Carmax Herning ApS Arvostelua

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Kanon service!

Kanon service!

Virkelig søde og kompetente medarbejder.

Hurtig svar tid og virklig hjælpsomme.

5. lokakuuta 2022

Super service

Rigtig fint sted, med imødekommende og flinkt personale.

Jeg stod med en bil hvis motor drillede, men det fik CarmaxHerning hurtigt fikset.

Vil uden tvivl besøge dem i fremtiden, når jeg står med bil problemer igen.

10. toukokuuta 2021

Jeg er altid blevet mødt, med et smil og en super service.

Der er ingen slinger i valsen, jeg syntes servicen er i top og jeg har ingen kvaler ved at anbefale stedet hverken som sælger af biler eller værksted.

13. lokakuuta 2020

Køb af Ford Focus

Købte en Ford Focus gennem Carmax Herning. Super meget bil til pengene. Har førhen fået foretaget services og hjulskifte på min tidligere bil. Jeg er altid blevet mødt i øjenhøjde og med en professionel og venlig tilgang. Alt i alt rigtig godt tilfreds med stedet.

27. syyskuuta 2020

Service af nyere Peugeot 208

Har en 3 år gammel Peugeot 208 som vi har fået lavet service på nu 2 gange, skiftet bremser og fået eftermonteret anhængertræk. Vi er meget tilfredse med det der er blevet lavet på vores bil. Altid til aftalt tid og altid til aftalt pris. God dialog med ejeren og hans folk når der har været spørgmål til bilens vedligeholdelses plan. Kan absolut kun anbefale Carmax Herning.

20. syyskuuta 2020

De giver 6 måneders garanti når man har…

De giver 6 måneders garanti når man har købt brugt bil, men det har ikke meget værdi da man får en sludder for en sladder og kun gælder motor. Jeg købte en brugt bil som trak mod venstre og åd fordækkene. Det kunne de ikke hjælpe med. Sporing var ikke god men den ene styrekugle var ikke spændt. Før det gik et forhjulsleje. Og da jeg punkterede, viste det sig at reservehjulet var så deformt at det ikke kunne bruges og fra 1978, sagde euromaster. Jeg kan absolut ikke anbefale dem eftersom der ikke er noget at hente når du er kørt ud af butikken.

13. heinäkuuta 2019

Ikke anbefalelsesværdig.

Købte en "nysynet" bil hos carmax og blev da max overrasket, da den gik i stykker på hjemvejen. Lavede nogle sære lyde, som senere viste sig at være en ødelagt vandpumpe.
Da den så kom på værksted, ville de ikke lade bilen køre videre uden nye bremser og skiver, da disse var grovslidte og forfærdeligt rustne.

Kontakter CarMax og de overfører så 1500 kr til mig og håber det gør det.
Tilbage stod jeg så med regning på ca. 8000 kr.

Tak for lorten.

7. joulukuuta 2018

Dårlig service

Dårlig service. Opgaven var mont. anhængertræk. da jeg kom hjem ligge jeg se om opgaven var iorden, da jeg er udd mekaniker. Strømstikket var monteret forkert og man havde ikke isoleret ledningerne.

Vi havde aftalt en pris minus 10% . den aftale løb de fra. da han mente at opgaven havde taget længere tid end forventet.. Hvilket jeg ikke kan se er mit problem.. kan ikke anbefale dette værksted .

12. elokuuta 2017