De eerste dongle bestelde ik via Bol.com helaas lukte het maar niet om hem te laten verbinden in mijn auto. Gelukkig werd ik geduldig geholpen door de klantenservice van Carme en kwamen wij uiteindel... Näytä lisää
Had even moeite met uitzoeken welk type past bij mijn auto. Vraag gesteld en meteen feedback gekregen. Het installeren binnen 5 minuten afgerond. We gaan het zien of verbinding CarPlay stabiel bl... Näytä lisää
Een aantal dagen geleden bestelde ik een Premium 2-in-1 CarPlay & Android Auto Dongle bij Carmestore. Het apparaatje werd snel geleverd en zag er degelijk uit. Het was niet te groot, dit zou makkelijk... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Carme is een premium merk dat zich richt op het verbeteren van de rijervaring en het verrijken van het leven van onze klanten. Wij geloven dat autorijden comfortabel, veilig en plezierig moet zijn, en onze producten zijn ontworpen om precies dat te bereiken. Ons merkslogan, "Upgrade your ride, Upgrade your life" vat onze toewijding samen om hoogwaardige, innovatieve producten te leveren die de algehele rijervaring naar een hoger niveau tillen.
Hollanti
- info@carmestore.nl
- carmestore.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Werkt goed👍
Prima service en veel geduld
CarMe 2-in-1 Car Dongle Android Auto
Snelle levering, top product en een prima helpdesk die helpt tot het probleem is lpgelost
Doet wat het moet doen inclusief snelle…
Doet wat het moet doen inclusief snelle levering. 👍🏼
Klantgerichtheid is top!
Ik kocht een Carme-dongle die helaas niet naar behoren werkte. Na contact op te nemen met de klantendienst werd ik bijzonder snel en vriendelijk geholpen. Binnen zeer korte tijd ontving ik een vervangend exemplaar, zonder enige moeite of discussie.
De nieuwe dongle werkt perfect en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Niet alleen ben ik zeer tevreden over het product zelf, maar vooral ook over de uitstekende service en klantgerichtheid van het team.
Een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt en problemen snel oplost. Absoluut een aanrader, zowel voor de kwaliteit van het product als voor de professionele ondersteuning!
Vertrouwen. 5 sterren
Zeer tevreden met afhandeling van het pakket.
CarMe auto navigatie CarPlay
Mijn bestelling gedaan en binnen 3 dagen bezorgd. Erg tevreden over de bestelling.
Optijd en lijkt erg goed
Optijd en lijkt erg goed. Ga het uitproberen.
Mooi apparaatje werkt zoals verwacht…
Mooi apparaatje werkt zoals verwacht duidelijk scherm en genoeg bevestiging opties
het werkt top ik ben er erg blij mee
het werkt top ik ben er erg blij mee
Goede klantenservice!
De dongle werkt prima in de auto. Helaas was het verlengstukje al snel afgebroken. Maar met 1 mailtje kreeg ik al snel een nieuwe toegestuurd en kon ik de dongle weer gebruiken.
Goed product en een geweldige klantenservice
Enige tijd geleden had ik de Mini 2-in-1 Car Dongle aangeschaft en deze werkte perfect. Helaas gooide Gemini wat roet in het eten waardoor het niet lukte om alle commando's uit te laten voeren bij draadloos gebruik. Ik heb het probleem voorgelegd aan Ronald van Carme en kreeg kosteloos die nieuwste versie toegestuurd. Klanttevredenheid staat voorop bij Carme. Wat een service. Ik heb de dongle net geïnstalleerd en ga de komende tijd kijken of alles probleemloos werkt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Ik ben blij met de klantvriendelijkheid van Carme.
Hier kunnen veel bedrijven iets van leren.
1 grote oplichting
1 grote oplichting!
Zou donderdag mijn pakketje krijgen, Inmiddels is het maandag en nog steeds geen pakketje.
Contact opgenomen met CarMe en letterlijk geen reactie.

Vastaus yritykseltä Carmestore
Prima service na een hulpvraag
Snelle levering, de dongle werkt goed, bij vragen snel en duidelijk antwoord.
Aanvulling op mijn eerdere review:
Aanvulling op mijn eerdere review:
Na een nieuwe controle van de verpakking bleek dat de achteruitrijcamera wel was meegeleverd en dat ik deze zelf over het hoofd had gezien. Mijn eerdere conclusie was dus onjuist.
De frustratie ontstond mede doordat ik geen reactie kreeg op mijn eerste e-mail. Nadat mijn melding met trustpilot onder de aandacht kwam, heeft CarMe echter snel en correct gereageerd.
Excuses aan CarMe voor het ontstane misverstand.
Heel blij!
Al mijn vragen waren van te voren netjes beantwoord.
Eenmaal het scherm binnen was het super makkelijk installeren in de auto, even positie bepalen en zo gepiept.
Scherm start snel op en alles wijst zich vanzelf.
Ben er super blij mee en echt een upgrade in de auto!!
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf, waar ik goed ben geholpen
Het scherm werkte ongeveer weken
Het scherm werkte ongeveer weken. Daarna een scherm wat steeds uitvalt. Volgens car me het scherm geretourneerd aan bol.com. Heb deze echter nooit teruggestuurd. Vervolgens elf mails verzonden naar car me. We lossen het op! Nou dacht het niet. Pappen en nathouden! Dat is de conclusie. Meermaals aangeboden alle kosten zelf te dragen. Ook dat is voor Ronald geen optie! Garantie doen ze niet aan bij dit bedrijf. Derhalve een deugdelijke Garmin besteld ipv deze Chinese meuk!!

Vastaus yritykseltä Carmestore
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.