Cardirect ApS Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Efter at have forelagt problemet med TPMS ventilerne, som BYD fortalte var uoriginale, beklagede Cardirect straks, og ville sende mig nye ventiler. I mellemtiden besøgte jeg flere værksteder, og til... Näytä lisää

Fantastisk service hos Cardirect! Jeg skulle bruge dæk og fælge til min Audi og fik utrolig god og tålmodig hjælp fra Rolf, som guidede mig trygt gennem hele købet. Samtidig fik jeg en væsentligt bed... Näytä lisää

Hold jer væk find en anden forhandler. Købte komplet vinterhjul sæt. Finder efterfølgende ud af at de vinterdæk som er monteret på 3 af fælgene er 3.5år gamle. Cardirect var ikke villig til lø... Näytä lisää

Super god service og behandling hos Car direkt er altid til at snakke med samt hurtig levering og pris som vi har aftalt. Jeg har et lille firma med 4 biler hvor jeg har køb sommer og vinterdæk gen... Näytä lisää

1. Rengasmyymälä

Cardirect sælger komplette sommer- og vinter hjulsæt til TESLA, VW, AUDI, BMW, VOLVO, Skoda og Ford med flere. Vi er specialister i komplette hjulsæt til EL- og Plug-In Hybrid biler.

Hyvä

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service

Jeg var en af de danskere som ikke var parat til sne og isglatte veje før det lå her. Jeg skrev i chatten og blev hurtigt og nemt guidet til hvilke vinterdæk de havde på lager, som der passede til vores bil. Jeg kunne afhente dem dagen efter, og der var han meget behjælpelig med at få dækkene ind i bilen. Alt i alt, var der ikke en finger at sætte på hverken korrespondancen eller handlen.

5. tammikuuta 2024

Desværre tomme løfter.

Havde håbet på hurtig hjælp da jeg snart får leveret ny bil. 2 dage i træk benyttet jeg chatten. Første dag med lovning på kontakt og tilbud dagen efter. Dag 2, efter undskyldning om at intet var sket, lover kontakt og tilbud dagen efter. Nu tredje dag i træk får jeg blot et tlf. oplyst så jeg selv kan tage kontakt. Travlhed rammer os alle, men stop med tomme løfter!

1. joulukuuta 2023

God kommunikation, hurtig levering, fair priser

Købte både vinterdæk+fælg til vores Tesla model Y og 3. På trods af en restordre på Model Y sæt, så blev der kommunikeret klart fra Cardirect’s side. Leveringen kom som forventet og god respons tid.

Dæk og fælg pakket godt ind og ankom forsvarligt. Alt i alt rigtigt tilfreds og vil anbefale til andre!

20. marraskuuta 2023

Alt var bare som det skulle være!

Let kommunikation, fik tilbudt levering gratis, alt var bare som det skulle være!
Dyrt produkt, vinterhjul, men al kommunikation var præcis og omhandlede kun min bilmodel og hvordan jeg bedst kunne blive hjulpet.
Hentede selv, og blev bare mødt af den flinkeste hr Kaffekop.dk jeg har mødt.
Vil anbefale Bent på pris, og på at han leverer det han lover!

1. syyskuuta 2023

Flotte og fede fælge

Flotte og fede fælge, god service svarer hvergang indenfor 15 min, fik mine varer indenfor 5 min, sørme om ikke også han hjalp med at læsse dem, rigtig god oplevelse

7. maaliskuuta 2023

Me sale publicidad

Me sale publicidad, pincho en el enlace y me ofrecen tasación por mi vehículo. Me pongo en contacto siguiendo las instrucciones, pido tasación, me piden datos del vehículo y fotos, les paso al instante toda la información. Después de esto ya nunca mas se supo, ni tasación, ni me contestan ni nada…que alguien me lo explique.

2. marraskuuta 2022
Cardirect ApS-logo

Vastaus yritykseltä Cardirect ApS

Denne anmelder har ikke handlet hjulsæt hos Cardirect. (Han er fra Spanien)

En sand fornøjelse at handle med…

En sand fornøjelse at handle med CarDirect. Skulle bruge et sæt vinterfælge med dæk til en BMW i3s. Meget konkurrencemæssig pris og hurtig levering. Fin og hurtig dialog på E-mail. Skal helt sikkert handle der igen.

21. lokakuuta 2022

Super oplevelse

Super oplevelse med køb af komplette vinterhjul samt nye sommerdæk til Skoda Enyaq 80. Og så til priser der klart matcher udenlandske, online dækforhandlere. Hurtig og nem kommunikation samt levering.

19. heinäkuuta 2022

Slår alle på prisen.

Mangler du flotte hjul eller andet til din bil; så ring til Bent. Han sælger kun alufælge med TÜV godkendelse!
Der ud over får du rigtig god service, og en pris der ligger godt under de andres. Afhent i Greve, eller få dem tilsendt.

17. elokuuta 2021