Carl's Jr. DanmarkArvostelua

1 105
TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Vi bestilte en bakke pomfrits og måtte vente 20 minutter på den. Unge langsomme medarbejder der ikke havde overblikket. Vi fik først vores pomfritter da jeg påpegede om vi var glemt. Pomfritter var... Näytä lisää

Jeg har netop været på restauranten i Viborg. Kl 14:37 bestilte jeg en bacon cheeseburger og en chokolade pistacie Shake. Der er ikke mange mennesker i restauranten - tror der er folk v stan... Näytä lisää

Super lækkert.... havde aldrig før prøvet Carl's Jr.... men 2.påskedag skulle være min første gang... Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fr... Näytä lisää

For 3 gang kan personalet ikke finde ud af at pakke det rigtige antal burger. Og får bare af vide når man nævner det så kan man bare kan kontrollere inden man tager sin ordre med hjem. Forventer... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 105)

100 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Maden var is kold og det der skulle…

Maden var is kold og det der skulle være i en burger manglede simpelthen, og det er der var bestilt ekstra, pomfritter, ja kan man jo dårligt kalde, for der nærmest ingen og der var, var slatne og kolde. Det er det værste jeg har set til dato, handler der aldrig mere.

7. marraskuuta 2025

Jeg har bestilt en burger med Wolt

Jeg har bestilt en burger med Wolt, fik den forkerte leveret, prøvede at ringe til dem for at få leveret den rigtige burger….. telefonen går direkte på svaren…. Restaurant ligger i Holbæk.
Det er menneskeligt at fejle, mega irriterende at man så ikke har muligheden for at få den rigtige vare når fejlen så sker. En stjerne fra mig, bestiller ikke hos Carls jr igen

4. marraskuuta 2025

48 minutters ventetid

Vi besøgte Carl's Jr. I Odense. Vi ville bare lige have noget hurtigt mad inden, vi skulle videre.
Vi bestilte på deres skærm og satte os ned og ventede.
Det tog 48 minutter inden maden kom.
Det er simpelthen ikke iorden at spilde folks tid på at de skal sidde og vente så længe 🤬

28. lokakuuta 2025

Kold mad

Pommes frites var lunkne. Jeg fik dem byttet til flere lunkne og sodavanden var absolut uden smag.
Det plejede at være godt.
Var i Odense

19. lokakuuta 2025

Dårlig toiletforhold

Carls Jr. Nyborg, som vi ofte besøger og er glad for at spise på, er desværre bare efterhånden så dårlig i stand når vi taler om toiletforholdene. De er fuldstændig splittet af - toiletpapir er ikke i sin beholder. Der er ikke rent, vægge og vask bære præg af at det virkelig svarer til et offentligt toilet på en meget besøgt rasteplads. Rigtig ulækkert. Derudover kan det ene toilet slet ikke låses af - her er døren ved at falde af.

18. lokakuuta 2025

Randers Afd

Randers Afd. Tog bestilling som take away. Da der var mange folk tog jeg imod posen og forlod for så at senere opdage ikke alt var med navngivet pomfritter og et par side orders som jo ellers var betalt for. Desuden var den ene burger ekstrem meget "vandet" Dette var første og sidste gang på dette sted.

11. lokakuuta 2025

Kold mad

Kold mad!
Sløv og Elendig betjening
Madrester på gulve og borde
Det har godt nok gået langt ned af bakke de seneste år!👎
Det er da tragisk at man skal erkende at Mc Donalds er bedre!😓
Vi kommer ikke igen!

11. lokakuuta 2025

Ja bestil 1 menu og en ekstra burger…

Ja bestil 1 menu og en ekstra burger og milkeshake 279kr for 15 fritter 🍟 og oversteget bøffer som smagte af ingenting de var så udpinte milkeshake var det bedst dog dyrt 279 kr for utroligt kedelig mad sætte mig ikke i en Carls jr igen

8. lokakuuta 2025

Oreo Shake komplet til grin

Oreo Shake komplet til grin
1 stor fries
1 stor gang skuffelse
1 gang kold katastrofe
Simpelt er vel og servere en varm portion pomfritter men nej 😩
Kolding storcenter

Lad vær og brug jeres tid og penge på stedet
Komplet til grin :/

4. lokakuuta 2025

Kom efter et måltid på farten

Kom efter et måltid på farten,
Som vanligt den Big Carl menu
Med Crisscuts.
Ventetid okay men burger var kold, kødet var kun varmet og stadig rå indeni. Crisscuts sejlende i olie.
Lidt en skam at kvaliteten svinger så meget

3. lokakuuta 2025

Carls Storcenter Nord, Århus

Jeg bestilte en burger med ekstra bacon. Det fik jeg, men bacon var nærmest rå. Burgeren var nærmest smattet. De bitte små fritter smagte ok, men skulle nærmest tages op med pincet... Kommer der aldrig mere

24. syyskuuta 2025