Beställde en laddare för en månad sedan och skrev o h fråga vart varan var. Fick ett konstigt svar att leverantören hittar paketet och skulle leverera men inget paket har kommit fram. Har krävt pengar... Näytä lisää
Beställde skal till samsung 26 ultra skulle vara 3 kort fack men fick med 2 kortfack . De säger att vi beställt fel och när vi ber on bevis på det får vi inget. Tänker inte skicka tillbaka och betala... Näytä lisää
Först var jag positiv för leverans o köp gick jättebra 3dagars leverans. Men grejerna dom säljer är i praktiken billigt men dyrt skräp. Mitt fodral till surface pro var i princip obrukbart. Ramlar ur... Näytä lisää
Beställde en datormus på måndagsmorgonen och den damp ner i brevlådan på torsdagsförmiddagen. Capidas pris var bra: samma mus kostar 2,5 gånger så mycket hos amazon.se, egentligen 2,8 gånger mer om... Näytä lisää
Jag är jättenöjd
Jag är jättenöjd, köpte en vattenkokare i glas, kom efter 3 dagar och funkar super, bra priser och snabb leverans för mig 😊👍
Får fel produkt och kundtjänst kan inte hjälpa mig
Jag önskar att jag hade kollat upp Capidas omdöme innan jag beställde från dem för jag har varit med om nästan exakt samma problem som alla andra.
Jag beställde en laddare som skulle vara kompatibel med min sportklocka. Får hem den och den sitter helt fel och tar inte laddning.
Skriver till kundtjänst och de vill ha videobevis och modellnumret och då ska de komma på en lösning. Jag ger dem detta och då svarar de tillbaka att det är min klocka det är fel på. Jag har helt enkelt en helt annan modell tycker dem, så därför passar inte laddaren. Jag förklarar för dem att det är rätt klocka och skickar mer bevis på detta. Jag menar, modellnumret (som står PÅ klockan) borde räcka kan man tycka. De envisas med att jag har fel och sen frågar de om jag har originalboxen till min 6+ år gamla klocka… De säger sen att jag kan skicka tillbaka laddaren till dem och få pengar tillbaka eller en ny laddare. Eftersom att laddaren var så billig så skulle jag förlora på att betala för returen och med tanke på hur de varit mot mig så litar jag inte ens på att jag skulle få tillbaka några pengar. Jag är klar med att underhålla dem!
Nu hade jag tur som inte hade lagt så mycket pengar på dem.
Snälla, beställ inte ifrån detta företag om ni inte vill ha en massa problem.
Så förstörd kartong när jag hämtade…
Så förstörd kartong när jag hämtade den! Helt intryckt med hål! Den hade kastats hit och dit! Beställde kastrullset och 1 glaslock hade spruckit av den ovarsamma hanteringen! Aldrig mer något från detta företag!
Capida.se Har Dåliga Returrutiner!
Den svenska filialen av den danska ebutiken Capida har bristfällig information om vilkor för retur och som en konsekvens även en dålig hantering av de av kunden returnerade varupaket. Trots att kunden måste själv bekosta returfrakten så vägrar Capida.se att hämta returpaket helt korrekt adresserade till Capida.se och korrekt levererade av PostNord till utlämningsstället.
Capida.se specificerar inte i sina retur villkor att paket måste levereras till företaget tillhanda med bud personligen. När en retursändning automatiskt hamnar hos PostNord utlämningsställe närmast företagets adress så hävdar Capida.se att kunden begått fel, trots att inget formellt fel har begåtts vid returutskicket.
Beställer aldrig mer från capida
Beställer aldrig mer från capida. Beställde en torkställning som inte ens går att montera, det sämsta jag varit med om, så dålig kvalitet.
Beställde på fredagen och varorna fanns…
Beställde på fredagen och varorna fanns här på torsdagen , Helt nöjd med varan ,inget att anmärka på !
Aldrig capida!!!!
Köpte en bil kamera och den passade inte då skickade jag den tillbaka.
Det tog mer än en månad för att hantera returen!
Jag ringde och mailade massa gånger dem som svarade på kundtjänst var jätte otrevliga.ni är inte värda en stjärna.
Ja rekommenderar inte handla från dem !
Suveränt företag
Mottog bra produkt till under normala marknadspriset. Levering från Danmark till Sverige direkt till postlåda två dage efter. Suveränt. Jag är mycket nöjd!!!
3 skal, 4 mejl och fortfarande inte löst
Köper tre skal som enligt sidan ska passa min telefon.
Köp och frakt går smidigt och snabbt.
Ett skal är till en annan mobil ( etikett samt gjutet in skalet) och ett skal har en väl synlig och för kunden (min dotter) avgörande defekt. 33% kvalitet på leveransen.
Meddelar omgående supporten med ca 9 bilder och information med tex artikelnummer och exakt felbeskrivning.
3 mejl senare och jag får fortfarande frågan : vad är fel?
Tröttsamt företag, eller typiskt dansk approach till kundsupport.
Jag kommer inte handla där igen.
VARNING
VARNING! Jag beställde ett mobilskal 2022-07-03 och leveransen skulle ta 1 till 3 dagar och jag tycker att det här företagets service är under all kritik !
Jag har ännu inte fått min vara som jag beställt...
Laderen der aldrig lom
Jeg bestilte en trådløs oplader til bilen 28/1 22 ordren blev bare annuleret uden så meget som en eneste kommentar, dårlig service
Beställde
Beställde, enligt beskrivningen, en kombinerad antenn-/nätverkskabel (som jag då tänker är en kabel för både internet och tv, dvs antennkontakt i ena änden och nätverkskontakt i andra i ena änden). Fick en antennkabel och en nätverkskabel som bara satt ihopklistrade med varandra, så ingenting kombinerat. Men frakten var snabb och priset okej även om jag inte fick vad jag räknat med. I mitt fall första och sista gången jag handlar från Capida.
V A R N I N G FÖR DETTA FÖRETAG!
Beställde ett iPad skal men som inte satt bra. Det gjorde att volymen höjdes och sänktes automatisk med skalet på, som tryckte mot knapparna. Det kostade 79 kr. Skickat tillbaka det och returen kostade 48 kr.
Det står på hemsidan att man får ersättning för fraktkostnader vid fel på varan... NEJ, nu säger de att jag inte får det... 😡
Hade jag vetat detta hade jag ALDRIG skickat tillbaka det. 48 kr i frakt på en vara som kostat 79 kr❗️ Kommer ALDRIG beställa härifrån igen! Läser på deras FB sida att det samma hänt flera. Bedrövligt!! 👎
Min sladd till datorn fungera inte som…
Min sladd till datorn fungera inte som den skulle och Skicka mail till kundservice och fick snabbt besked på att jag skulle få en ny sladd.
Snabb service och framförallt väldigt bra service👍ett företag som verkligen bryr sig om sina kunder.
Toppbetyg utan tvekan.
Super hurtig levering og gode…
Super hurtig levering og gode produkter. Jeg er meget tilfreds😃
Genial hjemmeside
Genial hjemmeside, super sød service og hurtig levering!
Tusind tak for nogle lækre trådløse høretelefoner og panserglas 👍😁
Top dollar
Leveret allerede 2 dag. Super duper. Varene skulle så retur og de fortæller hvordan og pengene returneres, asap til betalings kortet. Super duper service uden dikke darer. Her handler jeg fremover og kan kun anbefale!! Tak, det funker!