Cafe Valentin - Hillerød Har prøvet deres kyllingesalat m. avocado en del gange, har altid været rigtig god, men det gik dog helt galt 9 Nov. Salaten lignede ikke sig selv,, istedet var der kommet... Näytä lisää

2,4

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Pas på, de snyder med regning😡😡

Jeg skulle ha en lille hygge øl på café Valentin i Rungsted, med min svigerfar, som er en ældre mand. Vi bestilt en lille Tuborg classic og en lille Pepsi Max. Min svigerfar betalte og tjekkede ikke beløbet. Jeg bedte om bonen og så på den lidt senere, da vi var kørt væk. Jeg opdagede at min svigerfar var blevet trukket for en mellem øl og mellem sodavand. Jeg kontaktede tjeneren, og han undskyldte og sagde at vi får en gratis omgang næste gang.
Vi var så på besøg i dag på caféen. Desværre ville han alligevel ikke give os godtgørelsen, og det var ret pinligt for mig at stå der og retfærdig gøre mig selv.
Jeg er så ked af at nogen er så samvittighedsløse, som ødelægger man den tillid man normalt har til hinanden her i landet. De må har haft helt andet etik og moral, der hvor de kommer fra.😡😡😡😡😡😡😡

5. joulukuuta 2025

Klammeste mad jeg nogensinde har fået…

Klammeste mad jeg nogensinde har fået serveret. Absolut ikke pengene værd. Jeg bestilte en pastaret med rejer og laks, som i virkeligheden kun vil mætte en 2 årig! Pastaerne kunne tælles på en hånd, og var druknet i en slatten omgang flødesovs som svømmede i olie. Endte med mange mavesmerter og utilpashed efter måltidet, som resulterede i en god omgang opkast efter. Anbefaler ikke dette sted!

13. kesäkuuta 2025

What a great find

What a great find. Food was excellent and speedy service. Reasonable prices for Denmark. Only downside was you had to pay 19.80dkk ($4.65) for a glass of tap water which was unexpected!

5. kesäkuuta 2025

Penge til spild.

Jeg var der tidligere i dag efter klokken 12 og bestilte en wrap + stor café latte. Det hele så godt ud på tallerkenen, men desværre var wrap og pomfritterne for tørre. Der var ingen dressing til pomfritterne udover tre forskellige dip til wrap. Café latte smagte mere som skummet mælk end kaffe. Ærgerligt at de næsten 200 kroner udover det jeg betalte for min kollega gik til spilde. Min kollega spist heller ikke sin egen pomfritter færdig og det samme gjorde heller ikke hverken min wrap eller pomfritterne.

2. kesäkuuta 2025

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse!
De tager 49 kr. for et glas vand med brus på 25 cl. - 49 kr.!!! Dagens kage, som skulle være en pistachekage smagte af absolut intet, og havde konsistens som en fedtet lagkage. Iskaffen smagte af isvand med karamelsirup. To kaffe, én kage og to glas vand med brus = 277 kr. - what a joke!

26. toukokuuta 2025

Cafe Valentin - Rungsted Havn

Dejlig beliggenhed, men elendig frokost.
Bestilte 2 stykker smørrebrød - laks og fiskefilet.
Laksen var en klump affaldslaks, og noget af det var brunt - uspiseligt.
Hvad angår fiskefilet bestod størstedelen af panering.
De annoncerer med, at de tager imod for brugsforeningskort, men det passede ikke.

21. huhtikuuta 2025

108,- for en lille og en mellem…

108,- for en lille og en mellem danskvand. Det er fuldstændig vanvittigt. Jeg ønskede en plantebaseret burger, men det var der ikke. Så spurgte jeg til en kartoffelmad, det var der heller ikke. Så et eller andet brød med ost, heller ikke. Det er min fejl, at jeg bestilte drikkevarerne, før jeg tjekkede, om jeg kunne finde noget på menukortet, jeg ville have, men hhv. 50 og 60 kroner for danskvand er uanset fuldstændig vanvittigt. Aldrig igen.

31. tammikuuta 2025

Det var den værste oplevelse til dato…

Det var den værste oplevelse til dato på en restaurant - Rungsted Havn 🥹 vi kom og der var kun os i hele restauranten. Vi måtte selv rejse os for at få tjeneren komme og modtage en bestilling. Han havde airpods i ørerne pg vi bestilte 2 frokost platter. Der var en skive tørt rugbrød og 2 tørre kuvertflutr til en platte med fiskefillet - roastbeef - hønsesalat og ost. Kvaliteten var virkelig dårlig men det værstr var næsten at da vi bad om ekstra rugbrød ( vi måtte rejse os og hente betjening fra baglokale) da ingen var obs på os. Vi blev efter følgende faktureret 58 kr for 4 skiver ekstra rugbrød / som var noget billigt fra supermarked der desværre også havde ligget for længe. Da vi påtalte det åbnede han bare menukortet og sagde det var ordren - 1 skive brød og 2 små kuvertflute / men det stod ikke i menukortet - der stod bare med brød og smør. Magen til ligegyldig betjening skal man lede længe efter

12. joulukuuta 2024

Fin oplevelse i Helsingør

Fin oplevelse i Helsingør. Venlige tjenere, hurtig servering selvom der var meget travlt. Platten var veltillavet og frisk, nystegt varm rødspættefilet. Kan ikke forlange mere til 178 kroner 🫠

15. marraskuuta 2024

0 stjernerforfærddlig

0 stjerner. Tjener uforskammet spilder over min jakke og bukser og I får regni gen på en rens. Ikke så meget som en undskyldning blot 3 servietter. Hvad er det fornoget øv!!

11. heinäkuuta 2024

Dejlig mad oplevelse i Hillerød

Kommer som gæst , inviteret af gode venner. Uha café i Hillerød , det lyder ikke af de store kolonariske oplevelser. Men skam dig man !. Rigtig hyggelig lokale , varm og emmer af hygge. En tiltalende servetrise med spisekort og god vejledning af de forskellige retter.
Efter ret kort ventetid kom maden som var særdeles vel tilberedt og vel smagende.
Man kan sandelig spiser godt i Hillerød .

18. huhtikuuta 2024

Har besøgt café Valentin i Hillerød i…

Har besøgt café Valentin i Hillerød i dag. Priserne var alt for høje ifht kvaliteten af maden. Og så tillod de folk at RYGE der hvor vi sad og spiste. Vi, samt bordet ved siden af os flyttede bord, men jeg var virkelig chokeret over at vi i 2024 tillader rygning hvor folk sidder og spiser.

16. maaliskuuta 2024

Café Valentin et hyggelig sted der skal opleves.

Besøger med stor glæde Café Valentin ved Rungsted Havn og Hillerød. Deres mad smager fantastisk, hver gang vi besøger dem og fortjener vores gode anbefaling. Godt udvalg indenfor burger, salater og deres hønsesalat fejler heller ingenting.

Udover har vi altid mødt en meget venlig og imødekommende betjening, hvor man føler sig velkommen. Vi kan klart anbefale at besøge Café Valentin og de har også flere forskellige special øl som skænkes i orginale glas.

26. tammikuuta 2024