Mijn zoon Xander slaapt best goed onder de slaaptunnel, inslapen blijft een dingetje, maar doorslapen gaat stukken beter. Vooraf goed contact gehad over wat te bestellen, hoe het materiaal aanvoelt e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle reactie als je iets besteld, veel verschillende stoffen, mogelijkheden bedrukken naam, afbeeldingen enz. Twee ontzettend leuke bedrukte vlaggen slingers besteld. En de zoeky is ook een groot... Näytä lisää
Meerdere keren onwijs goede ervaring met By Myl. In een paar steekwoorden: - Vriendelijk - Meedenkend - Snel antwoord op vragen - Goede kwaliteit materialen en naai(af)werk(ing) - Betaalbaar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle levering. Mijn dochter slaapt sneller in dankzij de cocon. De.cocon is ook gemaakt van een natuurlijke ademende katoenen stof. Dit in tegenstelling tot veel duurdere en commercielere merken... Näytä lisää
Ik maak verschillende producten op maat en naar wens. Verzwaringskussen, verzwaringsdeken, verzwaringsknuffel, vlaggenlijnen, sticker, bedrukking, oogmasker, babykamer decoratie, fidget artikelen en nog veel meer. Alles met liefde door Mylène gemaakt.
Topaas 11, 1625RM, Hoorn , Hollanti
Leuke knuffel en verzwarings oogmasker. Leuke kleuren en lekker zacht.

Vastaus yritykseltä by Myl
Zeer tevreden over de verzwaarde knuffel. Ziet er mooi uit!

Super mooie apen
Prijs ook erg leuk
Goede concurrentie met anderen

Vastaus yritykseltä by Myl
Twee slaaptunnels besteld. Prijs kwaliteit helemaal in verhouding. Met liefde ingepakt. Erg blij mee.

Vastaus yritykseltä by Myl
Makkelijke communicatie en een goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä by Myl
Onze dochter slaapt weer heerlijk door, wat een verademing. Het is even werken om het om het matras te krijgen maar zeker de moeite waard. Bestel er meteen nog 1!

Vastaus yritykseltä by Myl
Het was eenvoudig om mijn bestelling te plaatsen. Het contact via de mail om andere optie af te stemmen verliep soepel en prettig. De bestelling was zeer snel binnen. Mooi en goede kwaliteit. Ik raad het anderen aan!

Vastaus yritykseltä by Myl
Alles was naar wens en iedereen die wat besteld had was heel blij.

Vastaus yritykseltä by Myl
Fijne communicatie en een heerlijke verzwaringen knuffel afgeleverd

Fantastisch!
Ik liet een verzwaringsknuffel maken.
De communicatie was heel vlot en vriendelijk, de verzending snel.
En het product fantastisch!
Sinds ik de knuffel heb, heb ik hem al iedere dag gebruikt.
Enorme aanrader!

Vastaus yritykseltä by Myl
Een hele snelle service en fijn meegedacht.
En het ziet er verzorgd en heel mooi uit!

Vastaus yritykseltä by Myl
Prettig contact, reageerde snel en bestelling werd al heel vlot geregeld in een gerecycelde doos :-)
Zoon was zeer blij met de fijne verzwaringsknuffel, die op verzoek ook nog eens (gratis) een halve kilo extra verzwaard was.
Mooie afgewerkte zoeky's en knikker doolhof. Bestelling was veel vlotter dan verwacht binnen. Een vraag werd snel beantwoord.
Slim om verzenddozen te recyclen.

Vastaus yritykseltä by Myl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.