Efter at have forelagt problemet med TPMS ventilerne, som BYD fortalte var uoriginale, beklagede Cardirect straks, og ville sende mig nye ventiler. I mellemtiden besøgte jeg flere værksteder, og til... Näytä lisää
Fantastisk service hos Cardirect! Jeg skulle bruge dæk og fælge til min Audi og fik utrolig god og tålmodig hjælp fra Rolf, som guidede mig trygt gennem hele købet. Samtidig fik jeg en væsentligt bed... Näytä lisää
Hold jer væk find en anden forhandler. Købte komplet vinterhjul sæt. Finder efterfølgende ud af at de vinterdæk som er monteret på 3 af fælgene er 3.5år gamle. Cardirect var ikke villig til lø... Näytä lisää
Super god service og behandling hos Car direkt er altid til at snakke med samt hurtig levering og pris som vi har aftalt. Jeg har et lille firma med 4 biler hvor jeg har køb sommer og vinterdæk gen... Näytä lisää
Cardirect sælger komplette sommer- og vinter hjulsæt til TESLA, VW, AUDI, BMW, VOLVO, Skoda og Ford med flere. Vi er specialister i komplette hjulsæt til EL- og Plug-In Hybrid biler.
Greve Centervej 88, 2670, Greve, Tanska
- +4520807060
- info@cardirect.dk
- cardirect.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Cardirect leverer en nærværende og…
Cardirect leverer en nærværende og meget kompetent service og ikke mindst en super hurtig levering.. kan på det varmeste anbefale dem..
rigtig fin service og flotte fælge .
rigtig fin service og flotte fælge .
alt var som lovet og fik tillige logo mærker med - tilsendt efter , da de var i restordre.
Flot
God "gammeldags" service i højt niveau…
God "gammeldags" service i højt niveau og rigtige fine produkter til gode priser. Ser frem til jeg skal handle mit næste sæt hjul. Det er jo altid godt med lidt nyt til bilerne ;-)
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Hurtig levering af nye dæk og fælge samt god og professionel rådgivning fra start til slut.
Kan helt klart anbefales.
Imponerende hurtig levering af…
Imponerende hurtig levering af kvalitetsfælge og dæk.
Bestilte fælge og dæk mandag og de blev leveret til VW i Sønderborg til påsætning tirsdag kl. 11!
Et sted i trygt kan handle
Et sted i trygt kan handle.
God rådgivning
Gode priser
God betjening af Bent
FANTASTISK Service-niveau & God Rådgivning! Kan anbefales!
Helt igennem fantatisk kunde-oplevelse, service-niveau og god rådgivnng af Bent fra CarDirect. Kan varmt anbefale at købe dæk fra ham/dem. :) Hurtig og god levering og god information hele vejen igennem. :)
Høj kvalitet og pålidelig
Høj kvalitet og pålidelig
Jeg har købt fælge og vinterdæk til min Tesla via Cardirect. Alle aftaler overholdt, superlet kommunikation med hurtige svar både før og efter handel. Kan varmt anbefales.
Super oplevelse/Service
Super oplevelse.
Sendte besked lørdag aften til Bent, fik besked tilbage kort efter. Søndag aftalte vi de sidste ting. Tirsdag middag blev dækkene leveret 👍
Bedre service skal man lede længe…
Bedre service skal man lede længe efter..,
Bent følger op, reservere, kommer med alternative løsninger - og levering som aftalt
Kan kun anbefales
En meget behagelig og professionelle…
En meget behagelig og professionelle oplevelse at handle hos Cardirect.
Alt godt
Super god oplevelse, god pris og hurtig levering 😊
God og hurtig oplevelse
Købte fede fælge på vinterdæk, god kommunikation hele vejen i gennem, hvor der bliver svaret hurtigt - også i weekenden. Levering tog 1 dag!
Super hurtigt og nemt...