Zeer slechte ervaring met deze webshop. Er wordt geadverteerd met “30 dagen bedenktijd”, maar zodra je daar gebruik van wilt maken, blijkt dat ineens niet te gelden. In mijn geval ging het om... Näytä lisää
Erg slecht. Ik was niet tevreden over de kwaliteit van het product maar retourneren werd mij onmogelijk gemaakt. Eerst werd er telkens shoptegoedt aangeboden en toen ik aangaf gewoon te willen retourn... Näytä lisää
Niets bestellen!!!! Absoluut onbetrouwbaar. Doe zich voor als Nederlandse modewebsite in Zaanstad. Heb een totaal andere jas ontvangen dan ik had besteld. Retournerings procedure klopt niet: - i... Näytä lisää
This website is not to be trusted. The quality is very poor and when customer support is contacted to arrange a return they try all they can to not make it happen. Very much regret ordering from that... Näytä lisää
helaas de recenties niet van te voren…
helaas de recenties niet van te voren gelezen. slechte producten die later elders maar 1/3 van de prijs bleken te zijn. de klantenservice zoals ze het noemen geeft geen oplossingen.
het bedrijf is een eenmanszaak die groot doet. misschien moeten we met de eigenaar YOURI NIJSSEN maar eens een goed gesprek gaan voeren!!
Waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf, bestel hier niet! Na een bestelling gedaan te hebben, kreeg ik enkele dagen later een mail dat het artikel niet leverbaar was. Ik heb gevraagd om geld terug te storten. Wat een gevecht om het terug te krijgen. Ze doen allemaal voorstellen van zelfs 110% korting! Het heeft mij meerdere mails gekost om ze duidelijk te maken dat ik geen gebruik wil maken van de korting en mijn geld terug wil. Uiteindelijk een mail gekregen dat het bedrag terug gestort zou worden binnen 2-5 werkdagen. Toen deze voorbij waren was het bedrag nog niet terug! Weer een mail gestuurd en vervolgens geen reactie. Artikelen worden niet geleverd, moeizaam contact te krijgen, geld komt niet terug, kortom bestel hier niet!!!
I ordered 3 items on 8/12/2025
I ordered 3 items on 8/12/2025, the website said I would receive it within 1 week or so. I received 2 items on 25/12. I reported the missing item and did receive it a few days later. The order was 2 sweaters and 1 pair of shoes. The last sweater recieved was made of such bad and cheap material. After 1 wash, it was coming apart. The price was 40,00 Euros. this should have cost 5 euros. The other 2 products seem to be ok so far. I would not buy from this website again. The delivery takes way too long, the pictures are different from the reality and it is definitely over priced for the products they sell. All of these items are made in China, with very low quality materials. I did not request a refund based on past reviews, and did not want the stress associated with returning items to China. The only reason I chose this website is because it had NL website address, I thought it would be better if the products were made in Europe. Very deceitful! Do not buy from this website.
Waardeloos
Producten zijn onbruikbaar (ik had sloffen besteld) en retour sturen is niet mogelijk. Ik moet mailen voor instructies en krijg al een week geen reactie.
Wat een flop
Wat een flop. Jasje besteld. Kwam na 10 dagen pas binnen dus waarschijnlijk uit China. Dunne stof. Zakjes behoorlijk scheef
Waardeloos bedrijf!!!!
Waardeloos bedrijf!!!!! Bestel niet!!!! Als jij je geld terug wilt krijgen, succes 🤞. Bij contact krijg je alleen geautomatiseerd standaard e mail terug. Na lang heen en weer, eindelijk ons geld terug. Artikel van zeer schlechte kwaliteit. Zelf grote Chinese bedrijven hebben beter spul. Retourneren kan, mits de klant tijd erin wil steken. Na veel heen en weer, krijg je n Duits retouradres. Eerst moet je met creditcard de dure verzendkosten (17,99$) betalen, pas na ruim n week het adres eindelijk mogen ontvangen.
Helaas moet ik minimaal 1 ster aangeven. Verdienen doet Calora deze echter niet!!!!
Ik had een horloge besteld
Ik had een horloge besteld, na een poosje dacht ik ik ga eens kijken waar het blijft. Ik heb toen de revieuws gelezen en dacht die komt nooit meer aan! Maar na 1.5 week kwam hij toch ineens aan! En hij is prachtig! Ik ben er blij mee! Alleen jammer dat het wat langer duurde. Maar logisch ook tegen de feestdagen aan dat dingen later binnen kunnen komen.
Calora super slecht!!!
Er staat wel dat je contact kan opnemen met calora, maar het bedrijf zelf is telefonisch onbereikbaar. Als je probeert te bellen krijg je namelijk rechtstreeks de voicemail te horen ! En de klantenservice is niet oplossingsgericht en ze zeggen alleen maar dingen zoals wij doen ons uiterste best bla bla bla. Maar dat is helemaal niet zo… Daarnaast houden ze zich niet aan hun standaard leveringstermijn want mijn pakketje is nu al bijna 2 weken te laat!! En ze doen er niks aan.
Product + Service Waardeloos
Stom dat ik de reviews niet eerst heb bekeken. Product is van hele matige kwaliteit, retourkosten die op de website staan vermeld zijn veel lager dan de daadwerkelijke retourkosten. Via de mail krijg je bij het aanmelden van een retour eerst 3 AI gegenereerde berichten met andere oplossingen voordat je dan eindelijk een retour link krijgt. Absoluut waardeloos
Jammer dat ik geen negatieve sterren…
Jammer dat ik geen negatieve sterren kan geven. Wat een ongelooflijk rare gang van zaken daar. Heb 3 truien besteld. Op de foto zag het er allemaal heel mooi uit. Helaas bij binnenkomst bleek dat ze anders zaten dan het op de foto leek. Direct met Calora gemaild om ze retour te sturen. 1ste mailtje werd gevraagd om ze niet retour te nemen maar 15% korting te krijgen op de truien. Hier ging ik uiteraard niet mee akkoord. Bij het tweede mailtje werd dit al 30%. En bij het derde mailtje al 40%. Aangezien ik de truien absoluut niet wilde hebben toch aangedrongen op retourname. Dit kon via een link die ik toegestuurd kreeg. En ik moest het retourlabel vooruit betalen. Dit zou op zich geen probleem zijn geweest, ware het niet dat dit alleen met een credit-card kon. Ik zou hier dus never nooit niet weer kopen. Kwaliteit is slecht, en de klantenservice net zo.
Would give zero (0) stars if i could
Would give zero (0) stars if i could. I order lots of clothing online and have never given a return policy much scrutiny - I will now. Bought two pair of "leather" boots - well, they're not leather - not sure what kind of material it is. Plastic maybe? Anyway, want to return - what a racket. The policy states it must be within a certain number of hours - HOURS?? Getting in touch with customer service takes over a day for a cryptic response, then a back and forth for 2 days, then no return address. Ughhhh. Never again. Save yourself lots of grief.
Zelfs 1 ster is te veel
Zelfs 1 ster is te veel. Doodleuk zeggen dat pakje is afgeleverd terwijl niemand in appartement is geweest Moet er zelf maar achteraan gaan. De wereld op zijn kop Advies: wegblijven bijdeze site. super SLECHT
It's a SCAM
It's a SCAM! Its dropshipping, if u order u have to wait like 3 weeks because it comes from China. And is u want to return it, u have to pay 15 euro. But if u order it from China directly, its cheaper, its faster and u dont have to pay if u want to return it. Conclusion, if u want to order items on their site, order it directly from China!
Er ging van alles mis en er wordt zeer geheimzinnig gedaan over terugsturen.
Er ging van alles mis. Het duurde heel lang voordat ik mijn jassen in huis had. Eenmaal ontvangen blijkt dat de maat helemaal niet klopt. Aangegeven dat ik mijn geld terug wil krijgen. Wordt heel moeilijk over gedaan. Er werd me wel 40% van de aankoop geboden. Na over en weer mailen, werd ook heel geheimzinnig gedaan over de kosten van terugsturen. Uiteindelijk een mail om een label aan te maken voor terug te sturen. Moet ik in dollars betalen. Op mijn vraag van waaruit ik kan terugsturen krijg ik een mail dat ik eerst het label aan moet maken. Ben ik straks dat geld ook nog kwijt. Er wordt totaal niet open gesproken de procedure van terugsturen.
Ik koop nooit meer iets via dit bedrijf. Mijn vertrouwen is volledig weg.
Ze leveren kapotte producten
Ze leveren kapotte producten. Als we vragen om te retourneren krijgen we 4 x een e-mail met een alternatief voorstel. Of we toch het pruduct niet kunnen houden als we 20% korting krijgen... Op een kapot product????
Oplichter
Oplichter. Echt zwaar balen dat ik hier ben ingetrapt. De politie zou hier wat aan moeten doen.
absurd late levering!!
Op 2 nov een horlogebandje besteld en betaald.
Na 2 1/2 week pas in NL gearriveerd via Schiphol en is nu al 8 dagen in bezit van de laatste koerier in Amsterdam en nog steeds niet geleverd op zaterdag 28 Nov. Was als cadeau bedoeld maar is nu mosterd na de maaltijd. Contact via email en voicemail steeds hetzelfde standaard riedeltje wij doen ons uiterste best bla bla
Veel te veel betaald laarzen zijn prima…
Veel te veel betaald laarzen zijn prima voor 1 of 2 keer dragen maar bij Shein dezelfde laarzen 21 euro nu 47 betaald
Pure oplichting jammer dat dit mag
OPLICHTING
OPLICHTING! China troep, slechte stof zonder waslabeltje/etiket erin. Retourneren gaat niet. Ze blijven steeds aanbieden kortingen te geven op een volgende aankoop als je het artikel houdt. Lijken wel automatische mails. Ik heb al 3x aangegeven te willen retourneren en geld terug te krijgen. Je krijgt geen retouradres van ze en ik vermoed dat ze ook geen geld terug storten, mocht je wel een retouradres krijgen.
Dit zijn grote oplichters!!!!!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.