Carmestore Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De eerste dongle bestelde ik via Bol.com helaas lukte het maar niet om hem te laten verbinden in mijn auto. Gelukkig werd ik geduldig geholpen door de klantenservice van Carme en kwamen wij uiteindel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had even moeite met uitzoeken welk type past bij mijn auto. Vraag gesteld en meteen feedback gekregen. Het installeren binnen 5 minuten afgerond. We gaan het zien of verbinding CarPlay stabiel bl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een aantal dagen geleden bestelde ik een Premium 2-in-1 CarPlay & Android Auto Dongle bij Carmestore. Het apparaatje werd snel geleverd en zag er degelijk uit. Het was niet te groot, dit zou makkelijk... Näytä lisää

1. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Carme is een premium merk dat zich richt op het verbeteren van de rijervaring en het verrijken van het leven van onze klanten. Wij geloven dat autorijden comfortabel, veilig en plezierig moet zijn, en onze producten zijn ontworpen om precies dat te bereiken. Ons merkslogan, "Upgrade your ride, Upgrade your life" vat onze toewijding samen om hoogwaardige, innovatieve producten te leveren die de algehele rijervaring naar een hoger niveau tillen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

199 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Klantgerichtheid is top!

Ik kocht een Carme-dongle die helaas niet naar behoren werkte. Na contact op te nemen met de klantendienst werd ik bijzonder snel en vriendelijk geholpen. Binnen zeer korte tijd ontving ik een vervangend exemplaar, zonder enige moeite of discussie.

De nieuwe dongle werkt perfect en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Niet alleen ben ik zeer tevreden over het product zelf, maar vooral ook over de uitstekende service en klantgerichtheid van het team.

Een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt en problemen snel oplost. Absoluut een aanrader, zowel voor de kwaliteit van het product als voor de professionele ondersteuning!

17. kesäkuuta 2026

Goede klantenservice!

De dongle werkt prima in de auto. Helaas was het verlengstukje al snel afgebroken. Maar met 1 mailtje kreeg ik al snel een nieuwe toegestuurd en kon ik de dongle weer gebruiken.

16. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goed product en een geweldige klantenservice

Enige tijd geleden had ik de Mini 2-in-1 Car Dongle aangeschaft en deze werkte perfect. Helaas gooide Gemini wat roet in het eten waardoor het niet lukte om alle commando's uit te laten voeren bij draadloos gebruik. Ik heb het probleem voorgelegd aan Ronald van Carme en kreeg kosteloos die nieuwste versie toegestuurd. Klanttevredenheid staat voorop bij Carme. Wat een service. Ik heb de dongle net geïnstalleerd en ga de komende tijd kijken of alles probleemloos werkt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Ik ben blij met de klantvriendelijkheid van Carme.
Hier kunnen veel bedrijven iets van leren.

15. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

1 grote oplichting

1 grote oplichting!
Zou donderdag mijn pakketje krijgen, Inmiddels is het maandag en nog steeds geen pakketje.
Contact opgenomen met CarMe en letterlijk geen reactie.

14. kesäkuuta 2026
Carmestore-logo

Vastaus yritykseltä Carmestore

Beste,

Dit is zeker niet de bedoeling en we vinden het vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad.

Mogelijk is er iets misgegaan bij de postbezorger waardoor je pakket vertraging heeft opgelopen. Daarnaast beantwoorden wij normaal gesproken al onze klantvragen binnen maximaal 1 werkdag. Omdat wij op basis van deze review helaas geen contactgegevens of bestelnummer kunnen terugvinden, kunnen wij op dit moment niet achterhalen om welke bestelling het gaat.

Zou je je ordernummer willen toevoegen aan deze review of ons een e-mail willen sturen naar info@carmestore.nl? Dan kijken wij direct wat er mis is gegaan en zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk wordt geholpen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Aanvulling op mijn eerdere review:

Aanvulling op mijn eerdere review:

Na een nieuwe controle van de verpakking bleek dat de achteruitrijcamera wel was meegeleverd en dat ik deze zelf over het hoofd had gezien. Mijn eerdere conclusie was dus onjuist.

De frustratie ontstond mede doordat ik geen reactie kreeg op mijn eerste e-mail. Nadat mijn melding met trustpilot onder de aandacht kwam, heeft CarMe echter snel en correct gereageerd.

Excuses aan CarMe voor het ontstane misverstand.

12. kesäkuuta 2026

Heel blij!

Al mijn vragen waren van te voren netjes beantwoord.
Eenmaal het scherm binnen was het super makkelijk installeren in de auto, even positie bepalen en zo gepiept.
Scherm start snel op en alles wijst zich vanzelf.
Ben er super blij mee en echt een upgrade in de auto!!

12. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Het scherm werkte ongeveer weken

Het scherm werkte ongeveer weken. Daarna een scherm wat steeds uitvalt. Volgens car me het scherm geretourneerd aan bol.com. Heb deze echter nooit teruggestuurd. Vervolgens elf mails verzonden naar car me. We lossen het op! Nou dacht het niet. Pappen en nathouden! Dat is de conclusie. Meermaals aangeboden alle kosten zelf te dragen. Ook dat is voor Ronald geen optie! Garantie doen ze niet aan bij dit bedrijf. Derhalve een deugdelijke Garmin besteld ipv deze Chinese meuk!!

11. kesäkuuta 2026
Carmestore-logo

Vastaus yritykseltä Carmestore

Beste,

Vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

Wij hebben je eerder laten weten dat bol deze bestelling in hun systeem als retour ontvangen en terugbetaald heeft geregistreerd. Ook hebben wij hiervan bewijs met je gedeeld. In ons systeem staat de bestelling eveneens als volledig terugbetaald vermeld.

Omdat bol de verzending, retourverwerking en terugbetalingen van bestellingen via hun platform verzorgt, hebben wij helaas geen mogelijkheid om dit proces aan onze kant aan te passen. Daarom hebben wij geadviseerd om contact op te nemen met de klantenservice van bol zodat zij kunnen onderzoeken waarom er volgens jou een verschil bestaat tussen hun registratie en jouw situatie.

Wij denken uiteraard graag met je mee, maar op basis van de informatie die wij van bol hebben ontvangen kunnen wij hierin geen verdere actie ondernemen. Daarom willen wij je nogmaals vriendelijk vragen om contact op te nemen met de klantenservice van bol, zodat zij dit verder kunnen onderzoeken.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin