Heb 6 maanden gelden voor 100€ besteld en ik heb er nooit iets van aan gekregen ze scammen je gewoon je krijgt ook geen antwoorden op mails dus blijf hier best van weg
Op 23 mei bestelling geplaatst ter waarde van bijna €100,- Er is nog niets geleverd, status van de bestelling is: nog niet verstuurd. Kan alleen naar het info e-mailadres reageren, al zeker 8x gedaan,... Näytä lisää
k heb mijn bestelling pas na ongeveer 3 weken ontvangen, terwijl er op de website werd beloofd dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dit was erg teleurstellend. Toen ik contact opnam met de kla... Näytä lisää
Veel autoparfums geprobeerd in mijn leven maar ik kan met volle overtuiging zeggen dat de geurtjes van Cardeperfume het langst blijven hangen! Ook zijn de geuren erg uniek. Zeker een aanrader!
Yrityksen kirjoittama
Car de Perfume is een innovatie bedacht door twee goede vrienden die stiekem ook autoholics zijn. Car de Perfume is ontstaan met het gedachte om een luxe, maar ook een culturele geur in uw auto te hebben, bijvoorbeeld onze Sense of Dubai auto parfum. Deze parfum voelt aan alsof u in een luxe, maar comfortabele omgeving bent, terwijl u in uw auto zit. We geloven erin dat een luxe maar culturele geur uw dag zal verbeteren door de sterke geurnoten in onze parfums. Onze prioriteit is om u tevreden te houden met de kwaliteit van onze parfums. We werken elke dag om onze parfums te verbeteren door uw ervaring.
Stationsstraat 11 - 8D, 7607GX, Almelo, Hollanti
- info@cardeperfume.com
- cardeperfume.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Snelle levering luchtje is heerlijk
Iets fout gegaan met de bestelling.
Iets fout gegaan met de bestelling.
Mailtje gedaan, volgende dag binnen.
Heerlijke geur, top!
5 sterren voor jullie.
Snelle levering en in goeie staat
Snelle levering en in goeie staat. Ben benieuwd hoe lang de geurtjes meegaan
Super snelle levering
Super snelle levering, geur Alien besteld en mijn auto ruikt heerlijk echt top.
De levering ging heel goed zoals…
De levering ging heel goed zoals beloofd. Het product de million die ik bestelde ruikt prima in het flesje. Maar vind de geur tegen vallen in de auto dat kan aan de geur liggen dus als ik nog eens bestel zou ik graag een zwaardere geur bestellen bvb de black opium in de hoop dat die in de auto sterker ruikt. Verder goed bedrijf.
Goed product en snel hier
Ruikt heerlijk zal het weer bestellen
Als je hem openmaakt ruikt ie super
Als je hem openmaakt ruikt ie super. De ene was na 1 dag al half leeg en soms kreeg je een vleugje De ander had ik in auto 2 dagen gedaan maar rook niks. Heb dopje erafgehaald en omgekeerd. Heel jammer want rook heerlijk toen ik hem opendeed
Heel mooi:)
Content Ik ben heel tevreden alles…
Content Ik ben heel tevreden alles verliep heel vlot en zonder veel moeite.
Ze zijn wel lekker geurtje voor je auto.
Zoals verwacht de juiste geur,voldoet aan de verwachtingen
Zoals verwacht de juiste
Heerlijke geur en snelle levering
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.