Byg Advokatfirma Arvostelua

1. Asianajotoimisto
  2. Lakimies
  3. Siviilioikeudellinen asianajaja
  4. Terapeutti

Byg Advokatfirma er et mindre advokatfirma, der varetager rådgivning af alle aktører inden for bygge- og boligret. Det er vores målsætning at være en kompetent rådgiver og sparringspartner for vores klienter, at arbejde målrettet og effektivt, og at medvirke til, at sager løses hurtigt og bedst muligt.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Professionel og effektiv

Professionel og effektiv advokatbistand.
Vi har fået hjælp af Phillip i en kompleks byggesag, hvor vi som bygherre ikke kunne få entreprenør til at udbedre mangler efter byggeriet var afsluttet. Phillip førte sagen og sikrede os minimal udgift til sagsomkostninger samtidig med at han fik forhandlet et forlig igennem på hovedparten af vores søgsmål, så vi kunne få lukket sagen og undgå modpartens trusler om at trække sagen i langdrag via landsretten. Vi kan på det varmeste anbefale Phillip, hvis man ønsker en dygtig og omkostningsbevidst advokat.

5. syyskuuta 2025

Vi har brugt Philip Lønborg i en sag…

Vi har brugt Philip Lønborg i en sag mod en entreprenør som byggede hus for os. Der var byggesjusk, alvorlige fejl & skader på huset. Hele forløbet varede 2,5 år med 3 X syn & skøn & retssag. Philip førte os trygt & sikkert igennem det & det en værdifuld sparring også på det byggetekniske plan, fordi Philip har enorm viden rent byggefagligt.
Vi fik medhold i alle 3 syn & skøn & fik en erstatning, med den procesrisiko man må forvente i sager som disse. Vi har været utroligt glade for forløbet med Philip.

3. marraskuuta 2023

3 tvister ifm. anlægsprojekt

Vi har haft et sagsforløb med 3 tvister kørende over 3 år ifm. et anlægsprojekt hvor der skulle etableres ca. 5,5 km. ny drikkevandsledning.
1 tvist med en entreprenør, der efter vores overbevisning ville overfakturere for de leverede ydelser.
Herefter 2 tvister med 2 storkunder der skulle betale for det meste af anlægsarbejdet, men ikke mente at de skulle betale iht. indgåede aftaler.
De 3 tvister endte alle med forlig som vi fandt tilfredsstillende.
Vi har oplevet BYG Advokatfirma som både meget kompetente og hurtige til at responderer på modpartens henvendelser.
Det lange sagsforløb skyldes udelukkende modparterne, der var op til 9 måneder om at responderer på møder og korrespondance i sagen.
Vi har været meget tilfredse med BYG Advokatfirma og kan kun anbefale dem.

4. lokakuuta 2023

Holdt dig langt væk fra dette firma

Holdt dig langt væk fra dette firma. Deres kompetencer er tvivlsomme og du kan være 100% på at de vil opfinde meget de vil fakturere dig for.
Lad dig ikke snyde af den venlige overflade.
Min oplevelse er alene med en af advokaterne, men da man på Trustpilot ikke må nævne en enkelt person, så afmeldes er lavet på hele firmaet.

28. helmikuuta 2022
Byg Advokatfirma-logo

Vastaus yritykseltä Byg Advokatfirma

Vi plejer ikke at uddybe konkrete sager, men den meget negative anmeldelse giver grundlag for at gøre det.

Vi har ført en sag for JB og hans hustru. Det er vores opfattelse, at vi har gjort det godt. Modparten havde rejst et krav på ca. kr. 637.000 og fik kun medhold i ca. kr. 42.000, men skulle betale kr. 70.000 til vores klienter i sagsomkostninger. Vores klienter havde rejst et selvstændigt krav på kr. 100.000, som de ikke fik medhold i.

Modparten ankede sagen til Landsretten, hvor sagen endte med et forlig, som gik ud på, at ingen af parterne skulle betale noget til den anden.

Det er vanskeligt at se, hvordan det skulle være et specielt dårligt resultat for vores klienter.

Retshjælpsdækningen var opbrugt på sagen i byretten – herunder syn og skøn – og derfor skulle vores klienter af egen lomme betale for arbejdet i forbindelse med ankesagen, og det var her, konflikten opstod. JB’s hustru betalte 50 % af honoraret, men JB ville ikke betale sin del.

Vores faktura for arbejdet var godkendt af klienternes forsikringsselskab og siden indbragt for Advokatnævnet, som også godkendte honoraret. Da JB fortsat ikke betalte, indbragte vi sagen for Retten I Lyngby, som gav os medhold i, at vi havde faktureret korrekt.

Vi bestræber os altid på at levere juridisk rådgivning af høj kvalitet, hvilket vi også mener, vi har gjort denne sag, og både Advokatnævnet og Retten i Lyngby har som anført godkendt vores honorar i sagen.

Vi finder således, at den meget kritiske anmeldelse er uberettiget.

Mvh. Advokat Philip H. Lönborg,
Byg Advokatfirma