StormGraversen Advokatfirma Arvostelua

3. Terapeutti
  4. Vakuutusasianajaja
  5. Asianajotoimisto

Yrityksen kirjoittama

StormGraversen Advokatfirma er et landsdækkende advokatfirma, der bistår private samt små og mellemstore virksomheder med sager i hele Danmark. Advokatfirmaets er specialiseret i sager om personskadeerstatning og civile retssager. På personskadeområdet ydes juridisk rådgivning og sagsførelse i blandt andet arbejdsskadesager, trafikskadesager, patientskadesager, voldsoffererstatning og forsikringssager. Bistanden omfatter hele sagsforløbet – fra den indledende vurdering og opgørelse af erstatningskravet til dialog med myndigheder og forsikringsselskaber, klager over afgørelser og eventuelle retssager. I mange personskadesager kan der efter en konkret vurdering indgås en ”no cure, no pay”-aftale (ingen erstatning, ingen regning / resultatbetinget aftale), hvilket betyder, at der kun betales salær, hvis der opnås erstatning. StormGraversen Advokatfirma fører desuden civile retssager ved alle landets domstole og bistår blandt andet med erstatningssager, kontrakttvister, betalingstvister, lejesager, entreprisesager og andre civilretlige konflikter. Retssager føres gerne med dækning fra en retshjælpsforsikring eller på grundlag af fri proces, når betingelserne herfor er opfyldt, og mulighederne for retshjælpsdækning, fri proces og forlig undersøges som en naturlig del af sagens indledende vurdering. Advokatfirmaet drives af advokat Asbjørn Storm Graversen, der har møderet for landsret og betydelig erfaring med særligt personskadesager, lejeret og retssager. Rådgivningen bygger på høj faglighed, en realistisk vurdering af sagens muligheder og risici, direkte kontakt med den ansvarlige advokat, tydelig kommunikation og gennemsigtighed om salæret. Potentielle klienter er altid velkomne til at kontakte StormGraversen Advokatfirma helt uforpligtende for en indledende drøftelse af deres sag og mulighederne for juridisk bistand.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft advokat Asbjørn Storm…

Jeg har haft advokat Asbjørn Storm Graversen i en bolig sag, hvor udlejer sagde mig op på falske forudsætninger og satte huset til salg. Sagen blev løst med frivilligt forlig med udlejer og endte derfor ikke i retten. Asbjørn har ydet så professionel assistance i hele forløbet og løst på 14 dage. Han er en behagelig, venlig , professionel , saglig fyr med styr på tingene. Vil helt klart anbefale ham herfra med 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18. elokuuta 2026

Kære Lars.

Tusind tak for de pæne ord og det gode samarbejde. Jeg er glad for, at du har følt dig godt taget hånd og ønsker dig det bedste for fremtiden.

Saanut 5/5 tähteä

Asbjørn har været utrolig hjælpsom…

Asbjørn har været utrolig hjælpsom under en méngradssag efter en ulykke. Han har været rigtig gode til at kommunikere alt videre og holdt mig opdateret hele tiden. Han har været bundærlig omkring hans forventninger og omkring hans arbejdsgang. Han er utrolig professionel og imødekommende, og han har virkelig taget sig af alle tingene til perfektion og fået mig til at være helt tryg i processen som jeg ingen forstand har på.

Han kan kun anbefales herfra.

17. elokuuta 2026

Kære Amalie.

Kæmpe anbefaling

Asbjørn har været utrolig hjælpsom under en langvarig sag med forsikringen. Han har været rigtig gode til at kommunikere alt videre, og til at holde styr på forsikringsselskabet. Han er utrolig professionel og imødekommende, og han har virkelig taget sig af alle tingene til perfektion.
Han kan kun anbefales herfra.

10. elokuuta 2026

Kære Magnus.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med StormGraversen Advokatfirma. De har været professionelle, hjælpsomme og holdt mig godt informeret gennem hele mit erstatningsforløb. Kommunikation har været klar, og de har altid svaret på mine spørgsmål. Jeg følte mig taget seriøst, og sagen blev håndteret på en kompetent måde. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der har brug for hjælp med en erstatningssag.

27. heinäkuuta 2026

Kære Ida.

Stor anbefaling til StormGraversen.dk

Asbjørn har været min advokat under et længerevarende civilt søgsmål i 2025/2026 og jeg har kun ros til overs for hans bistand.
Jeg ved selvsagt ikke meget om det juridiske, men vi fik medhold i alt og på den måde var det en stor succes. Han har altid, både under retssagen og i alt det lange arbejde op til, været helt utrolig professionel, rettidig og hurtig. Han var fra dag 1 imødekommende og havde styr på det hele, så jeg ikke skulle bekymre mig om tingene. Han har været god til at forklare de retslige processer og har hele tiden holdt mig up to date, når der skete ting i sagen. Jeg håber inderligt aldrig jeg får brug for det igen, men skulle det ske, så er han uden tvivl den første jeg ringer til. Klare anbefalinger her fra.

14. tammikuuta 2026

Kære Christian.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin