By June Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Kim heeft ons enorm geholpen nadat onze boeking niet door kon gaan, omdat de accommodatie nog niet afgebouwd was, heeft ze voor ons nog een onvergetelijke vakantie kunnen boeken incl een upgrade vd a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede ervaring met By June. Alles was uitstekend geregeld: de vlucht, de accommodatie en de huurauto. We wilden de huurauto graag upgraden en dat werd snel en netjes geregeld via By June. We ve... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn specialisten in vakanties. Volledig verzorgde vakanties die net even anders zijn. Bijzonderder. Rustiger. Weg van de gebaande paden. Bij ons betekent vakantie: onthaasten. De drukte ontvluchten en in je eigen ritme de omgeving ontdekken. Of juist niet. Want vakantie betekent vooral even niets hoeven. Nergens aan denken. Je eigen vrijheid. Daarom krijg je bij ons altijd een auto bij je boeking, zodat je kunt gaan en zwemmen waar je wilt. De plekjes die we voor jou uitgezocht hebben, kennen we goed. We hebben ze zelf bezocht, de ligging persoonlijk bekeken, de sfeer gevoeld, de omgeving ontdekt. We kennen de eigenaren, zodat jij geen verrassingen kent. Daarbij ga je naar vertrouwde vakantielanden. We bieden geen exotische rondreizen of uitdagende safari’s, maar gewoon ontspannen, zorgeloze vakanties in de zon. Wij maken een unieke voorselectie, zodat ook het zoeken en boeken ontspannen is. Je boekt bij ons een volledige vakantie inclusief vlucht, verblijf en je eigen huurauto. Met zorg geselecteerde vakanties, in je eigen ritme.

Hyvä

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Enorm bedankt Kim

Kim heeft ons enorm geholpen nadat onze boeking niet door kon gaan, omdat de accommodatie nog niet afgebouwd was, heeft ze voor ons nog een onvergetelijke vakantie kunnen boeken incl een upgrade vd auto.
Zo hebben we nog mooie herinneringen kunnen maken en enorm genoten bij spiros soula family in kreta .

23. heinäkuuta 2026

Villa Kalypso

Afgelopen week terug gekomen van een onvergetelijke reis naar Kreta. Na een voorspoedige vlucht naar Heraklion stond de huurauto al klaar. ( En groter dan wij hadden verwacht!) We kwamen s'avonds aan dus al donker... Maar werden gelijk goed opgevangen. Via whatsapp goede instructies naar de Villa kalypso. Daar aangekomen stond er drinken,lekker en fruit klaar. Een prachtige Villa met eigen zwembad.(Die overigens elke ochtend werd schoon gemaakt!) Meer dan genoeg handdoeken. Er werd tussendoor zelfs nog een keer schoon gemaakt,bedden verschoont, handdoeken verwisseld. Kortom een prachtige vakantie in een super mooie Villa in een gastvrij land. Voor vragen, tips e.d kon je gelijk terecht... Het was in 1 woord geweldig!!!!

22. heinäkuuta 2026

Beste Tina,

Bedankt voor deze mooie review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van Villa Kalypso en van jullie verblijf op Kreta. Goed om te lezen dat zowel de accommodatie als de service volledig aan jullie verwachtingen hebben voldaan.

Graag tot een volgende keer!

Saanut 1/5 tähteä

Zeer teleurstellende ervaring met By…

Zeer teleurstellende ervaring met By June. Absoluut geen aanrader.

Wij hadden een vakantie geboekt bij By June naar een nieuw hotel waar we enorm naar uitkeken. Al maanden werd de openingsdatum meerdere keren uitgesteld omdat het hotel nog niet af was.

Telkens wanneer wij contact opnamen, werden we gerustgesteld. Zelfs drie weken voordat we zouden vertrekken hebben we nog gebeld nadat we foto’s hadden gezien waarop duidelijk te zien was dat er nauwelijks iets stond: een paar muren en een uitgegraven zwembad. Ondanks onze zorgen bleef By June volhouden dat het hotel echt op tijd klaar zou zijn en dat we ons geen zorgen hoefden te maken. We wilden de reis op dat moment annuleren, maar dat was volgens hen niet mogelijk omdat het hotel gewoon op tijd open zou gaan.

Twee weken voor vertrek werden we ineens gebeld met de mededeling dat het hotel tóch niet op tijd klaar zou zijn en dat onze reis werd geannuleerd. We kregen een vervangende vakantie aangeboden, maar deze was totaal niet vergelijkbaar met wat wij oorspronkelijk hadden geboekt. Toen we om een passende compensatie vroegen, werd ons verteld dat dit niet mogelijk was.

Uiteindelijk moesten we op het laatste moment zelf op zoek naar een andere vakantie. Door de korte termijn was er nog maar weinig beschikbaar en waren de prijzen veel hoger. Hierdoor waren we veel duurder uit dan gepland.

Ik vind het erg kwalijk dat we zo lang aan het lijntje zijn gehouden. Als By June eerder eerlijk was geweest over de situatie, hadden wij zelf nog voldoende keuze gehad om een vergelijkbare vakantie te boeken tegen een normale prijs.

Voor ons was dit een enorme teleurstelling. Op basis van onze ervaring zouden wij niet snel nog een vakantie bij By June boeken.

16. kesäkuuta 2026

Beste Melissa,

Bedankt voor je review. We begrijpen heel goed dat deze situatie voor een grote teleurstelling heeft gezorgd.

Ook voor ons kwam het nieuws dat de accommodatie niet tijdig zou openen als een tegenvaller. Gedurende het traject hebben wij gehandeld op basis van de meest actuele informatie van de eigenaar en onze lokale partners, die ervan uitgingen dat de accommodatie volgens planning geopend zou worden. Zodra duidelijk werd dat dit niet haalbaar was door vertragingen in vergunningstrajecten, hebben wij alle betrokken reizigers direct geïnformeerd en alternatieven aangeboden.

Wij betreuren het dat de aangeboden accommodatie niet aansloot bij jullie verwachtingen. Daarbij hebben wij ons best gedaan om jullie, binnen de mogelijkheden die er waren, ook financieel tegemoet te komen.

Hoewel we begrijpen dat dit jullie teleurstelling niet volledig wegneemt, willen we graag meegeven dat wij gedurende het hele traject hebben gehandeld op basis van de meest actuele informatie die wij ontvingen. We hebben steeds geprobeerd onze reizigers zo goed mogelijk op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en deze zo snel mogelijk met hen te delen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die jullie hierdoor hebben ervaren.

Zeer goede ervaring met By June

We verbleven in het prachtige Deos Luxury Suites op Kreta, een kleinschalig hotel waar iedere kamer een eigen privézwembad heeft met uitzicht op zee. Het à-la-carteontbijt was heerlijk en de service uitstekend.
Kortom: een zorgeloze vakantie dankzij de goede organisatie van By June. Wij boeken hier zeker nog eens!

12. heinäkuuta 2026

Beste mevrouw Van Keulen,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te lezen dat je zo'n zorgeloze vakantie hebt gehad en tevreden was over zowel de vlucht, accommodatie als huurauto. Ook leuk om te horen dat de upgrade van de huurauto snel geregeld kon worden.

We geven je complimenten over Deos Luxury Suites graag door. Bedankt voor je vertrouwen in By June en we hopen je binnenkort opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een mooie reis!

Totaal geen klantvriendelijke reisorganisatie

Al in februari onze vakantie voor september geboekt: 2 weken naar nieuw appartementencomplex op Kreta. Krijgen we in juli bericht van By June dat onze vakantie niet door kan gaan omdat appartementencomplex niet klaar is.

Het alternatief dat ons werd aangeboden stond totaal niet in verhouding tot hetgeen we hadden geboekt.

We kregen de mogelijkheid om gratis te annuleren, maar wat heb je daaraan als je in juli nog iets moet gaan zoeken voor september. Alle leuke dingen zijn volgeboekt of een stuk duurder.

By June was verder nergens toe bereid. O ja, kwamen met nog een alternatief: 7 dagen Tenerife. Belachelijk als je 13 dagen Griekenland hebt geboekt.

Voor ons de eerste en laatste keer dat we daar hebben geboekt.

22. heinäkuuta 2026

Beste Nettie,

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen dat het annuleren van uw reis een teleurstelling voor u was. Helaas werden wij onverwacht geconfronteerd met de sluiting van de door u geboekte accommodatie, waardoor wij slechts een beperkt alternatief konden aanbieden.

We begrijpen goed dat dit extra vervelend was, omdat u uw vakantie al in februari had geboekt en uitkeek naar twee weken op Kreta. Zodra wij van de accommodatie vernamen dat het appartementencomplex niet tijdig gereed zou zijn voor ontvangst van gasten, hebben wij direct gezocht naar mogelijke alternatieven. Helaas sloten de beschikbare opties niet voldoende aan bij uw oorspronkelijke boeking en verwachtingen.

Hoewel wij u de mogelijkheid hebben geboden om kosteloos te annuleren, begrijpen wij dat dit in de praktijk geen ideale oplossing was.

Het spijt ons dat wij in deze situatie niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat u onze dienstverlening als niet klantvriendelijk heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze reizigers willen bieden.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring.

Saanut 5/5 tähteä

Rust, luxe en gastvrijheid in Zuid-Kreta

We hebben een absoluut fantastisch verblijf gehad in Pignolia Suites op Kreta. Als je op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie in het zuiden van het eiland, dan is dit de perfecte plek.
De appartementen zijn ruim, prachtig onderhouden en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het bed is groot en ontzettend comfortabel, de douche heeft een heerlijke waterdruk, er is volop kastruimte en de keuken is volledig uitgerust om zelf maaltijden te bereiden.
Op het balkon zijn twee aparte zitgedeeltes, waardoor je op verschillende momenten van de dag optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving. Hoewel de zee iets verder weg ligt, heb je vanaf het appartement toch een mooi uitzicht op zee in de verte.
Het zwembad is werkelijk schitterend. Aan ieder detail is gedacht, waardoor een stijlvolle en elegante sfeer is ontstaan. De zachte beige tinten sluiten prachtig aan bij de natuurlijke omgeving. Het zwembad zelf is heerlijk – niet te koud – en bij het zwembad is een schoon toilet en douche aanwezig. De poolbar is de hele dag geopend, zodat je op elk moment kunt genieten van een drankje of een klein hapje.

Ook het ontbijt overtrof onze verwachtingen. Er was een ruime keuze aan versgebakken brood, cake en andere zoete lekkernijen, verschillende eiergerechten die vers werden bereid, vers fruit, yoghurt en nog veel meer. Alles was vers en smaakte uitstekend.
Wat Pignolia Suites echt bijzonder maakt, is het personeel. Zij doen werkelijk alles om je verblijf zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De gastvrijheid is uitzonderlijk en vanaf het moment van aankomst voel je je van harte welkom.
Goed om te weten is dat de appartementen op een heuvel liggen. Voor gasten die minder goed ter been zijn, kan de wandeling naar boven wat inspannend zijn. Daarnaast liggen er geen echte dorpjes op loopafstand. Wel zijn er in de omgeving verschillende prachtige baaien met gezellige taverna’s waar je kunt genieten van de zee. Ook zijn er volop uitstekende restaurants in de buurt, maar een huurauto is eigenlijk onmisbaar om alles uit je verblijf te halen.
Wij kunnen Pignolia Suites van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar rust, comfort en oprechte Kretenzische gastvrijheid. Het is een plek waar je helemaal tot rust komt, en wij komen hier heel graag nog eens terug.

6. heinäkuuta 2026

Beste Megan,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!

Wat geweldig om te lezen dat je zo'n fantastisch verblijf hebt gehad bij Pignolia Suites. We zijn blij dat zowel de accommodatie, het ontbijt, de faciliteiten als de gastvrijheid zo goed zijn bevallen.

Bedankt ook voor het delen van je eerlijke en uitgebreide ervaringen. We weten zeker dat toekomstige reizigers hier veel aan zullen hebben.

Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens helpen bij het vinden van een fijne vakantie!

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een super vakantie gehad op Zakynthos

We hebben een super vakantie gehad op Zakynthos.
ByJune is super, duidelijk en telefonisch bereikbaar.

30. kesäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Wat leuk om te horen dat je een super vakantie hebt gehad op Zakynthos. Fijn dat je onze communicatie als duidelijk hebt ervaren en dat je de bereikbaarheid van ons team waardeert.

Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw helpen bij het uitzoeken van een mooie vakantie!

Goed geholpen, uitstekende oplossing

Wij zijn erg tevreden over de service van By June. Tijdens de voorbereiding van onze vakantie ontstond er onverwachts een situatie waarbij onze reis aangepast moest worden. De klantenservice heeft ons hierbij uitstekend geholpen, nam de tijd om mee te denken en zocht actief naar een passende oplossing.

De communicatie was vriendelijk, duidelijk en professioneel. Uiteindelijk is alles naar volle tevredenheid opgelost, waardoor wij met een goed gevoel op vakantie kunnen.

Complimenten aan het team van By June voor de fijne service en het meedenken!

6. heinäkuuta 2026

Beste Kas,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen bij de aanpassing van je reis.

Wij wensen je alvast een heerlijke vakantie toe en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij By June!

Saanut 5/5 tähteä

Laatste reis mogelijk gemaakt door ByJune

ByJune hielp ons de laatste reis van mijn man te boeken. Zij vonden de tickets die ik niet vond en de locatie Saint Joris Boutique op Curacao was prachtig en precies de locatie waar wij tot rust kwamen en samen hebben kunnen genieten van de laatste dagen samen. Bij aankomst stond ons een mand met plaatselijke lekkernijen op te wachten, wauw wat een mooi cadeau! De auto die erbij zat was snel en soepel geregeld en heeft ons gebracht naar adembenemende plekjes. Tijdens het boekingsproces zijn wij maximaal ontzorgd. Het kaartje na afloop, de bloemen die wij kregen omdat zij meeleefde hadden zij niet hoeven doen, maar zijn meer dan gewaardeerd. Ik ga alleen nog maar bij ByJune boeken, wat een prachtige plekjes en top service! Wij hebben ons echt voor het eerst gedragen gevoeld door een reisorganisatie. Dus dank je wel dat jullie de laatste wens van mijn man mogelijk hebben gemaakt. Liefs Suus

14. huhtikuuta 2026

Beste Suus,

Wat een ontzettend mooie en bijzondere review. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

We zijn dankbaar dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan een reis die zo waardevol voor jullie was. Het raakt ons om te lezen dat jullie bij Saint Joris Boutique de rust hebben gevonden om samen van deze bijzondere momenten te genieten en mooie herinneringen te maken.

Namens het hele team bedanken we je voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel kracht toe in deze periode.

Lieve groet,

Saanut 5/5 tähteä

Ontzettend genoten van onze vakantie

Ontzettend genoten van onze vakantie, Boutique Fuik van Veronique is een ontzettende aanrader. Deze dame weet wat nodig is om optimaal te kunnen genieten, de gastvrijheid van niet alleen Veronique maar ook van de tekels en schildpadden op het terrein, een werkelijke verrijking.

Over de heen en terug reis ligt een regen aan klachten bij Corendon.

Deze sterren rating is puur gebaseerd op ons verblijf en de auto verhuur! Dank voor deze waardevolle herinnering voor het leven!

13. kesäkuuta 2026

Beste Lianne,

Bedankt voor deze prachtige review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie verblijf bij Boutique Fuik en van de gastvrijheid van Veronique, én natuurlijk van de teckels en schildpadden.
We waarderen het enorm dat we hebben mogen bijdragen aan een waardevolle herinnering.

We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een onvergetelijke vakantie!

Saanut 5/5 tähteä

Prettige organisatie om bij te boeken.

Prettige organisatie om bij te boeken.
goed bereikbaar en lossen problemen snel op of komen met alternatieven.

20. kesäkuuta 2026

Beste Daniëlle,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je onze bereikbaarheid en service als prettig hebt ervaren. We doen ons best om iedereen van een fijne vakantie te voorzien. Graag tot een volgende boeking!

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een ontzettend fijne vakantie…

We hebben een ontzettend fijne vakantie gehad in deze woning, alles was super netjes geregeld en ook hebben we intens genoten van het prive zwembad, uitzicht was formidabel.
Elke ochtend werd een lekker ontbijt gebracht dat meer dan voldoende was voor ons tweeën.
Kort gezegd, een aanrader.

3. kesäkuuta 2026

Beste Harold,

Bedankt voor je mooie review!

Wat geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van de woning, het privézwembad en het prachtige uitzicht. Ook leuk om te lezen dat het dagelijkse ontbijt goed bevallen is. We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen voorzien van een onvergetelijke vakantie!

Service niet aanwezig

Bieden mooie reizen aan, echter de geboekte reis werd geannuleerd ivm het complex dat geen vergunning had. Werd 1 alternatief geboden wat totaal niet overeenkwam met de geboekte accommodatie. Gebeld en gevraagd of zij konden kijken of zij op een andere bestemming wel iets konden vinden dat voldeed aan de gewenste accommodatie. Ik kreeg erg onvriendelijk te horen: “Nee, u krijgt één alternatief en anders annuleert u maar en krijgt u uw geld terug.” Heel klant vriendelijk om op dit moment eind juni nog iets te vinden voor september. Vreemde gang van zaken en ik had gedacht dat zij wel meer service leverde en alleen met betrouwbare partners zaken deden. Kennelijk dus niet en van een koude kermis thuis gekomen.

27. kesäkuuta 2026

Beste meneer Roozendaal,

Bedankt voor uw review.

Tijdens ons telefonische contact hebben wij aangegeven dat u de keuze had tussen het aangeboden alternatief of kosteloze annulering van de reis. Naar aanleiding van uw vraag of een andere accommodatie binnen ons aanbod mogelijk was, hebben wij aangegeven dat dit in sommige gevallen mogelijk was, waarbij afhankelijk van de gekozen accommodatie een meerprijs van toepassing kon zijn.

Wij vinden het jammer om te lezen dat u onze telefonische communicatie als onvriendelijk heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten bij onze klanten.
Wij betreuren dat wij u in deze uitzonderlijke situatie geen beter passend alternatief hebben kunnen bieden en nemen uw feedback mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Mocht u naar aanleiding van onze reactie nog vragen hebben of alsnog samen met ons willen kijken naar een passend alternatief, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Boutique Fuik was geweldig

Boutique Fuik was geweldig! Zo'n mooie plek en een super lieve host! Het appartement was nieuw en schoon, heerlijk zwembad en lieve teckels die je komen vergezellen. De locatie was ook geweldig, alles dichtbij, super goede tips van de host gekregen ook. Heb mij ook echt veilig gevoeld. De auto die was geregeld was ook top! Super mooi en nieuw, heel blij mee. De vlucht vond ik helaas minder. Met nadruk op de heenvlucht, het was erg vol, druk, warm, nauwelijks beenruimte, geen plek om even te lopen, matige faciliteiten tijdens de vlucht en het personeel zat alleen maar achter een dicht gordijn. De terugvlucht heb ik extra betaald voor een stoel voorin het vliegtuig. Dit was een stuk beter en hier was het personeel een stuk vriendelijker. Een dikke 10 voor het verblijf, een dikke 10 voor de auto, wel echt nog wat te halen voor de vlucht. Al met al een hele fijne vakantie gehad, dankjewel!

13. kesäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van Boutique Fuik, de gastvrijheid, de auto en de prachtige omgeving. We geven je complimenten graag door aan de host, Veronique.

Jammer dat de heenvlucht niet aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je eerlijke feedback hierover en nemen dit mee. Gelukkig heeft dit je vakantieplezier niet in de weg gestaan.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende reis!

Gemakkelijk alles geregeld via By June

Wij vinden het boeken van een totaalpakket met appartement, vlucht en auto top! Alles in 1 keer geregeld. En via By June heel fijn, online, ook alles goed geregeld. Ook al hadden we enige moeite met bagage en stoelen bij boeken voor de vlucht: even een vraag via de site en we werden vriendelijk eerder geholpen. We konden dit niet, zoals werd aangegeven, onder extra’s inzien, maar vertrouwde er maar op dat het goed zou zijn. Alles verliep voor ons echt fijn. Volgende keer weer via By June!

15. kesäkuuta 2026

Beste Marja,

Bedankt voor deze mooie review!

Wat fijn om te horen dat het totaalpakket zo goed is bevallen en dat alles in één keer geregeld was. Ook prettig dat onze collega's je snel hebben kunnen helpen met de vraag over de vlucht.

We waarderen het vertrouwen en kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen helpen bij het vinden van een fijne vakantie!

Saanut 4/5 tähteä

Topvakantie

Online geboekt en alles snel en makkelijk kunnen regelen. Alle informatie wordt overzichtelijk en duidelijk gemaild en is terug te vinden in de app of op de website.
Top vakantie gehad met huurauto.

8. kesäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor de mooie review!

Wat fijn om te horen dat het boeken en regelen van jouw vakantie zo soepel is verlopen en dat alle informatie duidelijk terug te vinden was. Geweldig dat je een topvakantie hebt gehad en optimaal hebt kunnen genieten van de huurauto.

We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met een volgende reis!

Fijne reisorganisatie

Fijne reisorganisatie, al 2x een vakantie bij By June geboekt. Prachtige, kleinschalige accommodaties inclusief vlucht en huurauto. Aanrader!

26. huhtikuuta 2026

Beste Lieke,

Fijn om te horen dat jullie al twee keer met By June hebben geboekt en tevreden zijn over de accommodaties en het reisgemak! Hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw helpen bij het plannen van een volgende reis.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch mooi appartement Heel…

Fantastisch mooi appartement Heel aardige mensen en een prachtig mooi zwembad Alles zeer schoon Leuke restaurants op loopafstand één aanrader!Boeking ,huurauto alles pico bello geregeld Zakyntos heeft in mei een prachtige natuur Heerlijk om te wandelen

12. toukokuuta 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Wat fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van het appartement, de omgeving en het zwembad. We zijn blij dat alles van boeking tot huurauto soepel geregeld was. Zakynthos is inderdaad prachtig in mei.

Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer helpen bij een mooie reis!

Team By June

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin