(Cafe K Kolding) Tjener nr 1 sætter os ved et bord og giver os menu kort. Under 2 minutter senere, kommer tjener nr 2, og spørger om vi er klar til at bestille, vi har dårligt nået at å... Näytä lisää
Café K i trøjborg fortjener 0 stjerner. Meget skuffende oplevelse på Café K. Selvom vi havde reserveret bord på forhånd, var bordet ikke klar ved ankomst og var stadig fyldt med krummer og madres... Näytä lisää
Cafe K Randers. Meget unge medarbejdere, der generelt ikke har sans for service. Lang ventetid på betjening og mad. Ringe kvalitet af mad (tørre, melede pomfritter, koldt kød i burgeren, tatar s... Näytä lisää
Besøgte deres Cafe i Randers. Benyttede en deal til cafe K burger. Dårlig oplevelse, dårligt kød, sej og svampet bøf uden smag, et lille stykke bacon. Beskidt glas, ingen salt i saltbøssen, borde... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 10 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Lidt udsolgt men lækker sandwich 😄❤
Der var nogen ting der manglede på den veganske del af menuen(I Fredericia) grundet en leverandør og noget der var udsolgt 😅 Men den sandwich jeg fik var nok noget nær den bedste jeg har fået nogensinde😄 og det at noget var udsolgt vidner om, at andre veganer end mig også har nydt godt af deres lækre sandwich og det med leverandøren, det er vel lidt ude af deres hænder 😊
PS Det er skønt rent faktisk at have valgmuligheder som veganer💚🌱
PPS Min mad kom hurtigt :)
Dårlig service og langsomt
Dårlig service! Langsomt! Vi skulle vente 30-40 minutter på et glas cola? Hvad sker der?
Da vi fik vores bord fik vi af vide at vi bare skulle scanne en QR kode for at bestille. 2,5 min senere kommer en tjener forbi og fjerner QR kode og siger at vi ikke må bestille, da der er for mange der bestiller
Hvad pokker? Altså vil i ikke tjene penge?
Fair nok man udvider men få dog noget mere personale på! Lørdag aften og de er 10 på arbejde? Det kan simpelthen ikke være rigtigt
God mad dårlig service
Min mand og jeg var på cafe k til brunch i dag.
Maden var god men betjening var elendig.
Vi havde bestilt bord i forvejen men da vi ankom fik vi et menu kort i hånden med besked om at vi selv skulle finde et bord.
Der var ingen borde der var ryddet fra tidligere gæster, så vi må sætte os ved et snavset bord.
Bordet blev ikke tørret af før vi fik vores mad. Dårlig service og så i disse tider med covid 19
Ikke et besøg værd
Mig og min kæreste spist hos jer på Trøjborg i går. Personalet var nærmest ikke til stede om maden var ringe. Jeg bestilte Fisher and chips. Det var et lille stykke færdig tilberedt fra frost. Min kæreste fik en café K burger og den var også helt gennemstegt og tørre... Det er ihvertfald ikke et sted vi besøger igen og anbefaler det ikke til vores venner og familie.
Mig og min mand var på besøg hos jer
Mig og min mand var på besøg hos jer, hvor der kom en meget flabet tjener hen til os for at spørge på en kæk måde om diverse ting. Rigtig dårlig oplevelse virkelig.
Mvh Bente
Sidste besøg på café k Randers skete…
Sidste besøg på café k Randers skete fredag den 16-10-2020.
Hygge tur med min veninde og to måneder gamle søn resulterede i at deres puslebord faldt sammen under min søn da jeg ville skifte ham.
Og da jeg henvender mig til en af de ansatte, bliver jeg (i første omgang ) spurgt hvad hun skal gøre ved det da det jo ikke er hende der har ødelagt det.
Og da hun efterfølgende har snakket med hendes kollegaer/chef kommer hun tilbage for at fortælle at det er dem fra aftenen før der har glemt at sætte skilt op og det derfor ikke er deres skyld og at de ikke kan/vil gøre noget ved det. Magen til DÅRLIG! service!!
Ikke pengene værd
Fik en lakse salat. Ret kedelig g ikke 85 kr værd
Dejlig velsmagende mad
Dejlig velsmagende mad, hyggelig atmosfære, venligt personale. Kan kun anbefales🙂
Hyggelig stemning
Hyggelig stemning - men lidt for dyre priser
Trøjborg: Brunch d. 25/8
Trøjborg:
Min hustru og jeg fik brunch d. 25/8.
Betjeningen var tilfredsstillende. Dog kunne man godt have ønsket lidt mere smil og imødekommenhed. Maden var lækker, men lidt lang ventetid.
Overall dog en god oplevelse og vi kan godt finde på at komme igen :-)
Manglende restriktioner ift. afstand.
Café K Randers.
Måtte i dag gå fra spisestedet, så snart vi havde spist vores mad - der er ganske enkelt ikke tænkt nok på smittefare ift. COVID-19. Vi valgte et bord, hvor vi tænkte, der var plads nok, men så nytter det ikke, man lader gæster rykke borde sammen, så man pludselig sidder klos op ad 6 unge drenge, der åbenbart ikke har brug for at passe på. Jeg ved godt, man har ventet på at få lov til at åbne restauranter mm. MEN blusser smitten op, så er vi jo hurtigt tilbage til marts måned og ender med at der lukkes ned igen. Blot bekymring fra to, der faktisk havde glædet sig at hygge med lidt mad i det gode vejr.
Cafe K Randers
Cafe K Randers
VENTETID OG UOPMÆRKSOM PERSONALE
D. 25/7 var vi på café k. Vi vente over 20 min uden noget personale kom og vil ha vores bestilling
Var inde 2 gange for at spørge om vi må bestille og hver gang fik vi besked på de kom med samme
men der kom ingen
så efter 25 min gik vi igen --- der er ikke der vi skal spise en anden gang
Besøgte i aftes for første og sidste…
Besøgte i aftes for første og sidste gang Cafe K, vi var 7 voksne og 1 barn, min ene søn fik deluxe burger og jeg en cafe k burger, forventede varm bøf og brød, men nej hverken i den ene eller anden burger varme.
Skal tilføjes at resten af selskabet var rimelig tilfredse.
Normalt plejer jeg at være glad for at…
Normalt plejer jeg at være glad for at gå på Café K, men syntes efter 2 besøg indenfor 1 mnd at det er blevet dårligt.
Første gang, var der minimalt af mennesker, alligevel skal vi selv (efter maden er serveret, og vi har spist os halvt igennem) ind og bede om vores drikkevare, som egentlig bare står i baren.
Derudover skal vi hele tiden selv tage kontakt til personalet om mangel på brød.
Kort tid efter besøger jeg cafeen igen, hvor vi får 3 burgere hvor brød og bøf er koldt, det er vildt skuffende. Ærgerligt når det plejer at være godt.
PLASTIK I MADEN, LANG VENTETID OG UOPMÆRKSOM PERSONALE
D. 1/7 besøgte nin veninde og jeg café k. Vi fik af vide da vi satte os, at der var 20 minutters ventetid på mad og det var okay. Vi sad 30 minutter uden noget personale havde henvendt sig til os og tog imod vores bestilling. Vi henvendte os tilsidst selv og fik bestilt. En time efter vi ankom modtog vi vores drinks og fra vi bestilte mad gik der mere end 30 minutter inden Vi IGEN selv måtte hive fat i personalet og spørge efter vores mad, som så stod klar...?? Da vi så endelig fik vores mad var der et kæmpe stykke plastik i den tunmousse min veninde fik. Vi blev tilbudt ekstra drinks, men takkede nej tak. Tunmoussen fik vi gratis, men vores drinks, sodavand og anden ret betalte vi fuld pris på. Synes simpelthen ikke den ventetid, elendig service og PLASTIK i maden er okay!!!
Hej super skøn mad
Hej, jeg var inde og få verdens bedste måltid mad her til aften sammen med min kæreste, så jeg vil bare lige rose jer til skyerne, super dejlig sted samt dejlig og sødt betjening, jeg kommer vi MEGET gerne igen. Rigtig god aften. 😊
Anbefales ikke.
i Randers:
De sidste to gange jeg har været på cafe k er jeg gået derfra med en rigtig øv oplevelse. Har begge gange fået cafe-k burger med oksekød, og begge gange har bøffen været kold, kedelige halvlune pomfritter og bollen meget meget tør. Deres kaffe er dårlig og halvkold, og de kommer alt for meget mælk i deres kaffe latte. Det virker som om, de har alt for travlt og deres uuddannet personale kan mærkes på servicen.
Bestemt IKKE anbefalelsesværdigt.
Dårligere service findes ikke
Dårligere service findes ikke.
Venter 30 min. På drikkevare. 75 min. På en lunken brunch. Personale som svare uforskammet når man spørg til ventetid.!
Ydermere er der koldt.!! Cafe K Randers.!
Cafe k i silkeborg.
Cafe k i silkeborg.
Hold nu op hvor er det dårlig service- bliver mødt af et personale der nærmest får en til at føle sig uvelkommen og til besvær.. lang lang ventetid og det endte med at vi gik efter at være blevet talt surt til.
Stjernen er kun til at kunne anmelde caféen.
Lang ventetid på både betjening og…
Lang ventetid på både betjening og maden. Hovedretterne var som sådan ok, men meget dyre ( Fish & Chips til 98kr= lille pose pomfritter og et stykke paneret fisk, der er indkøbt som færdig frostvare)
og deres snack kurv til 59 er under al kritik, igen ren frostvare og intet for pengene ( 2 oste sticks, 2 nachos, 2 kyllinge nuggets og 2 løgringe). Udover dette var flere af bordene ikke ryddet, på trods af at der var under 10 gæster ved vores ankomst, hvilket giver et meget rodet og uappetitligt indtryk.
Den ene stjerne gives for meget venligt personale.