Cafe-k Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,7

(Cafe K Kolding) Tjener nr 1 sætter os ved et bord og giver os menu kort. Under 2 minutter senere, kommer tjener nr 2, og spørger om vi er klar til at bestille, vi har dårligt nået at å... Näytä lisää

Café K i trøjborg fortjener 0 stjerner. Meget skuffende oplevelse på Café K. Selvom vi havde reserveret bord på forhånd, var bordet ikke klar ved ankomst og var stadig fyldt med krummer og madres... Näytä lisää

Cafe K Randers. Meget unge medarbejdere, der generelt ikke har sans for service. Lang ventetid på betjening og mad. Ringe kvalitet af mad (tørre, melede pomfritter, koldt kød i burgeren, tatar s... Näytä lisää

Besøgte deres Cafe i Randers. Benyttede en deal til cafe K burger. Dårlig oplevelse, dårligt kød, sej og svampet bøf uden smag, et lille stykke bacon. Beskidt glas, ingen salt i saltbøssen, borde... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 10 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ringe mad men god betjening

Min mand og jeg fik tapas fad, lidt mærkeligt at der kun er to små stykker brød til hver, til et tapasfad hvor der er pålæg til mere. Salaten der lå i midten og skulle forstille pynt var brunt, hønsesalaten smagte som om den var købt i netto, aviolien som vi købte ved siden af smagte af ren mayonnaise. Det var virkelig en meget skuffet mad oplevelse.
Betjeningen var dog venlig, men det er ikke nok til at vi kommer igen.
Vi var på besøg d. 22/10-21

23. lokakuuta 2021

Den værste cafe-oplevelse

Dårlig oplevelse på cafe k i Randers.
Mødte i caféen kl 20.45 efter biograf tur, fik at vide vi kunne få brød kartofler eller nachos.. efter at have valgt nachos ønsker vi 2 cocktails dertil, som først kom efter vi var færdige med at spise de kolde og elendige nachos.
Overværede gæster der blev bedt om st flytte bord.
Borde blev ikke ryddet og toiletterne var ulækre - check dem dog og gør rent i læbet af dagen.!!
Kommer der ikke igen

17. lokakuuta 2021

Skuffende, men venlig betjening

Bestilte 5 retter brunch. 1 glemte de. 1 manglede noget af retten og sidste måtte tilbage pga. flere og store æggeskaller i.
Vi ventede 45 min på at få maden, som jo så desværre ikke var det værd.
Til gengæld var det rigtige søde tjenere.

17. lokakuuta 2021

Sløj brunch

Sløj brunch. 5 små retter til 165 kr. bl.a. en vaffel hvor jeg efterfølgende har købt nogle i Lidl som stort set er identiske. Tilsvarende var chorrizo/spegepølsen højst sandsynligt identisk med den lidt dyre skiveskåret italienske spegepølse/chorrizo fra super Brugsen. Man får den fornemmelse at de egentlig bare har pakket maden ud og anrettet den, i stedet for at have lavet den. Det tog dem desuden en lille time før vi fik maden, og det virkede til at være den generelle vente tid, der var et par andre som efterspurgte deres mad udover os. Der var maks 30-40% fyldt op ved bordene.

12. lokakuuta 2021

Slem madforgiftning

Slem, slem madforgiftning på Café K, Randers.

Jeg spiste en salat (med en meget sær smag!) på caféen og ramtes en halv time senere af madforgiftning. Min læge mener, det skyldtes toksiner i måltidet, og jeg gætter selv på, at det var pestoen, som var dårlig. Jeg har aldrig før været så syg. Jeg var ramt i over en uge og mærkede stadig eftervirkninger to uger efter.

Det mest elendige var dog næsten, at jeg hele to gange – på en respektfuld måde – skrev til caféen om hændelsen uden at få et svar.

6. lokakuuta 2021

Jeg har dags dato været udsat for en…

Jeg har dags dato været udsat for en elendig service og hyggiene.
Først vælger vi et bord hvor der lugter af bræk efter nattens strabadser.

Da vi har fået sat os ved et andet bord. For vi serveret 2 beskidte glas til vores kande vand. Da glassene blir ombyttet, går vi videre til kanden med vand og finder den beskidt
Inde i, faktisk mug lignende tilstand i toppen af kanden.
Vi er ikke sarte, så vi giver stedet en chance. Får serveret noget brød og smør dov uden kniv til at smøre med. Vi afventer et pænt stykke tid det rart de har travlt. Da vi får kniven og kan smøre vores brød, for vi studeret smøren og finder den beskidt. Igen er vi ikke sarte , lige indtil jeg personligt skal smører mit brød og finder hår i smøren. Det var for mange tilfælde på engang og vi rejste os og forladte stedet.
Det er simpelthen ikke okay! Føj venner!

26. syyskuuta 2021

M.P.Bruunsgade: super tapas brunch i en travl cafe

Jeg bemærker de noget blandede og forskellige anmeldelser af Cafe K. Denne anmeldelse gælder for M.P.Bruunsgade (Aarhus) søndag den 19. sept. 2021.

Vi har ikke bestilt bord og ankommer til en næsten fyldt cafe. Betjeningen gør venligt opmærksom på, at der er ca 20 min ventetid, før de kan tage imod vores bestilling. Vi bestiller tapas brunch og drikkevarer.

MADEN
Æggene stammer IKKE fra ægge-mix, tak for det.
Varmt, velsmagende med god smag af purløg og bacon. Leverpostejen er fremragende. Brødkurven bliver fyldt op med frisk brød/smør, uden at vi behøver at spørge betjeningen, der ellers har meget travlt.

DRIKKEVARER
Cappuchinoen er helt varm med kraftig smag. Appelsinjuicen friskpresset med god syrlighed.

Det er nu 2. gang, at vi spiser tapas brunch hos Cafe K i Bruunsgade - og vi kommer igen!

19. syyskuuta 2021

Elendig kundeservice

Vi ville indløse vores GoDream gavekort og forsøgte at bestille bord på Cafe-k i Silkeborg. Men man kunne ikke komme igennem. Vi tog chancen og kørte derind kun for at møde et par afvisende servitricer, der sagde at der ikke var plads og at de havde for travlt til at tage telefonen.
Tror vi kører til en anden by og får vores cafebesøg!

19. syyskuuta 2021

Cafe K Randers.

Cafe K Randers.
Meget unge medarbejdere, der generelt ikke har sans for service.
Lang ventetid på betjening og mad.
Ringe kvalitet af mad (tørre, melede pomfritter, koldt kød i burgeren, tatar sauce og bernaise sauce var identisk)
Ingen ventilation. Måtte sidde ved et vindue, vi kunne åbne, fordi luften var virkelig tæt og der lugtede af sved og mad-os.
Ikke et sted, vi besøger igen.

18. syyskuuta 2021

Min mand og jeg bestilte mad + 2 glas…

Min mand og jeg bestilte mad + 2 glas rødvin, hvor man får et glas vand med. Mit vinglas var så beskidt, at jeg kunne skrabe noget af skidtet af. Jeg gik op og fik et nyt glas. Vi troede at det hvide, der var på min mands glas blot var "glaspest", så han drak af det. Da jeg havde drukket noget vand, kunne jeg se, der var noget hvidt i vandet og på indv, side af glasset. Jeg gik op og bad om et nyt glas. Da der samtidig kom en anden kunde og klagede over et beskidt glas, bad jeg min mand komme vand på sin serviet og tørre sit glas indvendigt, det kunne blive rent så det var også beskidt. Vi ventede desuden 1 time på vores mad (gryderet), alt for lang tid. Ved betaling blev vi spurgt, om vi var tilfredse, jeg sagde at vi burde få vinen uden beregning, fik det svar, at de beklagede, og at de nok havde problemer med opvaskemaskinen!! Mens jeg stod der, kom der en kunde og bestilte 2 drinks. Disse blev lavet uden at den ansatte (som havde hørt om de beskidte glas) overhovedet kastede et øje på glassene. Alt i alt en dårlig oplevelse, jeg vil ikke anbefale stedet, jeg vælger et nyt sted at spise næste gang.

17. elokuuta 2021

Dårlig stil på Café K Randers

Vi var 8 mand i Cafe K i Randers på Mors Dag. Ventede 1.5 time på bare at få serveret kaffen til den brunch vi alle havde bestilt. Vi henvendte os flere gange til de stakkels ungarbejdere de havde sat til at agere "tjener" men de var på ingen måde gearet og klædt på til jobbet. Jeg henvendte mig efterfølgende til Søren Shack Hansen på café k i Randers som erkendte der var et problem. Han lovede dog at kompensere med tilgodebevis på kr. 500.- hvilket vi accepterede. Han har aldrig sendt det tilgodebevis trods mange henvendelser på mail og har herefter ignoreret alt kommunikation. Var det ikke fordi de er frække nok til at trække pengene inden de leverer varen havde vi naturligvis bare rejst os gået et andet sted hen for at fejre Mors dag. Gør jer selv en tjeneste og hold jer langt væk fra Café K i Randers 😳

25. heinäkuuta 2021

1 times ventetid

Maden var ok til prisen - men det er ikke rimeligt at vente 1 time på 1 burger, pil-selv-rejer og pasta … og det havde været lettere at acceptere hvis personalet blot havde indrømmet, at der var sket en fejl

19. heinäkuuta 2021

Mad efter 1,5 time

Efter en time kom maden. Jeg havde bestilt en 250 g medium-stegt steak. Hvad jeg fik mindede på ingen måde om en steak - det var et banket stykke kød, på maks 100 g, 9 mm tyndt og helt gennemstegt. Måtte efterfølgende vente 30 minutter på en ny, mens min partner for længst var færdig med sin mad, da min endelig kom…

30. kesäkuuta 2021

Dårlig service

Dårlig service. Fik maden efter 49 min. Ventede derefter på bestik som aldrig kom, før vi påny spurgte efter det. Dressing og brød til min salat, måtte vi så efterspørge. Derudover var der meget larm

4. kesäkuuta 2021

1 stjerne! Maden blev serveret en halv time efter drikkevarerne. Kaffe og te var blevet kold. Maden lod vente på sig i 45 minutter. Og den var ikke noget værd. Avokadoen havde fået frost og var grynet. Knaset på skyr var uden knas. Røræg var blevet til æggestand, vaflen var kold og sej. De friske frugter og bær bestod af 5 blåbær.
Personalet for forvildede rundt og anede ikke hvad hinanden lavede. Der var ikke skyggen af smil på deres læber.
Ærgerlig oplevelse..

2. kesäkuuta 2021

Dårlig mad og betjening

Ventede 30 min på at bestille, ventede 50 min fra vi kom til vores drikkevarer kom. Fik en smoothie, der intet havde med en smoothie at gøre. Det var knust is med smag. 70 min efter ankomst, så kom vores mad. Kyllinge burgeren var tør og kødet brandt. Betjeningen rendte rundt om sig selv i stedet for at arbejde effektivt.

14. toukokuuta 2021

Café K Randers 👎🏻

Café K Randers
Helt uacceptabelt at vente over 1 time på vores bestilling!! Det var Mors Dag, alle borde må forventes at være bestilt på forhånd, så de har haft mulighed for at sætte nok personale på.
Havde vi ikke bestilt og betalt via QR koden, var vi gået et andet sted hen!!
Ret irriterende at en dejlig invitation blev påvirket af dårlig service ☹️

9. toukokuuta 2021

Dårlig hygiejne café K i Randers

Vi var på café K i Randers idag den 8/5-21 d’ers gulv er så klistret at man hænger i og det gør man også ved bordene vi må bede om at få bordet tørret af en gang til og toilettet er meget beskidt vi har prøvet det før. så skulle man tro at når vi haft lukket så længe at de havde styr på det men det har de ikke SUPER DÅRLI HYGIEJNE

8. toukokuuta 2021

Larm og støj fra personalet.

Lang ventetid på maden ( 4o min) selvom der stort set ingen kunder var.maden kom ikke samtidig.
Larmene og støjende personale, de overdøvede næsten musikken, de havde travlt med at snakke om private sager, både ude i selve cafen og i køkkenet. Virkelig forstyrrende.
Beskidt bord .
Snasket og brunt salat.