Saanut 5/5 tähteä

Mijn zoon Xander slaapt best goed onder de slaaptunnel, inslapen blijft een dingetje, maar doorslapen gaat stukken beter. Vooraf goed contact gehad over wat te bestellen, hoe het materiaal aanvoelt e... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie als je iets besteld, veel verschillende stoffen, mogelijkheden bedrukken naam, afbeeldingen enz. Twee ontzettend leuke bedrukte vlaggen slingers besteld. En de zoeky is ook een groot... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meerdere keren onwijs goede ervaring met By Myl. In een paar steekwoorden: - Vriendelijk - Meedenkend - Snel antwoord op vragen - Goede kwaliteit materialen en naai(af)werk(ing) - Betaalbaar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Mijn dochter slaapt sneller in dankzij de cocon. De.cocon is ook gemaakt van een natuurlijke ademende katoenen stof. Dit in tegenstelling tot veel duurdere en commercielere merken... Näytä lisää

1. Ompelimo

Yrityksen kirjoittama

Ik maak verschillende producten op maat en naar wens. Verzwaringskussen, verzwaringsdeken, verzwaringsknuffel, vlaggenlijnen, sticker, bedrukking, oogmasker, babykamer decoratie, fidget artikelen en nog veel meer. Alles met liefde door Mylène gemaakt.

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Twee slaaptunnels besteld

Twee slaaptunnels besteld. Prijs kwaliteit helemaal in verhouding. Met liefde ingepakt. Erg blij mee.

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä by Myl

Dank je wel! Heel veel plezier ervan.

Verademing

Onze dochter slaapt weer heerlijk door, wat een verademing. Het is even werken om het om het matras te krijgen maar zeker de moeite waard. Bestel er meteen nog 1!

7. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä by Myl

Wat fijn dat ze weer lekker doorslaapt!

Aanrader!

Het was eenvoudig om mijn bestelling te plaatsen. Het contact via de mail om andere optie af te stemmen verliep soepel en prettig. De bestelling was zeer snel binnen. Mooi en goede kwaliteit. Ik raad het anderen aan!

5. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä by Myl

Dank je wel voor je recensie!

Super!

Mooie kwaliteit en snel geleverd. Ik ben superblij met mijn zoeky ❤️

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä by Myl

Wat fijn! Heel veel plezier ervan.

Fantastisch

Fantastisch!
Ik liet een verzwaringsknuffel maken.
De communicatie was heel vlot en vriendelijk, de verzending snel.
En het product fantastisch!
Sinds ik de knuffel heb, heb ik hem al iedere dag gebruikt.
Enorme aanrader!

2. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Wat fijn!

Pittenzakjes

Een hele snelle service en fijn meegedacht.
En het ziet er verzorgd en heel mooi uit!

23. syyskuuta 2025

Dank je wel!

Prettig contact

Prettig contact, reageerde snel en bestelling werd al heel vlot geregeld in een gerecycelde doos :-)

Zoon was zeer blij met de fijne verzwaringsknuffel, die op verzoek ook nog eens (gratis) een halve kilo extra verzwaard was.

24. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mooie afgewerkte zoeky's en knikker…

Mooie afgewerkte zoeky's en knikker doolhof. Bestelling was veel vlotter dan verwacht binnen. Een vraag werd snel beantwoord.

Slim om verzenddozen te recyclen.

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä by Myl

Dank je wel voor je recensie!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin