Heb 6 maanden gelden voor 100€ besteld en ik heb er nooit iets van aan gekregen ze scammen je gewoon je krijgt ook geen antwoorden op mails dus blijf hier best van weg
Op 23 mei bestelling geplaatst ter waarde van bijna €100,- Er is nog niets geleverd, status van de bestelling is: nog niet verstuurd. Kan alleen naar het info e-mailadres reageren, al zeker 8x gedaan,... Näytä lisää
k heb mijn bestelling pas na ongeveer 3 weken ontvangen, terwijl er op de website werd beloofd dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dit was erg teleurstellend. Toen ik contact opnam met de kla... Näytä lisää
Veel autoparfums geprobeerd in mijn leven maar ik kan met volle overtuiging zeggen dat de geurtjes van Cardeperfume het langst blijven hangen! Ook zijn de geuren erg uniek. Zeker een aanrader!
Yrityksen kirjoittama
Car de Perfume is een innovatie bedacht door twee goede vrienden die stiekem ook autoholics zijn. Car de Perfume is ontstaan met het gedachte om een luxe, maar ook een culturele geur in uw auto te hebben, bijvoorbeeld onze Sense of Dubai auto parfum. Deze parfum voelt aan alsof u in een luxe, maar comfortabele omgeving bent, terwijl u in uw auto zit. We geloven erin dat een luxe maar culturele geur uw dag zal verbeteren door de sterke geurnoten in onze parfums. Onze prioriteit is om u tevreden te houden met de kwaliteit van onze parfums. We werken elke dag om onze parfums te verbeteren door uw ervaring.
Stationsstraat 11 - 8D, 7607GX, Almelo, Hollanti
- info@cardeperfume.com
- cardeperfume.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super service en erg fijne producten
Super service en erg fijne producten. De geuren zijn exact het zelfde als de echte en de spray is ook super lekker.
Heerlijke geur en snelle levering.
duidelijk en snel verzenden
Geurtjes ruiken heerlijk!!
Geurtjes ruiken heerlijk!!! . De 3 verschillende verianten.
Love it
Heel snel geleverd. Misschien wat prijzig maar het is het waard. Heerlijke geur, goede kwaliteit geen troep.Ben er blij mee. Ik hoorde van dit product op een evenement, waar ze stonden bij een stand. De geur (dubai) bleef maar hangen waardoor ik 2 wkn later toch tot aankoop besloot.Vriendelijke medewerkers. Bedankt!!
Ruikt echt lekker is echt een aanrader
Goed lichtje en langdurig
Awesome experience
Really friendly staff and quality products 👌
Veel te laat geleverd,dan krijg ik pas…
Veel te laat geleverd,dan krijg ik pas na 1week reactie.dan zouden ze het opsturen krijg ik het nog pas1week later..product is wel goed
Hele lekker geurtjes uiteraard Dubai.
Heerlijke autoparfum
Heerlijke autoparfum, echt een aanrader!!! Mijn favoriete is de Dubai ofso en de luxe hangers
Ruikt echt heerlijk tot heden nooit een…
Ruikt echt heerlijk tot heden nooit een auto geurtje gekocht die zo beter is
Heerlijke geur , korte duur
Heerlijke 3 geuren ...voor die prijs zeer spijtig dat het van korte duur is met kort bedoel ik als ze de 24 uur halen is het lang (nieuwe auto,word niet in gerookt en geen beesten in vervoerd) daar zie ik nog wel veel verbetering in !
Nou ik had wat besteld maar dat flesje…
Nou ik had wat besteld maar dat flesje is half leeg dat vindt ik zo jammer he

Vastaus yritykseltä Car de Perfume
Lekker geurtjes en zeer aangename…
Lekker geurtjes en zeer aangename medewerkers ben er blij mee
Zeer lekkere geur
Zeer lekkere geur, doet me denken aan de geurtjes van dior. Hij was snel geleverd en heeft gelukkig geen penetrante geur dat je door alles heen ruikt. Tot nu toe erg tevreden
Uitstekend product
Uitstekend product! Een aanrader voor velen die ervan houden om een lekker geurtje in de auto te hebben. Voor mij komt er hier zeker weten een vervolg van!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.