Zeer slechte ervaring met deze webshop. Er wordt geadverteerd met “30 dagen bedenktijd”, maar zodra je daar gebruik van wilt maken, blijkt dat ineens niet te gelden. In mijn geval ging het om... Näytä lisää
Erg slecht. Ik was niet tevreden over de kwaliteit van het product maar retourneren werd mij onmogelijk gemaakt. Eerst werd er telkens shoptegoedt aangeboden en toen ik aangaf gewoon te willen retourn... Näytä lisää
Niets bestellen!!!! Absoluut onbetrouwbaar. Doe zich voor als Nederlandse modewebsite in Zaanstad. Heb een totaal andere jas ontvangen dan ik had besteld. Retournerings procedure klopt niet: - i... Näytä lisää
This website is not to be trusted. The quality is very poor and when customer support is contacted to arrange a return they try all they can to not make it happen. Very much regret ordering from that... Näytä lisää
Ik heb een zeer slechte ervaring gehad…
Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met Calora. Na een probleem met mijn bestelling kreeg ik twee duidelijke opties aangeboden door de klantenservice: óf een volledige terugbetaling, óf 100% korting op een artikel naar keuze. Toen ik koos voor de 100% korting, stuurden ze mij uiteindelijk slechts een giftcard van €47,99 — een bedrag dat niet in de buurt komt van de gemaakte afspraak. De laarzen die ik wilde bestellen zijn veel duurder, en met dit bedrag kan ik het beloofde artikel helemaal niet aanschaffen.
Het bedrijf komt hun eigen voorwaarden niet na, en dat vind ik erg teleurstellend. Ik raad anderen aan om voorzichtig te zijn met bestellen.
oplichters
Dit bedrijf zijn oplichters. Je kunt niks retour sturen. Ze willen wel voor een extra 9.95 een andere maat sturen. En dan krijg je een andere
Soort opgestuurd. Niks bij kopen je wordt geheid geflest.
Wat een drama
Wat een drama. Na 15 werkdagen nog steeds niets ontvangen. Track en trace werkt niet. Wil mijn geld terug, maar word slecht op gereageerd.
Hier niks bestellen.ze zijn oplichters
Hier aub niks bestellien.ze zijn oplichters.ze bestellen spullen van Temu en Chinees site.
En verkopen ze voor hoofdprijs.
En ook doen moeilijk over terug retour.slecht kwaliteit.maten kloppen niet.
Nog steeds niet binnen...
Ik vind het erg jammer dat de bestelling zo lang duurt. Ik heb 2 weken geleden de laarzen besteld en heb ze nog steeds niet binnen. Ik had ze net zo goed op shein kunnen bestellen.
Ik vraag me echt oprecht af hoe het…
Ik vraag me echt oprecht af hoe het mogelijk is dat er wordt aangegeven : 1 a 3 dagen levertijd.
Ik heb verzocht om teruggave van mijn besteding van60 euro. 16 oktober een mail met bevestiging ( toen al twee weken wachtend!) en nog niets binnen
Ook geen reacties op mijn mails screenshots et cetera.
Heel erg onverstandig om hier te kopen.
Belabberd
Belabberd. Kwaliteit is zeer matig en de retourservice slecht. Moest smeken om het retouradres, hoge retourkosten voor eigen rekening, en na 2 maanden lag het pakje ineens weer op mijn deurmat.
Daarna mocht ik het niet meer retourneren omdat de retourperiode was verstreken.
Tja
bestelde artikelen leken nog niet zoals…
bestelde artikelen leken nog niet zoals op de site en de maten vielen verkeerd uit. Nu weigeren ze de artikelen retour te nemen. Mijn advies dus: bestel daar niet !!
A TOTAL SCAM
DO NOT BUY FROM THEM. I bought swimwear, i didnt open the package because i knew i wanted to return it. they refused to process a return because of their T&Cs. i checked their T&Cs and it says nothing about that.
Nog niet 1 ster waard.
Nog niet 1 ster waard.
Dikke oplichters zijn het.
Bestelling gedaan op 20 okt.
Nog niets ontvangen.
Als je mailt krijg je een standaard aut mail terug.
Bel je krijg je de voice mail.
Calora nooit bestellen!!
Wat en vreselijk bedrijf. Nooit iets bestellen! Dit zijn echt oplichters!
Kwaliteit is slecht. Rare lange mailberichten met onduidelijke informatie over retourneren. Heel frustrerend dit..
Talora/ Calora/ Lumora
Talora, Calora, Lumora en alles wat er op lijkt is scam. Plaatjes gegenereerd me AI en slechte kwaliteit kleding. Niet Nederlandse bedrijven en oplichting qua retourbeleid. Trap er niet in. Koop niets!!
Niet hier bestellen.
Niet hier bestellen.
Totale oplichters, vraag om een retour adres maar kijk opties als iets nieuws uitzoeken en daarvoor alleen de verzendkosten te betalen of 25% terug van mijn bestelbedrag wat later steeg naar 40%.
Belabberde AI klantenservice en het nummer wat als klantenservice benoemd wordt is blijkbaar een nummer van iemand die geen klantenservice is en dan ineens wel. Reageert per SMS in het engels.
Hier niets bestellen
Melding naar de politie mensen
Melding naar de politie mensen! Die heeft al een lange openbare lijst van oplichters! Dit is China troep ! Vandaar de zgn wachttijd. Geld terug? Natuurlijk niet!
Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf, na 25 mails over en weer ( met geen duidelijk antwoord op mijn vraag ivm retourneren of geld terug) heb ik het maar opgegeven.. en kan ik fluiten naar mijn geld. Uiteindelijk kreeg ik een Chinees retouradres, daarna eventueel een Europese. Geen vertrouwen er in dat wanneer ik alles retour zend (min 77euro) ik ook mijn aankoopbedrag terug krijg. Wat een oplichters. Ze houden zich niet aan de regelgevingen.
DOE HET NIET!!!
Dramatisch! Schoenen besteld. komen rechtstreeks uit China. Dus.. veeeel te klein.
Willen niet dat je het retour stuurt dus na 3 mailtjes nog geen retouradres gevonden.
DOE HET NIET!!!
Met open ogen in getrapt
Met open ogen in getrapt. Bestellen kleding bij Alixpress en verkopen het voor de hoofdprijs door. Slechte kwaliteit. Je kan dwars door de stof heen kijken. Advies aan verkoopsters: Ga werken voor je geld of zorg voor goede kwaliteit kleding gemaakt In Nederland. Ik betaal liever meer voor een echte mooie linnen broek dan deze troep.
Ik heb ze foto gestuurd met de kapot geknipte kleding. Ik hoop dat ze nog een beetje gevoel hebben en dat dit ze enigszins raakt en daardoor bij zichzelf te rade gaan waar ze mee bezig zijn. Ik verwacht dat het jonge meiden zijn die met weinig moeite een bedrijf willen runnen, maar de praktijk is nog altijd 'no pane, no gane'. Zonder hard werken geen resultaat. Het tij kan altijd gekeerd worden en ik hoop van harte dat ze leren eerlijk zaken te doen in plaats van gemakkelijk. Eerlijk duurt nog altijd het langst. Ik wens ze veel wijsheid.
Absolute scam
Absolute scam. Product was not as described and laughably bad quality. Push back from customer service on a providing refund despite website stating no reason needed. After multiple back and forth ended up excepting a 50% refund without returning as cost to return would have cost me more. Shoes probably cost less than €1 to make so they still win. AVOID!
Een ster is al te veel.
Je kan hier geen review met nul sterren schrijven. Meer dan nul is namelijk al te veel. Hele slechte kwaliteit kleding. Terugsturen kan alleen maar wanneer je een bedrag betaald, maar terugstorting van het aankoopbedrag kan je sowieso vergeten. Voor de klantenservice moet je bellen met een 06-nummer. Deze wordt nooit opgenomen; je kan alleen maar een voice mail inspreken. Uiteraard wordt er nooit teruggebeld. Koop niets bij die oplichters!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.