Vi bestilte en bakke pomfrits og måtte vente 20 minutter på den. Unge langsomme medarbejder der ikke havde overblikket. Vi fik først vores pomfritter da jeg påpegede om vi var glemt. Pomfritter var... Näytä lisää
Jeg har netop været på restauranten i Viborg. Kl 14:37 bestilte jeg en bacon cheeseburger og en chokolade pistacie Shake. Der er ikke mange mennesker i restauranten - tror der er folk v stan... Näytä lisää
Super lækkert.... havde aldrig før prøvet Carl's Jr.... men 2.påskedag skulle være min første gang... Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fr... Näytä lisää
For 3 gang kan personalet ikke finde ud af at pakke det rigtige antal burger. Og får bare af vide når man nævner det så kan man bare kan kontrollere inden man tager sin ordre med hjem. Forventer... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hvis jeg kunne give Carl's Jr
Hvis jeg kunne give Carl's Jr. 0 stjerner så gjorde jeg det. Besøgte i går d. 30.12.2025 Carls Jr. I Bilka i Odense. Da vi fik vores mad serveret, var den ikke særlig varm, men da vi havde travlt, valgte vi at spise den alligevel. Da vi var færdige og krøllede papiret som de placere i bakken under maden sammen, ser vi begge at vores plastikbakke er MØG- hamrende ulækker af gamle indtørrede madrester !! FØJ. Det blev påtalt ved kassen, hvor ekspedienten ville anerkende vores oplevelse med en gratis ting til ca. 10 kr. Vi krævede dog at få vores penge tilbage. Vi kommer ALDRIG til at sætte vores ben der igen.
Aldrig igen!
Jeg besøgte Carl’s Jr ved E45 Horsens S i dag kl. 18:10 og afgav vores bestilling kl. 18:29. Kl. 18:46 var vores mad stadig ikke kommet – 27 minutter senere! Jeg gjorde personalet opmærksom på det, og de smed hurtigt vores ordre sammen og bragte den til vores bord – uden nogen drikkevarer og med beskeden om, at de ikke kunne lave milkshakes. Der var heller ingen kopper til andre alternativer. Pomfritterne var forkerte, og det hele var iskoldt. Slet ikke imponerende i forhold til ventetiden og prisen, for ikke at nævne den manglende rengøring og det uhøflige, meget forvirrede personale. Vi vil derfor ikke besøge Carl’s Jr igen, uanset lokation. Forfærdeligt, bare forfærdeligt.
To cheeseburgere virkede ufærdige
To cheeseburgere virkede ufærdige. Bollerne var ikke ret varme og virkede tørre. Osten var ikke smeltet. Til gengæld tog de over 10 min at lave. Bilka Tilst i dag kl. 09.50. Bestillingsnummer 19.
Ligger svin i ens mad og vil ikke…
Ligger svin i ens mad og vil ikke refundere penge eller lave ny mad efterfølgende!!! Den kvindelig chef er tydeligt racist!!
Jeg er ude med to venner og spise i…
Jeg er ude med to venner og spise i jeres Holbæk afdeling. Jeg bestilte en cheeseburger menu kl. 18. Og nu er kl 18.33 - den er ikke kommet endnu. Mine venner har fået deres menuer… Deres burgere er brændt fuldstændig på. Måske man skulle sætte flere ansatte på vagt en lørdag i december…
I dag har vi endnu engang besøgt jeres…
I dag har vi endnu engang besøgt jeres restaurant i Vejle. Også denne gang oplevede vi at få lunkne burgere. Men til gengæld var betjeningen hurtig.
Desuden har vi et generel problem med de irriterende ketchup poser. Rent statistisk så oplever vi at ca 30 % af poser ikke kan åbnes uden en saks. Og vi prøver virkelig flere gange at få hevet poser op. Men ud ryger de uåbnede poser sammen med resten af skraldet - for vi rydder selvfølgelig op efter os
Uhøflig servering
Uhøflig servering. Mad blev nærmest kastet på bordet af usoigneret ung mand
Bøfferne i vores 2 burgere var overstegt.
Nærmest forbrændt og sorte.
Pommes var absolut ik varme.
4700 Næstved
betalte 183 Kr. men fik ikke maden
Den 8 dec. skulle min kæreste og jeg bestille mad. Vi fik bestilt, men i samme øjeblik jeg betalte gik maskinen i stykker. Vi tilkaldte hjælp, en unge mand kom og hjalp han ville betale vores penge tilbage. Men måtte ikke for lederen af Slagelse afd. Jeg viste ham at pengene var trukket på min konto. men dette hjalp ikke og Lederen ville åbenbart ikke snakke med mig. Så hvis vi skulle have noget måtte jeg betale igen.
Men Undskyld, jeg er ikke dum og betaler 183 kr. en gang til for maden.. Lederen havde sagt til den unge mand, at jeg kunne vente et par dage og se om pengene stadig er trykket JA DET ER DE.
Læs jeres anmeldelser!
Læs jeres anmeldelser!
Jeg har netop læst en anmeldelse af jeres restaurant i Slagelse, som jeg faktisk er enig i. Bemærk lige at jeg hiver jer 5 stjerner, fordi jeg bedømmer maden. Intet andet.
Det nemmeste er at dele linket til den anmeldelse, men jeg beder jer om at læse mit svar i tråden. Og jeg beder jer indgående...LÆS det hele. Jeres Trust score er 1.7.
66% af samtlige anmeldelser er 1 stjerne. Fortæller det jer ikke noget? Hyr nu de rigtige mennesker!
Tro det eller ej, men jeg gør faktisk det her for jer.
Trustpilot tillader ikke lknks, så søg på de svar I får når folk anmelder jer. Sidst men ikke mindst, svar folk når de søger stillinger hos jer. I søgte, jeg skrev. Ingenting, og jeres Slagelse afdeling halter gevaldigt.
Alt godt - Storcenter Nord
God mad, venligt personale, pæn restaurant, næsten tom da kl. var 20 på en mandag.
Carl’s jr. Holbæk
Vi bestilte mad herfra gennem Wolt. For det første var maden iskold da vi modtag det. Det ved vi er Wolt og ikke jer. MEN, vi bestilte fire burgere, vi fik kun tre. De tre vi så fik var SORTE. Fuldkommen brændte. Det smagte fuldkommen elendigt. I tog vores penge og én fik ikke aftensmad, mens vi andre ikke kunne spise burgerne. Vi bestiller aldrig fra jer igen!☺️
Største Scam og dårlig service
Jeg lavede en mobilbestilling til afhentning, jeg endte med og skulle vente 15 min mere end til det tidspunkt jeg havde bestilt maden til.
Oven i det, da jeg kom hjem og åbnede den chili cheese fries jeg havde bestilt var den kun 1/3 fuld!! Største scam 46kr for 3 bider mad!
Sej kylling
Viborg kl. 12 dd.
Det var virkelig dårlig kylling i jeres chicken tenders, sej og uspiselig. Kedelig bearnaise burger, der ikke smagte af bearnaise.
Det gider man nok ikke igen..
Har hold i 15 efter hun sagde øjeblik
Har hold i 15 efter hun sagde øjeblik
Så gad jeg sku ik mere
Rigtig ærgerlig oplevelse.
Bordene var fedtede og fyldt ned krummer og maden var næsten helt kold. Da vi bad om en klud til at tørre bordet af med blev vi mødt af en vrissen ung mand som tørrede bordet lidt af.
Burgerne smagte næsten helt godt selvom de var kolde der var bare ikke fjernet de ting vi havde bedt om i bestillingen.
Manglende rengøring
Igen i dag var Carl’s Jr. Vejle ikke rengjort. Halvdelen af bordene var ikke tørret af, gulvet var beskidt, og især affaldsarealerne var helt overfyldt. Det er ærgerligt at en ellers hyggelig burgerbar holdes så dårligt.
Det er desværre ikke første gang.
Vi kommer ikke igen
De burgere og promfritter vi ville have var udsolgt. Og så var Coca colaen også udsolgt. Det er søndag aften?? Hvordan kan man være løbet tør for cola??
Da vi fik maden var min partners mad lunken og han fik verdens mindste bunke pomfritter, der var nok 10 stk i alt. Og vi var slemt skuffede over at betale 9 kr for en lille klat dressing.
Vi kommer desværre ikke igen, det var sidste gang ☹️ i plejede ellers at være så gode før hen ☹️☹️
Kaos i ordre og køkken
Kaos i ordre og køkken, hvor medarbejderne løb forvildet rundt. Dermed mega lang kø. Uvenlig service.
Alt i alt vil jeg ikke anbefale nogen at handle hos Carl Junior i Aalborg storcenter.
1 stjerne er en for meget!
Fortrød midt i min bestilling.
Var gået ind ved middagstid for at bestille noget mad i Carls Jr vejle og fortrød midt bestillingen.
Manden der stod for at lave maden snakkede i sin privattelefon, mens han håndterede maden. Ingen handsker eller noget, gik direkte med fingrene ned i maden og tilbage på telefonen.
Det er både dårlig service og ret ulækkert
Diarré og kolde burgere
Vi var 8 drenge, der tog på Carl’s Jr. i Kolding Storcenter for at få nogle gode og billige burgere, men vi blev virkelig skuffede, da vi blev mødt af kolde bøffer og kylling, og dagen efter endte alle otte af os med diarré. Den værste oplevelse nogensinde!