carmestore.nl
- carmestore.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle levering, product is zeer vlot in gebruik en vooral mooi! Prijs kwaliteit een voltreffer!!!
Mini 2-in-1 car dongle
De eerste dongle bestelde ik via Bol.com helaas lukte het maar niet om hem te laten verbinden in mijn auto. Gelukkig werd ik geduldig geholpen door de klantenservice van Carme en kwamen wij uiteindelijk tot de conclusie dat hij het niet deed. Ik kreeg netjes een nieuwe toegestuurd en die deed het gelukkig wel.
Een fijn apparaatje wat je sneller in de auto laat stappen zonder een kabel te hoeven gebruiken voor Android Auto. Dus kort samengevat. Fijn product, goede service! Dat verdient 5 sterren.
Supersnel
Supersnel, geleverd, heel makkelijk te installeren. Heel gebruiksvriendelijk. Ik zou het weer kopen
Super snelle levering
Super snelle levering
Carme makkelijk te installeren
Zeer tevreden
mooi product, goede klantenservice
Een aantal dagen geleden bestelde ik een Premium 2-in-1 CarPlay & Android Auto Dongle bij Carmestore. Het apparaatje werd snel geleverd en zag er degelijk uit. Het was niet te groot, dit zou makkelijk in het tunnelbakje passen. Met één van de twee meegeleverde kabeltjes kon ik het aansluiten op de usb aansluiting voor bekabeld verbinden met Android auto. Het proces verliep in eerste instantie vlot maar op een gegeven moment kwam ik toch even niet verder. Op de site van Carmestore vond ik het e-mailadres waar ik het probleem kon voorleggen. Ondanks dat het zaterdag einde middag was kreeg ik binnen het uur een reactie. Er werden nog even een paar vragen gesteld om een diagnose te kunnen stellen en weer heel snel kwam er antwoord en werd de oplossing geleverd. Puntsgewijs werden de te nemen stappen genoemd en binnen de kortste keren draaide het systeem als een zonnetje. Ik zou graag de mensen van de klantenservice willen bedanken voor hun klantgerichtheid en technische kennis! Met groet (van een zeer tevreden klant).
Goede service en een goed product.
Goede service en een goed product.
Perfecte service.
Dit is een bedrijf met een uitstekende service. Mijn scherm was beschadigd maar na een mailtje werd het zeer snel uitstekend opgelost. En zeer snel. Verder is het apparaat ook zeer fijn in gebruik.
Heel erg correct en behulpzaam bij het…
Heel erg correct en behulpzaam bij het afhandelen mijn probleem. Geweldig zelden meegemaakt.
Dit was precies wat ik nodig had
Dit was precies wat ik nodig had! Eindelijk weer CarPlay in de auto, helemaal super. Goede en duidelijke communicatie, en snel geleverd. Absoluut een aanrader!
Ontzettend blij mee
Ontzettend blij mee! Ik heb nu eindelijk (weer) CarPlay in mijn auto. Snel geleverd en makkelijk aan te sluiten, helemaal top!
Het werkt perfect
Het werkt perfect, mooie prijs voor de kwaliteit 👍 En tevens goede en duidelijke ondersteuning, als er iets niet duidelijk is.
Snelle verzending en prima kwaliteit
Snelle verzending en prima kwaliteit. Gebruiksaanwijzing is duidelijk.
Heel snelle levering.
Heel snelle levering.
Na het testen van mijn dongle werkte dit niet, na mail met klantendienst heel snel uitleg gekregen wat ik moest doen om mijn probleem op te lossen en probleem was opgelost dankzij Raoul die me geholpen heeft waarvoor dank
Vlotte levering en werkt perfect
Vlotte levering en werkt perfect
Had even moeite met uitzoeken welk type…
Het installeren binnen 5 minuten afgerond.
We gaan het zien of verbinding CarPlay stabiel blijft tijdens rijden.
Vooralsnog super blij met aanschaf 2 in 1 Dongel voor IPhone
Momenteel ben ik in afwachting van de…
Momenteel ben ik in afwachting van de juiste hulp om optimaal gebruik te maken van het scherm. Daarmee bedoel ik dus beeld EN geluid
Zeer goed
Zeer goed. Juiste prijs, goedkwalit en heel goed garantie
Snel binnen
Snel binnen. En ik vind hem geweldig en makelijk
Fijne communicatie en klantgericht
Ik had opgegeven moment problemen met de Carplay die niet meer aanging. Contact gehad via de mail, kwamen tot het probleem (aan mijn kant) en een super fijne oplossing van hun kant. Complimenten!
Werkt goed👍
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.