Carglass Arvostelua

2 163
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik was vandaag bij CarGlass Oostende en werd er geholpen door "DAVY" ......dergelijke service, vriendelijkheid, behulpzaamheid & professionalisme was me al een tijdje ontgaan. Mààr het bestaat dus nog... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

OUDENAARDE!!! TOPPERS!!! vriendelijk en op een min van tijd geholpen.zo blij met hun hulp vandaag😘😘 ( achteruitkijkspiegel) Een dikke pluim voor deze heren. Ook de persoon die ik eerst aan de lij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

J’ai franchement été bluffé par l’efficacité de vos services . J’ai eu mon problème de pare- brise arrière brisé, le jour même j’avais récupérè mon véhicule avec un pare-brise provisoire et moins d’u... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

My car front window was replaced. After two days a crack appeared in the bottom corner, it started from the border, no sign of any impact. Called the helpdesk, they said it was still under guarantee a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Steenslag voorruit

Ik had een steenslag in de voorruit die vrij stevig klonk toen het gebeurde. Daardoor had ik in de termen van de technieker een "koeienoog" in mijn ruit. Je zag een mooie ronde inslag zonder enige ster of verdere breuk in het glas. Als leek ken ik niet genoeg van autoruiten en dus ging ik mee in het verhaal om de ruit te herstellen omdat dit ook kleiner was dan een €2 stuk. Ze hebben dit opgevuld en nadien vond ik dit eig nog vrij hard zichtbaar. Hun uitleg was dat de inslag tot op de folie gegaan is en daarom er een kleurschakering in de folie zichtbaar bleef na de herstelling. Naar mijn mening toch niet de eerste die dit meemaakt. Dus waarom niet direct opteren voor een nieuwe ruit??? Nu moet ik nog een keer langsgaan om een nieuwe ruit te laten steken.

17. maaliskuuta 2025

TOP op alle niveau

Ik ben bij CG Hasselt geweest. Meteen duidelijkheid professionalisme en heel belangrijk, vriendelijkheid gekregen.
Alles was snel gefixt en iedereen was er letterlijk met een glimlach.
Niemand gaat graag "tijd verliezen" om zijn ruit te herstellen maar als je daar wordt geholpen stap je naar buiten met een goed gevoel. Chapeau voor iedereen daar !

13. maaliskuuta 2025

Sterretje in voorruit

Ik had een sterretje in de voorruit van mijn wagen en nam hiervoor contact op met carglass.

Ik was enorm verrrast door de vriendelijke, correcte en behulpzame manier waarop ik antwoord kreeg. De telefoonbediende stelde zelfs voor om zelf alles met mijn verzekering te regelen.

Zij stelde een aantal tijdstippen voor waaruit ik kon kiezen om mijn voorruit te laten herstellen.

Zij vroeg duidelijk naar het probleem, (hoe en waar juist) en gaf ook duidelijk uitleg over de herstelling (duurtijd).

Alles verliep perfect volgens plan, de herstelling verliep zelfs eens tuk vlotter dan voorzien.

Zeker een aanrader.

10. maaliskuuta 2025

Prise de rendez-vous rapide

Prise de rendez-vous rapide, intervention efficace et service client agréable. La réparation a été faite en moins d’une heure, et la prise en charge par l’assurance est un vrai plus. Globalement, un service fiable et professionnel.

3. maaliskuuta 2025

Sampaio

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

12. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Je fait intervenir mon assurance car…

Je fait intervenir mon assurance car mon père Brice a pris un éclat de pierre du coup ils me font les essuie-glaces gratuit je prends aussi un train pour la pluie quelques mois plus tard je me rends compte que mon carreau est griffé je retourne chez ils me disent que le produit ne vient pas de chez eux qu'ils n'ont pas ce modèle là en regardant sur google je trouve des publicités avec ces mêmes essuie-glaces estampillé de la même manière à fuir aller dans dautre société moin chère et plus serieuse

4. kesäkuuta 2024
Carglass-logo

Vastaus yritykseltä Carglass

Nous sommes désolés que votre expérience avec nous n'ait pas répondu à vos attentes. Si vous souhaitez nous faire part de vos commentaires, vous pouvez envoyer un courriel à customer.solutions@carglass.be en indiquant votre plaque d'immatriculation comme référence. Nous pourrons ainsi vous proposer une solution appropriée. Cordialement, Nina

Politique de vente agressive

Le service a été rapide, j'ai reçu un excellent accueil et tout a été bien expliqué, ce qui a rendu ma visite agréable.
Cependant, je trouve dommage que cette belle expérience soit ternie par une politique de vente très agressive. Le client ressent une forte pression pour acheter des essuie-glaces et des extincteurs, notamment en utilisant l'argument du contrôle technique pour inquiéter le client

Au top

J’ai vraiment apprécié l’attention aux détails, notamment le nettoyage de mes tapis, ce qui était une belle surprise ! L’accueil a aussi été très chaleureux grâce à la gentillesse des femmes à l’accueil. Une expérience au top

Saanut 4/5 tähteä

Parfait mais vraiment pas donné

Super accueil, super service avant, pendant et après la réparation, qui a été faite dans le temps annoncé. Ma voiture était garée devant l’entrée et le café n’est pas mal du tout ;-)
Seul bémol, pour moi, le prix: 164€ pour une réparation d’un très petit impact, j’en étais informée par téléphone mais je trouve ça cher. Pas d’assurance bris de vitre: la voiture est trop vieille…

Alles correct verlopen

Alles correct verlopen. Een minpuntje is dat na het vervangen van voorruit de ruitenwissers verrekend worden. In het verleden was dit niet het geval.

Fantastische en betrouwbare service

De achterruit van mijn auto was ingeslagen. De dag na de inbraak heb ik telefonisch contact opgenomen met Carglass (op zondag). Ik mocht bijna per direct gaan voor de vervanging van de ruit. Er werd nuttige informatie gegeven via de telefoon en aan de balie en de betaling werd direct met mijn KBC autoverzekering geregeld. De wachtruimte is comfortabel met wifi, koffie, water.. etc.

9. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin