Café Victor Arvostelua 81

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Hvorfor et det blevet så ringe? Jeg er kommet på Victor siden de åbnede engang for længe siden. Tidligere kendt for et godt køkken og professionel servering. Nu oplever man serveringspersonale der fu... Näytä lisää

Victor er bare stedet hvis man vil have god mad, skønne mennesker, den "rigtige stemning" og så klassisk mad med mere. Altid smil på læben og en service med kant til stregen. Oplagte tjenere der give... Näytä lisää

Hvad er der mon sket på Victor? Tidligere kendt for fin service og rimelig madkvalitet. Nu oplever man fejl på fejl af serveringspersonale der næppe kan kaldes tjenere - total uengageret, på kanten af... Näytä lisää

Dårlig oplevelse. Ville med familie og venner hjemmefra undgå Nyhavns billige og ofte hurtige og dårlige restauranter, så derfor valgte jeg Victor. BOUILLABAISSE À LA VICTOR til 379 - her spiste jeg... Näytä lisää

2,3

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Tjener spilder drink udover taske og…

Tjener spilder drink udover taske og gæst. Beklager intet. Smider en seddel med en mail på? De svare ikke og ignorere henvendelser fra forskellige instanser.
Tøj og taske er ødelagt.
Anbefaler IKKE.

2. helmikuuta 2023

Virkelig trist at vi skulle have denne…

Virkelig trist at vi skulle have denne oplevelse på en veninde-aften vi begge havde set meget frem til. Efter en halv time, med tørt brød og overpriced vand på bordet, havde vi ikke endnu fået menukortet. Måtte bede om det. Da serveringen kommer er det de to hovedretter, 2 x pighvar der var over cooked på en bund af nærmest rå kål og en kold sovs! Jeg havde bestilt en suppe til forret. Det bedste de kunne gøre ved det var undersøge om suppen var kommet på regningen. Hvad pokker er der sket med Victor, som før var garantien for en god madoplevelse og søde tjenere. Vi gik derfra over kr 1000 fattigere for en flaske vand, to dårlige fiskeretter og en nogenlunde dessert. Eneste positive var en snak med en af de fire tjenere, der fumlede rundt om vort bord. Vi fandt aldrig ud af hvem af dem, om nogen, der var ansvarlig for vort bord!

22. joulukuuta 2022

Har besøgt Cafe Victor i 25 år, IKKE igen …

Har besøgt Cafe Victor i 25 år og har fulgt stedets løbende opbygning af arrogance.....
Nu er målet fuldt !!
Magen til højrøvethed, har jeg ikke mødt før i Kongeriget Danmark.
Jeg ville blot betale for en regning for en bekendt, jeg havde nydt en drink med i cafeens udendørs serveringsområde.
Da der ikke var personale til at modtage betaling (for en simpel servering, som tog 25 minutter) henvendte jeg mig til dørmanden, for at betale og blev ærbødigst bedt om at stille mig bag i køen til indgangen.
Efter 10 minutter blev jeg, efter gentagne henvendelser, lukket ind til barområdet under påskud af at jeg skulle på toilettet...
Herefter kunne jeg, efter i 5 minutter, at have prøvet at betale til en udenlandsk talende medarbejder i baren, møde den selvsamme dørmand som øjensynlig var blevet tilkaldt, fordi jeg ifølge medarbejderen var "højrystet" .
Bad herefter "dørmanden" om at tale med en ansvarlig medarbejder og "Anders" blev tilkaldt.
Personen "Anders" var udelukkende fokuseret på at få regningen betalt.
Havde overhovedet ingen interesseret i at løse stedets åbenlyse organisatoriske udfordringer..

Her behøver jeg vist ikke lægge mine penge igen og tænker at lige sindede bør tænke det samme....

Kommer der egentlig mennesker med respekt for selv på Cafe Victor eller er jeg helt gal på den ?

1. joulukuuta 2022

Super arrogant personale

Super arrogant personale. Var med mine veninder i byen fredag den 4/11. Vi ville gerne ind på Victor (som vi har været mange gange før); men fik af vide, at der var "fuldt optaget". Gennem vinduet kunne vi se at der absolut ikke var trængsel på det pågældende tidspunkt, og spurgte derfor :"Ahh kan det nu også være rigtigt! - Kan vi virkelig ikke komme ind?" - hvortil han svarede "Nej - TAK!" Mage til nedladenhed har jeg do aldrig været ude for! Kommer der aldrig mere på trods af at vi er købestærke!

4. marraskuuta 2022

Kan intet godt sige om stedet

Kan intet godt sige om stedet. Super arrogante. Lang vente tid. Dårlig mad. Får ikke hvad der er bestilt. En kæmpe fælde der har overlevet sig selv. Aldrig om jeg ville sætte mine ben der igen. Kan kun advare alle om stedet.

17. elokuuta 2022

Alt for dyrt

Alt for dyrt. Middelmådig mad. Og så mener ejerne at de kan tage patent på et navn 11.000 danskere deler. Jeg kommer aldrig til at sætte mine ben der, og det bør du heller ikke.

17. elokuuta 2022

Er kommet der i 30 år

Er kommet der i 30 år, og må derfor reagerer NU.
Øv øj 🙈 Dårligt med dårlig på.
Pighvar’en var, i den grad, over tilberedt. Kartoflerne var kolde.
Sorbeten smagte INTET af (bortset fra sukker).

19. helmikuuta 2022

Annasofie

Annasofie - skønneste sødeste tjener til dato! Nærvær, ægte og lun!
Til hendes chef - stik hende en lønforhøjelse!

29. lokakuuta 2021

Spiste middag - ringe

Spiste middag, fik rørt tartar, som var en lille portion uden tilbehør på tallerkenen, men med en dusk dild på toppen :-0 - det var ikke gravad laks. Ingen brød på bordet eller andet til, til gengæld vin der er overpriset og dyr mad - var godt men er faldet helt og aldeles af på den - stram op

25. lokakuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili