Café Victor Arvostelua 81

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Hvorfor et det blevet så ringe? Jeg er kommet på Victor siden de åbnede engang for længe siden. Tidligere kendt for et godt køkken og professionel servering. Nu oplever man serveringspersonale der fu... Näytä lisää

Victor er bare stedet hvis man vil have god mad, skønne mennesker, den "rigtige stemning" og så klassisk mad med mere. Altid smil på læben og en service med kant til stregen. Oplagte tjenere der give... Näytä lisää

Hvad er der mon sket på Victor? Tidligere kendt for fin service og rimelig madkvalitet. Nu oplever man fejl på fejl af serveringspersonale der næppe kan kaldes tjenere - total uengageret, på kanten af... Näytä lisää

Dårlig oplevelse. Ville med familie og venner hjemmefra undgå Nyhavns billige og ofte hurtige og dårlige restauranter, så derfor valgte jeg Victor. BOUILLABAISSE À LA VICTOR til 379 - her spiste jeg... Näytä lisää

2,3

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Elendig og dybt useriøs behandling.

Elendig og dybt useriøs behandling.

Vi var 6 personer, havde reserveret bord, og er kommet på Café Victor flere gange senest 3 uger tideligere uden problemer og med et pænt forbrug i baren. Alligevel blev vi afvist i døren, fordi en i selskabet havde en lille blomst ved kindbenet. Seriøst?

Ingen dialog, ingen fleksibilitet bare et koldt “nej” i døren. Resultatet? At vi kl. 19 måtte finde et andet sted at spise med 6 personer, hvilket de fleste ved er tæt på umuligt med så kort varsel.

Manageren beklagede godt nok situationen, men det virkede mere som tomme ord end reel forståelse. Ironisk nok var samme manager tusset på alle fingre, hvilket bare gør forklaringen endnu mere absurd.

Det her var ikke bare dårlig service det var arrogant, inkonsekvent og respektløst over for betalende gæster med reservation. Café Victor har tydeligvis fået mere fokus på overfladiske regler end på gæsteoplevelse.

27. joulukuuta 2025

Tjenerne tror, de er konger

Vi havde bestilt bord til middag til 6 personer i dag. Desværre blev vores førstehåndsindtryk ikke særlig godt, da vi for det første måtte vente 10 minutter i døren på at blive mødt af en tjener. Da han skulle vise os hen til vores bord, og vi gik bag efter ham, skulle han bruge 1 minuts tid på at hyggesnakke med sin kollega med grin og klap på skulderen, mens vi stod og ventede på, at vi kunne komme videre til det bord. Temmelig arrogant adfærd. Det tog ydermere 10 minutter at få tjenerens opmærksomhed for at få et menukort. Det tog 10 minutter at få opmærksomhed for at bestille og 10 minutter før at få serveret et glas gløgg.
Så fra vi ankom til vi fik noget at drikke tog det 40 minutter. Restauranten var ikke fyldt med middagsgæster. I alt en skuffende oplevelse, hvor vi endte med at gå uden at bestille mad.

22. joulukuuta 2025

Klædt pænt på men afvist i døren!

Klædt pænt på men afvist i døren. Det var tydligt at se og mærke at pickeren (en yngre kvinde) scannede mig op og ned - og ikke brød sig om mig! Har aldrig følt mig så flov. Kommer aldrig på Café Victor mere og vil absolut ikke anbefale dette sted til nogen af mine venner, famile og kolleger.

15. marraskuuta 2025

En nedladende og arrogant telefonoplevelse – ikke det man forventer af et sted med så højt et renommé

Jeg ringede til Café Victor for at høre om muligheden for at booke bord til mig og en gruppe veninder i forbindelse med en polterabend. Jeg havde nogle helt almindelige spørgsmål: om vi kunne få et bord omkring kl. 11.30–12, og om der var mulighed for et rundt bord, så vi kunne sidde samlet og hyggeligt.

Allerede fra første svar blev jeg mødt med en afvisende og uinteresseret attitude: “Det skal du sende en mail om” – hvilket blev gentaget som automatrespons på stort set alt, jeg spurgte om.

Da jeg spurgte ind til bordtypen og placeringen, blev tonen direkte nedladende. Jeg blev mødt med en kommentar om, at hvis jeg skulle bestemme den slags, så skulle det jo hedde “Café Claudia” og ikke “Café Victor”. Det blev fremstillet som helt urimeligt, at jeg overhovedet spurgte ind til indretningen – på trods af at jeg netop forklarede, at jeg aldrig havde været der før.

Da jeg så høfligt spørger, om de har et privat rum til selskaber, får jeg en lang smøre om deres “Private Dining Room” med et minimumsforbrug på 10-15.000 kr., hvilket er fair nok – men det blev leveret med en attitude, som om jeg nærmest var til besvær for at stille spørgsmålet. Og da jeg siger, at det nok bliver for meget for os, bliver jeg (igen) mødt med “det må du overveje – ellers må I finde et andet sted”.

Hele samtalen blev afsluttet med, at jeg til sidst måtte sige: “Jeg tror, vi finder et andet sted – den vibe jeg får fra dig, passer ikke til det, vi søger.”
Hvortil han svarede: “Jeg prøvede da.”
– hvilket han på ingen måde gjorde.

Det er utroligt ærgerligt, at man bliver mødt med en så næsvis og arrogant tone blot for at stille spørgsmål og vise interesse.
Der er mange fantastiske steder i København, hvor man føler sig velkommen – Café Victor var desværre ikke ét af dem for mig.

9. heinäkuuta 2025

Ville ikke en gang give dem 1 stemme

Ville ikke en gang give dem 1 stjerne
Dårlig service og betjening. Du bliver sprunget over frem for nogen fisfornemme mennesker. trods bartenderen har haft øjenkontakt med dig flere gange forrest i køen. Og trods der faktisk bliver sagt noget både til bartenderen og de 18 årige fisfornnemme mennekser. Bartenderen Vælger bare at stille de drinks vi har bestilt på en bakke over i hjørnet. Uden at sige det vores.. heldigt vi ikk blev dopet. Da de endte med at stå der i 20 minutter… også var det elendige drinks vi endelig fik efter 1 time. Som vi kunne stå og drik mens, folk bankede ind i os. Vi kommer der aldrig igen - så ligger vi for alt i verden, vores flere tusinder kroner et andet sted. Ikke et smil var der på nogen af bartenderne
snobberi sted på højeste plan.

31. tammikuuta 2025

Verdens dårligste service!!!!

Verdens dårligste service, fik en smule for meget at drikke, gav drikkepenge for over 3000 kroner den aften, og det har jeg tit gjort hvor jeg er kommet der de sidste 4-5 år. Venner og mig, Købt tit flasker for 3-4000 kroner, spist caviar og har været velkendt. Det ender så med at de sender en patrulje vogn efter mig, hvor jeg så ender i detention, noget jeg aldrig nogensinde har oplevet i mit liv. Er mega traumatiseret af den beskidte behandling jeg har fået uden nogen grund. Det skal også lige siges, at de blev ved med at fylde tequila op i mit glas, på deres egen regning, med vilje for at jeg skulle blive fuld, så jeg lige kunne betale dem drikkepenge kontant, hvorefter de så selv siger jeg er blevet for fuld. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv oplevet noget lignende, det er aldrig sket for mig i hele min levetid at jeg skulle få den slags behandling. Jeg anbefaler ikke stedet, stay away from this place, they first charm and give you the fake smile, get you drunk, Then Call the police, Then the police send you a ticket for you to pay, DON’T GO THERE!!!

3. kesäkuuta 2024

Skod service

Skod service. Deres ansatte burde få et kursus i kundeservice.
vil ikke anbefale dette sted til nogle.

25. heinäkuuta 2024

Ubehøvlet personale og dårlig service

Hele stedet er generelt bare overprice og dårlige drinks for den pris de kører med. Elendigt og ubehøvlet personale. Vil ikke anbefale det for nogen mennesker at tage derind. Man sidder og venter i lang tid på bare at bestille og få service. Hvis ikke man lige er enig med tjenerne eller bare har et spørgsmål, så bliver man talt ned til og med den mest ubehøvlede tone.
Vil aldrig sætte mine ben mere det forfærdelige sted.

5. heinäkuuta 2024

Fantastisk aften 😊

Fantastisk aften 😊

Maden var sublim, den sødeste og rareste betjening. Stemningen her er fantastisk. Det er den vildeste stil Paris møder København. Det er bestemt ikke sidste gang, vi er her.

25. heinäkuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili