Saanut 1/5 tähteä

Beställde en laddare för en månad sedan och skrev o h fråga vart varan var. Fick ett konstigt svar att leverantören hittar paketet och skulle leverera men inget paket har kommit fram. Har krävt pengar... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Beställde skal till samsung 26 ultra skulle vara 3 kort fack men fick med 2 kortfack . De säger att vi beställt fel och när vi ber on bevis på det får vi inget. Tänker inte skicka tillbaka och betala... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Först var jag positiv för leverans o köp gick jättebra 3dagars leverans. Men grejerna dom säljer är i praktiken billigt men dyrt skräp. Mitt fodral till surface pro var i princip obrukbart. Ramlar ur... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde en datormus på måndagsmorgonen och den damp ner i brevlådan på torsdagsförmiddagen. Capidas pris var bra: samma mus kostar 2,5 gånger så mycket hos amazon.se, egentligen 2,8 gånger mer om... Näytä lisää

1,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

vi køber aldrig noget der mere købte en…

vi køber aldrig noget der mere købte en støvsuger der til min datter ......den suget ikke en skid hun har maks okset med den i 2/3 timer selv om den ikke kunne suge ....så skriver de gud hjælpemen det var for den var for beskidt/ skulle renses ....tænker rense hvad den suger jo ikke så nu kommer den retur og bliver smidt på genbrugen

31. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Beställ ett par lampor som var trasig…

Beställ ett par lampor som var trasig returnerar dem de mottar lamporna den 27 december och de har fortfarande inte betala tillbaka några pengar har mailat kundtjänst flertal gånger och försvar att det tar en till två veckor innan en reklamation godkänt men det händer ingenting som tur var har man betalar vi är klar nu så att man kan pausa fakturan för detta företag verkar inte bry sig speciellt mycket om att lösa ett problem som de själva orsakat genom att skicka trasiga produkter. Hur skrivande stund har jag fortfarande inte har fått en återbetalning för mitt köp där man tar han blivit debatterad 13 kr för någonting vi är klara från samma bolag. Nonchalant kundtjänst som inte pratar svenska utan man tvingas prata engelska kommer aldrig att handla utav dessa igen och och rekommenderar inte någon annan att göra det heller

18. joulukuuta 2024

Dead Company

They claim that an order takes 1-3 business days to be delivered. However, it takes 10-15 days, and no matter how often you call or send them emails, they won't answer you.

NOT A SERIOUS COMPANY. YOU HAVE BEEN WARNED ⚠️

7. tammikuuta 2025

Sjukt dålig upplevelse

Beställde fel produkt och behövde skicka tillbaka, vad jag inte visste var att kunden måste stå för returen själv med porto. Returen blev 75 kr!!! För en produkt strax över 100 kr. Det är helt sjukt. Beställ inte härifrån.

19. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Jag har köpt en luftkonditionering och…

Jag har köpt en luftkonditionering och den läcker som ett såll,är mycket besviken. Det var en stor vattenpöl i sovrummet på furugolv så det blev sprickor och svällde och jag hyr lägenheten.Och tyvärr så kan jag inte hitta kartong eller någon garanti som jag brukar spara?

21. kesäkuuta 2024

Lurendrejeri

Lurendrejeri. Gjorde en beställning på deras web som gick igenom till betalning via Klarna. Pengar drogs från kontot. Fick inget ordererkännande och dom hittar inte order. Då dom inte har någon order måste jag nu försöka gå via Klarna för att få pengar tillbaks. Dom tar inget ansvar. Stor varning för dessa skojare. Välj annan butik.

7. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Kanon!

Beställde på vinst och förlust efter att ha läst recensioner, då varan i sig var prisvärd. Fick hem paketet supersnabbt, inga som helst klagomål och jag kan absolut tänka mig att beställa igen.

3. toukokuuta 2024

Dyr retur

Fick fel storlek på mitt skal och ville skicka tillbaka det. Det var både dyrt och omständligt att skicka en retur. Jag skulle avråda starkt från att beställa från dem.

3. maaliskuuta 2024

Varning!

Varning!
Vill ni bli lurade ska ni sluta läsa här. Om ni inte vill det, läs vidare. Capida och Postnord måste såklart bli den perfekta stormen inom e-handlarbranschen. Två företag som skyller på varandra om var mitt paket tagit vägen. Resultatet av detta är att tiden gått, inget paket, inga pengar tillbaka. Jag varnar er för Capida. Välj andra seriösa företag om ni är rädda om era pengar.

1. maaliskuuta 2024

Väldigt dålig kundupplevelse!

Väldigt dålig kundupplevelse!

Har skrivit så många mails och får inte svar på hälften av mina frågor.
De vill verkligen inte göra det smidigt för kunden och det känns väldigt tråkigt. Kommer aldrig beställa från Capida igen.

16. tammikuuta 2024

Skønt lædercover er plastic

Bestilte et Cover, der ud fra beskrivelsen skulle være læder.

Google Pixel 7a - Læder cover / pung - Sort
Skønt læder cover med god plads til dine kreditkort og kontanter. Udført i enkel og elegant design. Med dette cover vil du få fremragende allround beskyttelse til din telefon.

Det viser så, at det en billig gang plastic og absolut ikke læder.

Taler med kundeservice og vil returnere varen, da den på ingen måder lever op til mine forventninger.

Det vil så koste fragt endnu en gang, så jeg kommer til at betale to gange fragt for et kikset plastic cover

Jeg har spildt mine penge p.g.a.
den misvisende beskrivelse på hjemmesiden. Læder er læder og kan ikke bøjgrades til pu plastic, som kundeservice mener også er læder.

29. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin