&Olives Travel Arvostelua 1 064

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 4/5 tähteä

De contacten met Yasmine waren top!!! Het enige jammere was dat er 2 transfers niet helemaal goed gingen. 1x moesten wij zelf informeren hoe laat we opgehaald zouden worden en 1x werden we helema... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä
  2. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.

4,4

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Ervaring &Olives Travel

Jullie reisapp. met alle gegevens was fijn in gebruik. 2 van de 3 hotels vonden we erg goed gekozen. Met 1 hotel hadden we duidelijk minder connectie. Jammer dat jullie in 1e instantie zonder ons in kennis te brengen van luchthaven waren gewisseld (Charleroi i.p.v. Eindhoven). Maar dat is wel meteen opgepakt en gecorrigeerd.

29. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vooral voor iemand die voor het eerst…

Vooral voor iemand die voor het eerst alleen op reis gaat,is dit een betrouwbare reisbureau . Hotel en transfer waren goed geregeld. Er zaten geen verborgen kosten of onaangename verrassingen bij. Je vliegtuigstoel en je ruimbagage moet je zelf reserveren op de site van Transavia met je boekingsnummer. Voor derest is alles feilloos verlopen. Ik ben heel tevreden.

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat de reis naar tevredenheid is verlopen. Dit wordt gewaardeerd! Fijne dag!

Mooie reis, klantgerichte service

Samen met andolives een bestaande reis uitgebreid met mooie excursies. Alles verliep zoals afgesproken. Het boeken van de reis ging soepel en de reactietijd is kort.

15. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat het boeken soepel verliep en dat de reis met excursies naar wens is verlopen. Dit wordt gewaardeerd! Fijne dag!

Mooie verblijf-locaties

Mooie verblijf-locaties, overzichtelijke rij-afstanden en veel te zien.

Opmerkingen:
-in 3 van de 4 locaties was douche in bad; gevaarlijk voor ouderen
-in Caldas Monchique deed de lift het niet en aan herstel werd niet gewerkt

23. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de reis over het algemeen goed is bevallen. Uw opmerkingen nemen wij zeker mee. Fijne dag!

Biken en hiken in Griekenland

Voor de tweede keer een actieve vakantie geboekt. Dit keer een combi van biken en hiken en wederom perfect georganiseerd.

7. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat alles goed georganiseerd was en dat u opnieuw een fijne reis heeft gehad. Dit wordt gewaardeerd!

Saanut 4/5 tähteä

Over het algemeen goede hotels

Over het algemeen goede hotels, maar had graag keus gehad. Onze voorkeur gaat uit naar kleinere hotels.

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de hotels over het algemeen goed zijn bevallen. Bij onze reizen is er zeker keuze in accommodaties, dus we denken graag mee met persoonlijke voorkeuren zoals kleinere hotels.

Alweer een geweldige reiservaring

Ik heb mijn reis aangepast met accommodaties die zij niet in hun pakket hebben. Hebben ze perfect georganiseerd en geïntegreerd. Mijn dank gaat vooral uit naar Eveline die ook na veel aanpassingen vanuit mij alles goed voor elkaar heeft gekregen. Deze organisatie doet wat ze belooft en reageert snel!

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Wat mooi om te lezen dat de reis, ook met de aangepaste accommodaties, helemaal naar wens is georganiseerd. Fijn dat Eveline alles goed heeft kunnen regelen en dat u opnieuw zo’n goede ervaring heeft gehad. Bedankt voor uw mooie review!

Ikaria prachtig eiland

Ikaria prachtig eiland. Goed geregeld

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de reis goed geregeld was.

Fijne ervaring met deze…

Fijne ervaring met deze reisorganisatie.
Ze proberen met alles mee te denken en reageren snel

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze service en het meedenken als prettig heeft ervaren. Dit wordt gewaardeerd!

Heerlijke vakantie gehad

Heerlijke vakantie gehad. Goede informatie vooraf en hele fijne hotels. Tijdens de reis liep alles heel soepel .

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Fijn dat jullie een mooie vakantie hebben gehad en dat alles soepel is verlopen. Hier doen we het voor!

Fietsvakantie Puglia

We hebben een geweldige fietsvakantie gehad naar Puglia.
Alles was super goed geregeld,en mooie hotels en b&b's.
Alles dichtbij en te lopen.
Eerste dag had 1 fiets mankementen,maar goed opgelost de volgende morgen werd er gelijk een nieuwe gebracht.
Alles top geregeld en zeker een aanrader

10. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n geweldige fietsvakantie in Puglia hebben gehad. Mooi dat alles goed geregeld was en dat het probleem met de fiets snel is opgelost. Bedankt voor de mooie review en aanbeveling!

Saanut 4/5 tähteä

De contacten met Yasmine waren top!!!

De contacten met Yasmine waren top!!!

Het enige jammere was dat er 2 transfers niet helemaal goed gingen. 1x moesten wij zelf informeren hoe laat we opgehaald zouden worden en 1x werden we helemaal niet opgehaald. Dat wil je eigenlijk niet zelf moeten regelen als je met vakantie bent.

Gelukkig heeft Yasmine het na contact vanuit ons wel weer top opgelost!

15. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het contact met Yasmine zo goed is bevallen. Vervelend dat de transfers niet helemaal goed zijn verlopen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Fijn dat het alsnog goed is opgelost!

Super

Geweldige lokatie. Super ontbijt, prima diner,
Geweldig zwembad. We waren echte "gasten".

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat de locatie, het eten en het zwembad zo goed zijn bevallen en dat u zich echt gast heeft gevoeld. Dit wordt gewaardeerd!

Prachtige Maseria's

Prachtige Maseria's, zeer aangenaam verblijf.

9. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat de Masseria’s en het verblijf zo goed zijn bevallen. Fijne dag!

Mooie rondreis op Sardinië

Mooie rondreis op Sardinië, en met name leuke hotels die wat speciaals hadden.

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä &Olives Travel

Bedankt voor de review. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin