Candy Time Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

zeker een aander en zeker zijn geld waard, ik heb een box gekocht verassing van 30euro en sommige items echt zo tof en speciaal voor ons kindjes. Het was een echte ervaring voor hun en wij zulle... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben altijd erg verrast van CandyTime. De manier waarop zij hun klanten behandelen is vandaag in vele andere bedrijven zoek. Ze zijn erg klantvriendelijk en beleefd. Hun prijzen zijn ook meestal go... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ik vond het een super snelle verzending, super leuk dat je vroeg of dat er een zakje takis in mocht, omdat je die anders allemaal zou moeten weggooien. Het is zeker aan te raden maar een tip voor het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

de ervaring was goed de snoep was ook goed echt heele snelle levering ook en voor maar 10euro is echt veel snoep echt goeie suprize box heel erg bedankt,, ik hoop dan nog eens in de toekomst nog best... Näytä lisää

1. Karkkikauppa

Yrityksen kirjoittama

Het juiste adres voor al je Amerikaanse snoepgoed! Denk maar aan Reese's, Cheetos, Hershey's, Nerds, Calypso, Fanta, Airheads en nog zoveel meer!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bedankt voor de Geweldige winkel

Hij reageerde snel op berichten. De verzending was goed en er zat een klein cadeautje bij de bestelling , bedankt . Het kwam snel aan. Ik zal zeker weer bij jullie winkel bestellen, maar de volgende keer zal ik een grotere bestelling bestellen voor uw goede service.

17. lokakuuta 2023

Beste,

Wat leuk om zo'n mooie review te lezen! We zijn verheugd om te zien dat u tevreden was van onze service en ons bedrijf.

We hopen dat u ervan hebt genoten en zien u graag zsm weer terug!

Saanut 5/5 tähteä

Alles van het pakketje was top

Alles van het pakketje was top! In orde de verzending was ook snel 👍

Beste,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen! We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van ons bedrijf!

Saanut 4/5 tähteä

alles was heel lekker en je Kan uit van…

alles was heel lekker en je Kan uit van alles kiezen, jammer is niet alles zo goed Koopa maar wel goedkoper Dan bij anderen winks

Dag Mats,

Beste,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen! Helaas is Amerikaanse snoep inderdaad niet zo goedkoop als Belgische of Nederlandse snoep. Dit komt onder andere omdat het een veel grotere reis moet maken en hier ook veel meer en grotere kosten bij komen kijken. Dat maakt het dus wat duurder.

Indien er verder nog vragen zijn, mag je ons altijd contacteren!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb alles perfect aangekregen en…

Ik heb alles perfect aangekregen en mooi ingepakt

Vlotte en vriendelijke service

Vlotte en vriendelijke service. Zeer tevreden over de snel verzending en de persoonlijke aanpak.

20. syyskuuta 2023

Prime Hydration

Schone keuze uit zowel dranken als snacks.

De prime was lekker.

De verzending was ook helemaal in orde.

16. syyskuuta 2023

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling. We hopen u snel terug te zien!

Saanut 3/5 tähteä

Gewoon

Het snoep is niet zo speciaal

13. syyskuuta 2023

Beste,

Bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring te delen!
Jammer dat u ons wel 3 sterren geeft aangezien deze reviews meer gaan over onze service en hoe u de dienstverlening, levering etc. hebt ervaren.

Dat u het snoep niet zo speciaal vond, heeft uiteraard niets te maken met ons bedrijf op zich.

Zeer betrouwbaar

Alles is altijd top in orde.

Producten zijn zoals het moet.

Altijd op tijd verzonden

Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen

31. elokuuta 2023

Beste,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen! We zijn verheugd om zulke mooie woorden over ons bedrijf te lezen!

Goeie service!

Snelle levering, bereikbaar, zeer vriendelijk, in grote woorden goeie service. 👌🏻
Hopelijk gaat Candy Time nog groeien. Jullie verdienen het echt!
#TeamCandyTime 🇧🇪🍭🍬

Beste,

Wat een mooie review! Wij zijn enorm verheugd dat wij zulke positieve dingen over ons bedrijf mogen lezen.

We willen u graag hartelijk bedanken om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering goeie service alleen…

Snelle levering goeie service alleen één opmerking de doos was een beetje gekreukt en geplet.

Beste,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen! We nemen de opmerking mee van de doos die gekreukt was en geven dit mee als feedback aan de postbedrijven.

Dit was heel lekker

16. elokuuta 2023

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We hopen u spoedig terug te zien!

Mooi verpakt

Mooi verpakt, kreeg mijn bestelling op tijd op een efficiënte manier.

6. elokuuta 2023

Snel bezorging

Mijn revieuw

Bedankt voor klein cadeau
Mijn kind was heel erh blij

10. elokuuta 2023

Beste,

Bedankt om de tijd te nemen om ons een review te geven!

Beste levering

Ik heb de PRIME Meta Moon en Ice Pop besteld. Het kwam mooi verpakt en zeer snel

13. elokuuta 2023

Levering

De bestelling was perfect en in orde, maar de levering duurde 2 dagen en dat vond ik beetje jammer.

7. elokuuta 2023

Beste,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen! Levering na 2 dagen is natuurlijk nog steeds enorm snel. Helaas hebben wij geen vat over hoelang een bezorgdienst erover doet om een pakketje af te leveren.

Indien u verder nog vragen of bemerkingen hebt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Team CandyTime

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin